İdrarda gebelik testi pozitifmi

Nermin3419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
217
66
48
36
Selam kızlar son adet tarihim 16 ekim ve bu ay rengli olmadım göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı dokunamıyorum yumurtlama günümü de değerlendirdik bugün idrar testi yapayım dedim sanki pozitif gibimi emin olamadım testim evde vardı çekmecede hiç açılmamış birde gribim doktora gitmiştim cuma günü boğazım felan çok kötü antibiyotik ve soğuk algınlığı verdi ama antibiyotiği içmedim fakat soğuk algınlığını içtim şuan çok kötü boğazım burnum öksürüğümde var eşim akşam kızdı antibiyotiği içmiyorsun diye korktum içmedim bu erkekler hiç bir şeyden anlamıyorlar acile akşam gitsemmi ?kızlar geçen yıl Aralık ayında boş gebelik yaşamıştım şimdi ise korkularım var yok değil Rabbim hayırlısıyla kucağıma bebeğimi almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli Rabbim arayıpta bulamayan kullarınada anne baba olmayı tattırsın Yorumlarınızı bekliyorum kızlar şimdiden çok teşekkür ederim hepinize

Eklentiler

• FAF67CDA-7E22-4FF3-8CE9-212E56DA236D.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 104
Bayağı koyu çıkmış. Beta hcg değeriniz 500 ün üstünde çıkar. Zaman kaybetmeden kan testi yaptırın. Hayırlı olsun

Adetiniz düzenliyse gecikmeniz de var niye kan testi vermediniz hazır hastaneye gitmişken ilaçi da ona göre kullanırdiniz

Var gibi görünüyor ama nedense test bana bozuk gibi geldi normalde c nin daha koyu olmasi gerek t harfi silik veya tam çıkar sende c tam çıkması gerekirken silik çıkmış bence tekrar test yapin

Adetiniz düzenliyse gecikmeniz de var niye kan testi vermediniz hazır hastaneye gitmişken ilaçi da ona göre kullanırdiniz
Canım emin değildim olmuyordu bir yıldır bu ay rahim filmi çektiricektim eşimde spermiyogram vericekti birde sağlık ocağına gitmiştim

Canım emin değildim olmuyordu bir yıldır bu ay rahim filmi çektiricektim eşimde spermiyogram vericekti birde sağlık ocağına gitmiştim
Olsun emin olmasanız bile gecikmenizden dolayı kan isteyebilirdiniz. Hayırlısı olsun inşallah ilaç kullanımını kesin kan verin testin bozuk olacağını sanmıyorum kaç dk çıktı

C harfi normalde tam koyu çıkar t harfi eğer pozitifse tam çıkar veya silik çıkar sizin c harfi silik çıkmış bana test bozuk gibi geldi ama inşallah vardır varsa hayırlı olsun

İdrarı akıttım tek çizgi ve hemen sonrasında bu çizgi geldi
Buyuk ihtimal degerin binden fazladir. O yuzden T koyulukdan patlamak uzere. Bu sitede bir kaç kez T.nin C.den çok çok koyu oldugunh gormuşdum. Degerleri 10 binlerdeydi. Bence hemen git kan ver. Çunki kese bile gorule bilir. Gecikdirmeden doktor kontrolunde ol. Hayirli olsun. Için rahat etmiyorsa bir test daha yap

Baya pozitif çıkmış ilaçlara takılmayın bende gebeliğimi öğrenmeden 1 hafta önce ağır griptim 2 serum aldım ve film çektirdim (gebelere yasak biliyorsunuz) ama tutunası varmış demek ki hiçbir problem olmadı çok şükür

İnşallah canım benim değerim yüksektir korkuyorum geçen yıl boş gebelik geçirmiştim Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin

Ayy inşallah hamileyimdir canım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım sizde sağlıkla hayırlısıyla bebişininiz kucağınıza almayı Mevlam nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…