• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda pozitif kanda negatif gebelik.

Ailengirl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
50
-3
6
27
Kızlar merhaba sprialim takıldıktan beri 18 günde bir adet oluyorum adetim sadece 1 gün geçikti aşırı mide bulantım olduğu için idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda gebelik çıkmadı sonradan yükselme ihtimali var mı yaşayan varmı

Kızlar merhaba sprialim takıldıktan beri 18 günde bir adet oluyorum adetim sadece 1 gün geçikti aşırı mide bulantım olduğu için idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda gebelik çıkmadı sonradan yükselme ihtimali var mı yaşayan varmı
Testin fotoğrafı varmi birde hangi marka

Eklentiler

• IMG_20250213_135356.jpg
    IMG_20250213_135356.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 104
bu marka hep yalancı pozitif veriyor bir de day’s doctor… başka bir marka ile yeni bir test deneyin isterseniz, ben bunlara kandım siz de kanmayın

Hiç mi yok aynı durumu yaşıyan çok merak ediyorum

Kanda negatif çıktıysa negatiftir idrarda pozitif kanda negatif bir gebelik türü yok beta hcg idrardan önce kanda yükselmeye başlar

Hiç mi yok aynı durumu yaşıyan çok merak ediyorum
Aynı durumu geçen ay yaşadım. Bu marka test ile yapmıştım bundan bile daha net çıkmıştı koşarak kan verdim sonuç negatif.. malesef canım bu test yalancı pozitif çıkarıyor daha sonra adet oldum zaten

Bende idrarda pozitif kanda negatif çıktı şimdi ilk kez böyle bir şey gördüm dedi doktor 🤔

Eklentiler

• 02CA15A9-679E-4D66-9FF3-AF713DE0A108.jpeg
    02CA15A9-679E-4D66-9FF3-AF713DE0A108.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 77
Markada artimed bu arada

Konudan farklı olarak ben 18 günde bir adet olmanıza şaşırdım. Bunun için gittiniz mi doktora?

Şaşırma ben de ilk çocuğumda öyle yaşadım adetini bekle bazı kişilerde idrarda belli oluyor unlu bi doktor var ismini veremicem atvde o söylemişti umudunu kesme
Ciddi misiniz ay halende belirtilerim devam ediyor aslında ama yapmıucam test inat ettim çok üzülüyorum 🥹

Back