• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda gebelik testi pozitifmi

Selam kızlar son adet tarihim 16 ekim ve bu ay rengli olmadım göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı dokunamıyorum yumurtlama günümü de değerlendirdik bugün idrar testi yapayım dedim sanki pozitif gibimi emin olamadım testim evde vardı çekmecede hiç açılmamış birde gribim doktora gitmiştim cuma günü boğazım felan çok kötü antibiyotik ve soğuk algınlığı verdi ama antibiyotiği içmedim fakat soğuk algınlığını içtim😒 şuan çok kötü boğazım burnum öksürüğümde var eşim akşam kızdı antibiyotiği içmiyorsun diye korktum içmedim bu erkekler hiç bir şeyden anlamıyorlar acile akşam gitsemmi ?kızlar geçen yıl Aralık ayında boş gebelik yaşamıştım şimdi ise korkularım var yok değil Rabbim hayırlısıyla kucağıma bebeğimi almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli 🙏 Rabbim arayıpta bulamayan kullarınada anne baba olmayı tattırsın🙏 Yorumlarınızı bekliyorum kızlar şimdiden çok teşekkür ederim hepinize ❤️😘
Bu testlerde değer yüksek olunca böyle çıkıyor gidip kan verin hemen sonucu da bize yazın :)

Canım nasıl yani üstüne görmüşsün derken yani geçen ay ekimde ki renglimi mi diyorsun ama o normal rengli kanaması gibiydi üstüne görmede nildiğim kadarıyla kahve rengi ve pembe renk oluyor diye biliyorum canım değer yüksek derken t çizgisine dayanarakmı diyorsun ?

Canım nasıl yani üstüne görmüşsün derken yani geçen ay ekimde ki renglimi mi diyorsun ama o normal rengli kanaması gibiydi üstüne görmede nildiğim kadarıyla kahve rengi ve pembe renk oluyor diye biliyorum canım değer yüksek derken t çizgisine dayanarakmı diyorsun ?

evet T çok koyu çıkmış , kan ver bakalım ne çıkacak değerin

Hala kan vermediniz mi valla sabrınıza hayran kaldım :D

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 64
Canım hamileyiimmm 😍 dün sağlık ocağına gittim kan verdim sonucum Beta-hCG 5518 çıktı aile hekimim hemen bir kadın doğuma git görün dedi bende peki kaç haftalık sizce değerim diye sordum 3 haftayı bitirmişsin dedi ama Allah korusun dış gebelik yalancı gebelikte boş gebelikte olabir dedi biraz üzüldüm tabikide ama bunu ihtimal olarak söyledi

Canım hamileyiimmm 😍 dün sağlık ocağına gittim kan verdim sonucum Beta-hCG 5518 çıktı aile hekimim hemen bir kadın doğuma git görün dedi bende peki kaç haftalık sizce değerim diye sordum 3 haftayı bitirmişsin dedi ama Allah korusun dış gebelik yalancı gebelikte boş gebelikte olabir dedi biraz üzüldüm tabikide ama bunu ihtimal olarak söyledi
Uzulme herkese söylüyorlar canım hayırlı olsun 🥰

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım bu değerle 3 hafta olması imkansız bu çocuk en az 6 haftalık :D

Uzulme herkese söylüyorlar canım hayırlı olsun 🥰
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım bu değerle 3 hafta olması imkansız bu çocuk en az 6 haftalık :D

Back