- 11 Ekim 2021
- 631
- 828
- 18
- 29
- Konu Sahibi Nermin3419
-
Bu testlerde değer yüksek olunca böyle çıkıyor gidip kan verin hemen sonucu da bize yazın :)Selam kızlar son adet tarihim 16 ekim ve bu ay rengli olmadım göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı dokunamıyorum yumurtlama günümü de değerlendirdik bugün idrar testi yapayım dedim sanki pozitif gibimi emin olamadım testim evde vardı çekmecede hiç açılmamış birde gribim doktora gitmiştim cuma günü boğazım felan çok kötü antibiyotik ve soğuk algınlığı verdi ama antibiyotiği içmedim fakat soğuk algınlığını içtimşuan çok kötü boğazım burnum öksürüğümde var eşim akşam kızdı antibiyotiği içmiyorsun diye korktum içmedim bu erkekler hiç bir şeyden anlamıyorlar acile akşam gitsemmi ?kızlar geçen yıl Aralık ayında boş gebelik yaşamıştım şimdi ise korkularım var yok değil Rabbim hayırlısıyla kucağıma bebeğimi almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli Rabbim arayıpta bulamayan kullarınada anne baba olmayı tattırsın Yorumlarınızı bekliyorum kızlar şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
eğer test bozuk değilse sen üstüne görmüşsün , değer bayaa yüksek çıkar diye düşünüyorum
hayırlı olsun inşallahh
Canım nasıl yani üstüne görmüşsün derken yani geçen ay ekimde ki renglimi mi diyorsun ama o normal rengli kanaması gibiydi üstüne görmede nildiğim kadarıyla kahve rengi ve pembe renk oluyor diye biliyorum canım değer yüksek derken t çizgisine dayanarakmı diyorsun ?
Hala kan vermediniz mi valla sabrınıza hayran kaldımCanım nasıl yani üstüne görmüşsün derken yani geçen ay ekimde ki renglimi mi diyorsun ama o normal rengli kanaması gibiydi üstüne görmede nildiğim kadarıyla kahve rengi ve pembe renk oluyor diye biliyorum canım değer yüksek derken t çizgisine dayanarakmı diyorsun ?
Amin InsaAllahİnşallah canım benim değerim yüksektir korkuyorum geçen yıl boş gebelik geçirmiştim Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin
GİT TABİ NEDEN YAPMASINLAR AYRICA HASTASIN DA ZATEN DEVLET HASTANELERİNİ BİLMİYORUM SABAH GEL KAN VER DERSE SENDE ÇOK HASTAYIM ANTİBİYOTİK BAŞLAMAM LAZIM BAŞLAMADAN EMİN OLMALIYIM FALAN DE BİZ ÖLDÜK MERAKTAN :)Canım acile mi gitsem ? Yaparlar dimi bhcg
Hala kan vermediniz mi valla sabrınıza hayran kaldım
Uzulme herkese söylüyorlar canım hayırlı olsunCanım hamileyiimmmdün sağlık ocağına gittim kan verdim sonucum Beta-hCG 5518 çıktı aile hekimim hemen bir kadın doğuma git görün dedi bende peki kaç haftalık sizce değerim diye sordum 3 haftayı bitirmişsin dedi ama Allah korusun dış gebelik yalancı gebelikte boş gebelikte olabir dedi biraz üzüldüm tabikide ama bunu ihtimal olarak söyledi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım bu değerle 3 hafta olması imkansız bu çocuk en az 6 haftalıkCanım hamileyiimmmdün sağlık ocağına gittim kan verdim sonucum Beta-hCG 5518 çıktı aile hekimim hemen bir kadın doğuma git görün dedi bende peki kaç haftalık sizce değerim diye sordum 3 haftayı bitirmişsin dedi ama Allah korusun dış gebelik yalancı gebelikte boş gebelikte olabir dedi biraz üzüldüm tabikide ama bunu ihtimal olarak söyledi
Uzulme herkese söylüyorlar canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım bu değerle 3 hafta olması imkansız bu çocuk en az 6 haftalık
Canım hamileyiimmmdün sağlık ocağına gittim kan verdim sonucum Beta-hCG 5518 çıktı aile hekimim hemen bir kadın doğuma git görün dedi bende peki kaç haftalık sizce değerim diye sordum 3 haftayı bitirmişsin dedi ama Allah korusun dış gebelik yalancı gebelikte boş gebelikte olabir dedi biraz üzüldüm tabikide ama bunu ihtimal olarak söyledi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım bu değerle 3 hafta olması imkansız bu çocuk en az 6 haftalık
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım bu değerle 3 hafta olması imkansız bu çocuk en az
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Sağol canım ya şimdi biraz içim rahatladıUzulme herkese söylüyorlar canım hayırlı olsun
Nasıl yani canım daha mı büyük haftası anlamadımHayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım bu değerle 3 hafta olması imkansız bu çocuk en az 6 haftalık
Beta hcg haftasına göre yüksekmi canımNasıl yani canım daha mı büyük haftası anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?