- 14 Temmuz 2019
- 496
- 464
- 103
- 35
- Konu Sahibi Deryaderyaderya536
-
Hayır suyu az az verebilirsin dedi..ama hala idrarı az sizin düzeldimşDoktor ilaç disinda herhangi bir tavsiyede bulunmadı mi?
Mesela ben gittiğimde bol ılık su iç demişti. Bu belki bebekler için de geçerlidir ama bebeğiniz 4,5 aylıkmış.
Hayır suyu az az verebilirsin dedi..ama hala idrarı az sizin düzeldimş
Enfeksiyon vardı geçti ama haşa idrar azBen bunu kronik olarak yaşamıyorum ama yaz kış fark etmeksizin yaşadığım dönemler oldu. Bol ılık su tavsiye etmişti dotktor ilacın yanında. Bir de vücudumu sıcak tutmami söylemişti. Bebeğiniz ağlıyor mu peki ? Yani acısı falan var mı yoksa sadece idarari mi az
İdrarı az canm
Enfeksiyon vardı geçti ama haşa idrar az
Benim yegenimde yaşadı. Tedavi gördü 1hafta ve geçti. Tekrar hemen idrari az olması başka sebep olabilir. Çocuk ürolojisi ile gorusebilirsiniz. En sağlıklı bilgiyi vereceklerdir.merhaba arkadaşlar oğlum 4.5 aylık 1 hafta önce az idrara çıkma şikayetiyle tahlil yapıldı ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendik..iğne kullandık tekrar idrar verdiğimizde enfeksiyon temizlenmiş dedi doktor...üzerinden bir hafta geçti ama oğlum hala çok az idrara çıkıyor ..sizce nedendir ne yapmam gerek çok üzülüyorum..bu arada böbreklere zarar gelmemiş enfeksiyondan
Böbrek fonksiyonlarına da bakıldı iyi çıkmıştı sonuçlar aslındaBenim yegenimde yaşadı. Tedavi gördü 1hafta ve geçti. Tekrar hemen idrari az olması başka sebep olabilir. Çocuk ürolojisi ile gorusebilirsiniz. En sağlıklı bilgiyi vereceklerdir.
Hayir ben böbreğinde sorun var diye demedim. Sünnet durumu gerekebilir yada neden az işiyor, ürologlar daha cok yardımcı oluyorlar. Enfeksiyon olması demek hemen böbreği zarar göreceği anlamina gelmez ki.Böbrek fonksiyonlarına da bakıldı iyi çıkmıştı sonuçlar aslında
Çok saol..ben bönreklerine bişey olur diye korkuyorum canm sünnet tavsiye etti doktorumuz olucaz önümüzdeki hafta ama neden az idrr yağıyor bilmiyorumHayir ben böbreğinde sorun var diye demedim. Sünnet durumu gerekebilir yada neden az işiyor, ürologlar daha cok yardımcı oluyorlar. Enfeksiyon olması demek hemen böbreği zarar göreceği anlamina gelmez ki.
Merhaba benim 5.5 aylık bebeğimde de idrar yolu enfeksiyonu çıktı.. Şikayetimiz idrara az çıkma, iştahsızlık ve meme reddi.. Sizin sorununuz ne zaman nasıl düzeldi acaba? İdrarı normale döndü mümerhaba arkadaşlar oğlum 4.5 aylık 1 hafta önce az idrara çıkma şikayetiyle tahlil yapıldı ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendik..iğne kullandık tekrar idrar verdiğimizde enfeksiyon temizlenmiş dedi doktor...üzerinden bir hafta geçti ama oğlum hala çok az idrara çıkıyor ..sizce nedendir ne yapmam gerek çok üzülüyorum..bu arada böbreklere zarar gelmemiş enfeksiyondan
İğneleri kullandık ve enf geçti yaklaşık 1 hafta sonrada şikayetleri azaldı ama doktor sünnet tek çözüm dedi tekrarlar dedi enf. 6 aylık iken sünnet oldu yavrum sonrasında rahatladık sukurMerhaba benim 5.5 aylık bebeğimde de idrar yolu enfeksiyonu çıktı.. Şikayetimiz idrara az çıkma, iştahsızlık ve meme reddi.. Sizin sorununuz ne zaman nasıl düzeldi acaba? İdrarı normale döndü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?