İdrarda Pozitif Sonuçta Yanılma Payı Var mı?

reoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
1.430
1.715
133
Merhaba. BAT 16 Ekimdi. Adetim 5 gün gecikince bu sabah bir test yaptım. Sonuç hemen çift çizgi çıktı. Testin markası Bebetime. Eşim de ben de çok sevindik. İkinci bebeğimiz olacak inşallah. Bu akşam eşimin testte hata payı yoktur değil mi diye endişelenmesi beni de endişeye sürükledi. Bazı yorumlarda idrarda pozitif olup kanda negatif olanları okuyunca korkmaya başladım. Yüklediğim fotoğrafa göre hamile olmama ihtimalim var mı?

YOk bence :/ 1 i düşük 3.üncü bebeğime hamileyim hepsinde çift çizgi hemen çıktı pozitifte yanılma payı olacağını sanmıyorum yine de içinizde kuşku var sa testi tekrarlayın hayırlı olsun bu arada benimde ikinci bebeğim olcak kısmetse

Bebetime marka tam bir vasat inanma o teste hamile olmayanları bile çift çizgi gösteriyor vaktin varsa gogle bebetime yorumları yaz bak neler okuyacaksin

Canım ben cift cizgiyi gorene kadar her gun test ypydm en son silik cıktı bitnsnde inanamadm konduramadm ertesi günü hemen bitane daha aldım ve yine cift cizgi 3 hafta bekldktn sonra oğlumuzu ultrasomda gördük ilk kese tabi bi 15 gun sonrada oğlummmm yani demem o ki yanılma olasılıgın binde birdir tatlım

Ama bayani
Ama bayanın yaptigi test bebetime bence farklı markadan denesin çünkü bebetime negetif olduğu halde pozitif veren test

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Sabah farklı bir markayla testi tekrarladım. Yine çift çizgi.
Bebetime marka tam bir vasat inanma o teste hamile olmayanları bile çift çizgi gösteriyor vaktin varsa gogle bebetime yorumları yaz bak neler okuyacaksin
Bu sefer One Step markayla testi yaptım. Yine pozitifti. Yarın da inşallah kan vereceğim.
Tebrik ederim. Farklı bir markayla testi tekrarladım. Yarın da kan vereceğim. Bunlara rağmen o binde bir beni bulmaz inşallah

Ama bayani

Ama bayanın yaptigi test bebetime bence farklı markadan denesin çünkü bebetime negetif olduğu halde pozitif veren test
Brn marka hatrlmyrm zaten cok ypmştm hrr gun bitane yapıyodum sabırsızdım ven en son cok silik cikti inanamayıp bitane daha yaptm oda aynı sekldeydi ve bayanınko bnmkndede belirgin bilemedim

Sanmıyorum canım inşaAllah hayırlısı olur..

Brn marka hatrlmyrm zaten cok ypmştm hrr gun bitane yapıyodum sabırsızdım ven en son cok silik cikti inanamayıp bitane daha yaptm oda aynı sekldeydi ve bayanınko bnmkndede belirgin bilemedim
Bayanın testi bebetime o cok yanıltıyor ondan dedi

Tamam kuzum ozaman poxitiftir hadi gozun aydin

Öyle bir ihtimal yok ki. Pozitif işte. hrmen çıktıysa 5 dk içinde çıkan sonuç geçerli ama 5 dk dan sonra çıktıysa yanılabilir.

Öyle bir ihtimal yok ki. Pozitif işte. hrmen çıktıysa 5 dk içinde çıkan sonuç geçerli ama 5 dk dan sonra çıktıysa yanılabilir.
Yorumlarda pızitif olduğu halde kanda negatif olanları okumuştum. Düşük ihtimal de olsa olabiliyor sanırım. Neyse ki farklı bir markayla pozitifi gördüm.

Yorumlarda pızitif olduğu halde kanda negatif olanları okumuştum. Düşük ihtimal de olsa olabiliyor sanırım. Neyse ki farklı bir markayla pozitifi gördüm.

Hmm bilemedim ki. Çok silik çıktığı zaman pozitif olarak görüyorlar ondan olabilir. Çünkü karşılaştım ikinci çizgiyi zorlamama rağmen göremediğim halde pozitif hamileyim diye yorum yapanı. O yüzden olabilir belki. Sizinki çok net ama :) hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Bence idrar testleri artık çok hassas yanılma payı çok nadir oluyor eskisi gibi değil şuan tıp sen yine tekrarla ama bence hamilesin yani hem.hamilelik olmazsa orda çizgi cikmaz

Bende aynı testle binlerce kez yaptım yoksa yoktu olunca çıktı zaten başka marka aldım iki gün sonra onda yok kadar azdı çizgi ben hep bunu aldım dogruda cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…