Idrarda goz tahmini!!!!

kızlae testi 6 gün boyunca yaptım sabah ilk idrarla ilk gün bulutlar iilk yarım saat üstte,bi günde dağınık çıktı geri kalan günler hep dipteydi ve adet oldum yani test doğru olabilir

kızlae testi 6 gün boyunca yaptım sabah ilk idrarla ilk gün bulutlar iilk yarım saat üstte,bi günde dağınık çıktı geri kalan günler hep dipteydi ve adet oldum yani test doğru olabilir

İlk iki gün hep üsteydi bulut sonra ortaya indi daha sonra dipteydi dün hiç bir şey yoktu ve ben 2sinde adet olmam gerekiyordu ama 1 gün geçti hala tık yok.ama idrar testinde negatif çıkıyor

Son düzenleme:
kizlar bu test dogru olabilir ben sizin icin yaptigim testte daginikti ertesi gün doktra gittigimde bebegimin kalbinin durdunu ogrendim belkide adete yakin yapmak gerekir ama galiba dogru bu test

kizlar bu test dogru olabilir ben sizin icin yaptigim testte daginikti ertesi gün doktra gittigimde bebegimin kalbinin durdunu ogrendim belkide adete yakin yapmak gerekir ama galiba dogru bu test

ufff çok üzüldüm yaaa bnde gzl bi hbr wermek için gelmiştim
test doğru kızlaar 4 gn yaptım ilk 2 gn dağınıktı snr hep yukarda çıktı we bu hafta hamile olduumu örendim... allah tamamına erdirsin işlhh

bence bu olay tamamen tesadüf çünkü bende adetime 4 gün kala hergün yaptım ve her seferinde bulutlar aşağıdaydı ama kan esti yaptırdım ve hamileyim

ben denedim bunu bugun adetime 4-5 gün varken..
dibe hiç bşy çökmedii bardagın üst kısmında bulut şeklinde oldu cidden ama en üstede kaymak görüntüsünde yıgılmadılar..
nasıl desem ben ped bardaga yaptım tam dolu idi bardagın yarısından üst kısmında birikti tortular bi bbulut şeklindeydi..
eger bu yöntem dogruysa benim hamile olmam lazım.. ama hiç bi belirtim yok kaısk batmasından başka..
yarın evde test yapcammm adetime 3-4 gün kalmış olcak .. bakalımmm sabırsızlıkla bekliyorum:)

kızlar sanırım bu test doğru....
adetime 2 gün var dün yaptım bulut gibi birşey yukarıdaydı
bugünde yaptım dibe çöktü
yarında yapıcam bakalım hamile kaldığımıda zannetmiyorum zaten.

bu test kesinlikle doğru 3 kez yaptım ve ilk gün bulutlar yukarıdayken 2. ve 3. tekrarlayışımda bulutlar hep dibe çöktü
ve ben dün gece adet oldum.
adete yakın yapın en iyi sonucu almak için
şuan adetin 3 5 gün kalmış ve şüphesi olanlar denesinler bence.
bundan sonra ben her ay denerim bedava nasıl olsa

Arkadaşlar merhaba, bende bu testi denedim ilk yarım saatte bulutlar en üstte oluyor, sonraki saatlerde ortada, sonraki saatlerde dibe çöküyor. hamile olan arkadaşların hep üstte mı kalıyor bulutlar ?

evet bunu bende merak ediyorum şimdi benım 4 gün gecikti 4 saat sonra baktım dipteydi

merhabalar ben aranıza yeni katıldım idrarda göz tahmini yönteminizi dün denedim ve dedğiniz gibi yukarı doğru bulut oldu ama hemen hamileyim diye sevinemedim daha adetime 15 gün var fakat bazı belirtiler var bilemiyorum bu kadar erken belli olur mu?göbeğimin altında kasıklarıma doğru bir dolgunluk var 4 gündür. Sırtım belim ağrıyor akşamları baş ağrısı sıkıntı başlıyor.göğüslerim son adetime kadar 2 ay boyunca çok ağrıdı ve gergindi dokunamıyordum ama adetten sonra ağrı kalmadı.evlenmeden önce adetlerim 8-9 gün sürerdi ama şimdi 5 günde tamamen kesiliyor.son adet tarihlerim
17.11.2011
16.12.2011
12.01.2012 düzenli oluyorum bakalım bu ay ne olacak.İNŞALLAH bebiş gelir.fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.teşekkürler

Son düzenleme:
yazmadan duramıycam....
3 liraya gebelik testi satılıyor yaaa
kızlar yapmayın Allah aşkına
umarım o cam bardakları çöpe atıyosunuzdur
çok fena bir topik olmuş
midem bulandı

kızlarr bende yaptım ama bişey anlamadım 5 dk oldu sanki o bulut her tarafında bide içindi tortu gibi, nasıl desem sanki tuz dökmüşüm gibi şeyler var her yyerinde bide adetime 7 gün var erkenmi yaptım sonucum ne şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…