- 26 Kasım 2018
- 217
- 66
- 48
- 36
- Konu Sahibi Nermin3419
-
Bayağı koyu çıkmış. Beta hcg değeriniz 500 ün üstünde çıkar. Zaman kaybetmeden kan testi yaptırın. Hayırlı olsunSelam kızlar son adet tarihim 16 ekim ve bu ay rengli olmadım göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı dokunamıyorum yumurtlama günümü de değerlendirdik bugün idrar testi yapayım dedim sanki pozitif gibimi emin olamadım testim evde vardı çekmecede hiç açılmamış birde gribim doktora gitmiştim cuma günü boğazım felan çok kötü antibiyotik ve soğuk algınlığı verdi ama antibiyotiği içmedim fakat soğuk algınlığını içtimşuan çok kötü boğazım burnum öksürüğümde var eşim akşam kızdı antibiyotiği içmiyorsun diye korktum içmedim bu erkekler hiç bir şeyden anlamıyorlar acile akşam gitsemmi ?
Adetiniz düzenliyse gecikmeniz de var niye kan testi vermediniz hazır hastaneye gitmişken ilaçi da ona göre kullanırdinizSelam kızlar son adet tarihim 16 ekim ve bu ay rengli olmadım göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı dokunamıyorum yumurtlama günümü de değerlendirdik bugün idrar testi yapayım dedim sanki pozitif gibimi emin olamadım testim evde vardı çekmecede hiç açılmamış birde gribim doktora gitmiştim cuma günü boğazım felan çok kötü antibiyotik ve soğuk algınlığı verdi ama antibiyotiği içmedim fakat soğuk algınlığını içtimşuan çok kötü boğazım burnum öksürüğümde var eşim akşam kızdı antibiyotiği içmiyorsun diye korktum içmedim bu erkekler hiç bir şeyden anlamıyorlar acile akşam gitsemmi ?
Ayyy canım inşallahBayağı koyu çıkmış. Beta hcg değeriniz 500 ün üstünde çıkar. Zaman kaybetmeden kan testi yaptırın. Hayırlı olsun
Var tabiAyyy canım inşallahvar dimi gebelik
Canım emin değildim olmuyordu bir yıldır bu ay rahim filmi çektiricektim eşimde spermiyogram vericekti birde sağlık ocağına gitmiştimAdetiniz düzenliyse gecikmeniz de var niye kan testi vermediniz hazır hastaneye gitmişken ilaçi da ona göre kullanırdiniz
Ayy inşallah canım benimEl sallıyor kan testi verin
Bozuk gibi derken ?Var gibi görünüyor ama nedense test bana bozuk gibi geldi normalde c nin daha koyu olmasi gerek t harfi silik veya tam çıkar sende c tam çıkması gerekirken silik çıkmış bence tekrar test yapin
Olsun emin olmasanız bile gecikmenizden dolayı kan isteyebilirdiniz. Hayırlısı olsun inşallah ilaç kullanımını kesin kan verin testin bozuk olacağını sanmıyorum kaç dk çıktıCanım emin değildim olmuyordu bir yıldır bu ay rahim filmi çektiricektim eşimde spermiyogram vericekti birde sağlık ocağına gitmiştim
İdrarı akıttım tek çizgi ve hemen sonrasında bu çizgi geldiOlsun emin olmasanız bile gecikmenizden dolayı kan isteyebilirdiniz. Hayırlısı olsun inşallah ilaç kullanımını kesin kan verin testin bozuk olacağını sanmıyorum kaç dk çıktı
Buyuk ihtimal degerin binden fazladir. O yuzden T koyulukdan patlamak uzere. Bu sitede bir kaç kez T.nin C.den çok çok koyu oldugunh gormuşdum. Degerleri 10 binlerdeydi. Bence hemen git kan ver. Çunki kese bile gorule bilir. Gecikdirmeden doktor kontrolunde ol. Hayirli olsun. Için rahat etmiyorsa bir test daha yapİdrarı akıttım tek çizgi ve hemen sonrasında bu çizgi geldi
O zaman test bozuk değildir kan verin hemenİdrarı akıttım tek çizgi ve hemen sonrasında bu çizgi geldi
İnşallah canım benim değerim yüksektir korkuyorum geçen yıl boş gebelik geçirmiştim Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsinBuyuk ihtimal degerin binden fazladir. O yuzden T koyulukdan patlamak uzere. Bu sitede bir kaç kez T.nin C.den çok çok koyu oldugunh gormuşdum. Degerleri 10 binlerdeydi. Bence hemen git kan ver. Çunki kese bile gorule bilir. Gecikdirmeden doktor kontrolunde ol. Hayirli olsun. Için rahat etmiyorsa bir test daha yap
Baya pozitif çıkmış ilaçlara takılmayın bende gebeliğimi öğrenmeden 1 hafta önce ağır griptim 2 serum aldım ve film çektirdim (gebelere yasak biliyorsunuz) ama tutunası varmış demek ki hiçbir problem olmadı çok şükür
Baya pozitif çıkmış ilaçlara takılmayın bende gebeliğimi öğrenmeden 1 hafta önce ağır griptim 2 serum aldım ve film çektirdim (gebelere yasak biliyorsunuz) ama tutunası varmış demek ki hiçbir problem olmadı hayı
Ayy inşallah hamileyimdir canımBaya pozitif çıkmış ilaçlara takılmayın bende gebeliğimi öğrenmeden 1 hafta önce ağır griptim 2 serum aldım ve film çektirdim (gebelere yasak biliyorsunuz) ama tutunası varmış demek ki hiçbir problem olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?