- 25 Ocak 2011
- 241
- 9
- 68
tamam canım benim merak ettiğin bişey olursa özeldende yazabilirsin
teşekkür ederim
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım benim merak ettiğin bişey olursa özeldende yazabilirsin
ilişkiden sonra hemen tuvalete gidip az da olsa uç daki idrarını çıkartman gerekiyor,mikrop genellikle ilişkiden sonra idrar yollarına giriyor,en azından bir dene fazla sıklıkda iyi değil....
ben de 5 aylık evliyim. ama vajinal akıntı ve mantar sorununu bekarlığımdan beri çekiyorum.bi de üzerine evlilik gelince idrar yolu iltihabı ve kasık ağrıları da eklendi. özellikle de ilişki sonrası bir hafta idrar yolu iltihabı çekiyorum. Bir de hem korunmuyorum hem de henüz çocuk istemediğim için eşimle çok nadir birlikte oluyoruz bunda da dikkatli oluyoruz. SAdece iki defa tehlikeli durum yaşadım onda da ertesi günü hapı kullandım.
Birkaç ay sonra biz de bebek çalışmalarına başlayacaz ama ben bu mantar sorunun çözemezsem ilişki benim için çok ciddi eziyete dönüşüyor. çok ciddi ağrı boyutunda. ve inanın o dönem benim için çekilmez olacak.
bugün doktora gittim fitil ve krem verdi. bi de tahlil verdi idrar yolu iltihabı için. bakalım sonuca göre ilaç verecek tekrar. ben çok sıkıldım bu mantardan.gençliğimi zehir etti.evliliğimde bari rahat etmek istiyorum
ben de 5 aylık evliyim. ama vajinal akıntı ve mantar sorununu bekarlığımdan beri çekiyorum.bi de üzerine evlilik gelince idrar yolu iltihabı ve kasık ağrıları da eklendi. özellikle de ilişki sonrası bir hafta idrar yolu iltihabı çekiyorum. Bir de hem korunmuyorum hem de henüz çocuk istemediğim için eşimle çok nadir birlikte oluyoruz bunda da dikkatli oluyoruz. SAdece iki defa tehlikeli durum yaşadım onda da ertesi günü hapı kullandım.
Birkaç ay sonra biz de bebek çalışmalarına başlayacaz ama ben bu mantar sorunun çözemezsem ilişki benim için çok ciddi eziyete dönüşüyor. çok ciddi ağrı boyutunda. ve inanın o dönem benim için çekilmez olacak.
bugün doktora gittim fitil ve krem verdi. bi de tahlil verdi idrar yolu iltihabı için. bakalım sonuca göre ilaç verecek tekrar. ben çok sıkıldım bu mantardan.gençliğimi zehir etti.evliliğimde bari rahat etmek istiyorum
Bugün tekrar sonuç göstermeye doktoro gittim. idrar yolumda bayağı bakteri ve iltihap vermiş. Bir de antibiyotik verdi. Birazdan başlayacağım ilaçları kullanmaya. Açıkçası tereddütlüyüm. Bakalım fitili ilk defa kullanacam :) çünkü evlendikten sonra ilk defa doktora gittim. Belki işe yarar.
bende bugün gittim doktora
bendede iltihap varmış antibiyotuk fitil krem ve ağrı kesici verdi
yumurtalıklarımda çok şiddetli ağrı vardı
birde bir cisim gördü ultrasında
çikolata kisti dedi
bilgisi olan varmı bununla ilgili?
geçmezse küçük operasyon dedi yaa![]()
canım kistin her ay düzenli yumurtlayan kadınlarda olan kistlerden olabilir.adet oluşunca geçen tekrar başlar adet olup bittikten sonra bi git tekrar geçmiş mi bide santimi önemli.2-3 cm.lik kistse korkma...
2,5 cm lik kist geçer bence 5 cn ten üstü olanlar operasyon ile alınıyor ama sen kafana takma tatlım her ay kadında olan ve çatlayan kist bence oo
inşallah öyledir
ağrısına dayanamıyorum yaaa
sürekli ağrı yapıyo şiddetli
ağrı kesicilerde fayda etmedi
soğan kürü rahimi ve yumurtalığı temizliyormuş
ondan yapıcam bende
temizlenir inşallah
canım bence öyle şeyler deneme en iyi doktor kontrolünde Allah korusun daha kötü sonuçlar çıkarmasın.sen bence doktor kontrolünde uygula.2,5 cm lik kist ağrı yapmaz belki sende iltihapta vardır yada ovylasyon dönemide ağrı olur.sen adet olmayı bekle ve temizlenince doktora git![]()
Merhaba arkadaşlar. Bende de rahim ağzı iltihabı ve idrar yolu iltihabı varmış. Fitil kullanıyorum bunun için. Pek bir faydasını görmedim hala ilişki esnasında ağrılarım devam ediyor malesef. Bu sorunun yanında ben sizlere başka bişey sormak istiyorum. Bu iltihap durum gibi şeyler adet düzenini etkiler mi acaba ? Hasta olan herkese acil şifalar..