İdrarda lökosit :(

yani sen isini garantiye al canim..cikana kadarda kulturun bolbol su ic en guzeli atlatmaya yardimci o zaten..ben 4litreyi buluyorum bisey olmamasina ragmen kasilmalarimada iyi geliyor..
İnan bende çok çok su içiyorum ilk gebeliğimde erken Doğum riskim vardı çok korkuyorum bundada olcak diye.

Canım geçmiş olsun bende 10 gün idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik tedavisi oldum çok şükür atlattım inşallah sende çabuk atlatırsın

İnan bende çok çok su içiyorum ilk gebeliğimde erken Doğum riskim vardı çok korkuyorum bundada olcak diye.
insallah biseycik olmaz stres yapma canim benimde bastan beri problemli ilk gebeligim zaten cok sukur bu gine kadar geldim az kaldi..sende stres yapip bebisi uzme insallah bisiycik olmaz..

Benim idrarda lokosit 48 cikti idrar kulturunde de 75000 ureme cikti. Antibiyotik verdi doktorum
Canım benim de lökosit 75 çıktı fitil ve antibiyotik verdi doktorum sızlama devam ediyor bugün 4.gün olacak kullanmaya başlayalı sen ne kdr sürede atlatmıştın idrar kültürü istemedi doktorum

kızlar ne zaman Dr a gitsem yeni bişeyle eve dönüyorum :KK43: idrarda lökosit çıkmış lökosit 13 diyor. Bilem duyan yaşayan bir yazsın ciddi derece enfeksiyon mu?
Benimde lökosit 8 çıkmıştı hiç bir semptomum yoktu. İdrar kültürü yaptırdım bakteri üremesi çıkmadı. Stres olma. İdrarın ilk kısmını mı verdin? Çünkü ilk kısımda akıntı olabiliyor ondada lökosit çıkabiliyor. İdrar kültürü yaparken idrarın orta kısmını kullan

Çok çok yüksek değil.
Benim lökosit 57 hatta eritrosit ve bakteri de çıktı idrarda. Antibiyotik kullanıyorum şuanda. Bol su iç ve doktorun belki ilaç verir. Geçecektir meraklanma. Hamilelerin yarısında idrar yolu enfeksiyonu oluyor zaten.
Gece böbrek sancisiyla gittim idrarda bol lokosit ve eritrosit var dedi urolojiye yönlendirildi acil servis emzirdigim icin birsy yapamam dedi sizindr böbrek agriniz olmudmuydu

Canım benim de lökosit 75 çıktı fitil ve antibiyotik verdi doktorum sızlama devam ediyor bugün 4.gün olacak kullanmaya başlayalı sen ne kdr sürede atlatmıştın idrar kültürü istemedi doktorum
Canim benimde idrarda bol lökosit ve eritrosit cikti gece böbrek agrisiyla acile gittim sizinde böyle olmusmuydu emzirdigim icin doktor urolojiye yonlendirdi oda pazartesi gidicem insallah gecer ya ;( idrarda yanmam hic yoktu birden böbrek ağrısıyla uyandi m

Canim benimde idrarda bol lökosit ve eritrosit cikti gece böbrek agrisiyla acile gittim sizinde böyle olmusmuydu emzirdigim icin doktor urolojiye yonlendirdi oda pazartesi gidicem insallah gecer ya ;( idrarda yanmam hic yoktu birden böbrek ağrısıyla uyandi m
Canım benim böbrek ağrım olmadı yanmada olmadı ama sızlama ve akıntı oluyor arada bir aydır uğraşıyorum hala geçmedi 75çıkıyor hep.. senin kaç çıktı ? Enfeksiyon bölümüne gidiyorum ben idrar ve vajinal kültür veriyorum antibiyotik tedavisine başladık sana ne önerdiler emzirme döneminde olunca napman gerekiyormuş

Canım benim böbrek ağrım olmadı yanmada olmadı ama sızlama ve akıntı oluyor arada bir aydır uğraşıyorum hala geçmedi 75çıkıyor hep.. senin kaç çıktı ? Enfeksiyon bölümüne gidiyorum ben idrar ve vajinal kültür veriyorum antibiyotik tedavisine başladık sana ne önerdiler emzirme döneminde olunca napman gerekiyormuş
Canim ben acile gittim oda pek birsey yapmari uroloji ve kadin dogum baksin hangi ilaclari kullanabilirsin diye emzirdigim icin vermek istemedi sadece serum verdi agri kesici suan mide bulantim var hafif uroloji doktoru da yok burda simdi pazartesi gelicekmis bol su icmeye calisiyoum ne igrenc seymis bu enfeksiyon sanirim kumdan supheleniyor doktor ultrasyon ile bakilsin deri

X