İdrarda gebelik testi pozitifmi

Bu testlerde değer yüksek olunca böyle çıkıyor gidip kan verin hemen sonucu da bize yazın :)

Canım nasıl yani üstüne görmüşsün derken yani geçen ay ekimde ki renglimi mi diyorsun ama o normal rengli kanaması gibiydi üstüne görmede nildiğim kadarıyla kahve rengi ve pembe renk oluyor diye biliyorum canım değer yüksek derken t çizgisine dayanarakmı diyorsun ?

evet T çok koyu çıkmış , kan ver bakalım ne çıkacak değerin

Hala kan vermediniz mi valla sabrınıza hayran kaldım

Canım hamileyiimmm dün sağlık ocağına gittim kan verdim sonucum Beta-hCG 5518 çıktı aile hekimim hemen bir kadın doğuma git görün dedi bende peki kaç haftalık sizce değerim diye sordum 3 haftayı bitirmişsin dedi ama Allah korusun dış gebelik yalancı gebelikte boş gebelikte olabir dedi biraz üzüldüm tabikide ama bunu ihtimal olarak söyledi

Uzulme herkese söylüyorlar canım hayırlı olsun

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım bu değerle 3 hafta olması imkansız bu çocuk en az 6 haftalık

Uzulme herkese söylüyorlar canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım bu değerle 3 hafta olması imkansız bu çocuk en az 6 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…