E Evremmm93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 246 70 30 28 Mayıs 2024 Konu Sahibi Sebnem Bulut #21 barbiee85 .!.: Onda yaramayabilir. Bence doktora bir sorsanız iyi olur. Çok geçmiş olsun kum dökmek çok zor diyorlar Genişletmek için tıkla... Evet sürekli tahlil yaptırıyoruz ama ilaç veren yok. Bulantı olması normal mi çok bulantı var.
barbiee85 .!.: Onda yaramayabilir. Bence doktora bir sorsanız iyi olur. Çok geçmiş olsun kum dökmek çok zor diyorlar Genişletmek için tıkla... Evet sürekli tahlil yaptırıyoruz ama ilaç veren yok. Bulantı olması normal mi çok bulantı var.
E Evremmm93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 246 70 30 28 Mayıs 2024 Konu Sahibi Sebnem Bulut #22 nancy1 .!.: Tek kullanımlık olan gece uyumadan önce içilen mi? Doktorum bana da onu vermişti. Ama onun yanında antibiyotik de verdi. Genişletmek için tıkla... Evet canim. Antibiyotik olsaydı iyiydi bugün ürolojiye gittim 5 mllik taş dediler. Taş böyle bulantı yapmaz diyo napcagimi sasirfjm
nancy1 .!.: Tek kullanımlık olan gece uyumadan önce içilen mi? Doktorum bana da onu vermişti. Ama onun yanında antibiyotik de verdi. Genişletmek için tıkla... Evet canim. Antibiyotik olsaydı iyiydi bugün ürolojiye gittim 5 mllik taş dediler. Taş böyle bulantı yapmaz diyo napcagimi sasirfjm