Idrarda satler sonra silik cizgi

arkadaşlar yardımcı olur musunuz. Adete 7 gün var 3 gündür ovulasyon koyu çıkıyor. Bu sabah da gebelik testi böyle oldu. Sizce olabilir mi?

Vallahi bende ilk 10 dakika da sadece tek çizgi vardı. Misafirlikte olduğumuz için çöpe atmadım, sarıp cantama koymuştum. Ertesi gün çöpe atarken peçete açılınca görmüştüm ikinci çizgiyi, ama nasıl silik. Şimdi oğlum 8 aylık. Hiç umutsuz olmayın, ikinci silik çizgi çoğu kereler gebeligi gosteriyor

Bazi testlerde kirmizdan beyaza donuyor ozleikle albi testinde boyle oldugu zaman bu teste gebelik cikarmis bilgisi olan varmi yada basina gelen varmi

Benimde 2 teste silik cizgi cikti satler sonra bugun bi tane daha yaptim sabah ilk idrari bekleyemedim yine satler sonra silik cizgi ne hikmetse bu

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende laboquick kullandım tam adete 1 gün kala silik çizgi çıktı yani hayal görmüyorsam var mi yok mu sizce
Eki Görüntüle 2305673
Bnece yok canım malesef Rabbım tez zaman versın inş hepımıze. Bende de kasıklarım da yanma oluyor gecen de böle oldu adet oldum. Umutlanmak istemıyorum. Daha var adetime

Bnece yok canım malesef Rabbım tez zaman versın inş hepımıze. Bende de kasıklarım da yanma oluyor gecen de böle oldu adet oldum. Umutlanmak istemıyorum. Daha var adetime
her güne 3 i test yaptım bu şekilde çıktı aslında resimde net gözükmüyor. Aslında bunlar boş çünkü testte 3 gün üst üste böyle gördükten sonra 5.günü regl oldum şu an çok az ama diyorumki acaba kimyasal mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…