Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin fotoğrafı varmi birde hangi markaKızlar merhaba sprialim takıldıktan beri 18 günde bir adet oluyorum adetim sadece 1 gün geçikti aşırı mide bulantım olduğu için idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda gebelik çıkmadı sonradan yükselme ihtimali var mı yaşayan varmı
Testin fotoğrafı varmi birde hangi marka
AttımTestin fotoğrafı varmi birde hangi marka
Bakalım bilmiyorum hayırlısı olsun inşallahBaya net ama dediği gibi yalancı pozitif çıkabiliyor fakat inşallah vardır
Hiç mi yok aynı durumu yaşıyan çok merak ediyorumKızlar merhaba sprialim takıldıktan beri 18 günde bir adet oluyorum adetim sadece 1 gün geçikti aşırı mide bulantım olduğu için idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda gebelik çıkmadı sonradan yükselme ihtimali var mı yaşayan varmı
Aynı durumu geçen ay yaşadım. Bu marka test ile yapmıştım bundan bile daha net çıkmıştı koşarak kan verdim sonuç negatif.. malesef canım bu test yalancı pozitif çıkarıyor daha sonra adet oldum zatenHiç mi yok aynı durumu yaşıyan çok merak ediyorum
Bende idrarda pozitif kanda negatif çıktı şimdi ilk kez böyle bir şey gördüm dedi doktorKızlar merhaba sprialim takıldıktan beri 18 günde bir adet oluyorum adetim sadece 1 gün geçikti aşırı mide bulantım olduğu için idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda gebelik çıkmadı sonradan yükselme ihtimali var mı yaşayan varmı
Markada artimed bu aradaKızlar merhaba sprialim takıldıktan beri 18 günde bir adet oluyorum adetim sadece 1 gün geçikti aşırı mide bulantım olduğu için idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda gebelik çıkmadı sonradan yükselme ihtimali var mı yaşayan varmı
Şaşırma ben de ilk çocuğumda öyle yaşadım adetini bekle bazı kişilerde idrarda belli oluyor unlu bi doktor var ismini veremicem atvde o söylemişti umudunu kesmeBende idrarda pozitif kanda negatif çıktı şimdi ilk kez böyle bir şey gördüm dedi doktor![]()
Ciddi misiniz ay halende belirtilerim devam ediyor aslında ama yapmıucam test inat ettim çok üzülüyorumŞaşırma ben de ilk çocuğumda öyle yaşadım adetini bekle bazı kişilerde idrarda belli oluyor unlu bi doktor var ismini veremicem atvde o söylemişti umudunu kesme
Kan ver benceCiddi misiniz ay halende belirtilerim devam ediyor aslında ama yapmıucam test inat ettim çok üzülüyorum![]()
Ama az daha bekle ama tekrarla en hassas predictor marka biraz pahalı amaKan ver bence
Merhaba şimdi kan testi verdim gebeyimAma az daha bekle ama tekrarla en hassas predictor marka biraz pahalı ama
İlk çıkan negatif kan sonucunuz kaçtı acaba , hayırlı olsun bu aradaMerhaba şimdi kan testi verdim gebeyimsonuç doğruymuş
![]()
Teşekkür ederim 2,30 du şu an 122 arada 6 gün var adetime 4 günİlk çıkan negatif kan sonucunuz kaçtı acaba , hayırlı olsun bu arada![]()