tüm doktorlar aynı canım. ilaçlarda aynı... ben jinekolağa gidiyorum
sıcak su torbasına sarıl dur artık. maydonoz suyu iç,yabanmersini ye
bu yapışkan illete hoşgeldin
off off dediğn gibi artık ilaçları ezberledim antbiyotik idrar yolları antiseptiği ver gitsinn.. ne illet bişeymişş ya insanın hayatını berbat edio sinirim bozuldu artık maydanoz suyunu bende duydum nasıl yapıldığı konusunda bi fikrim yok ama bide tadı çok iğrençmiş
alışırsın kuzum,limonda sık içine
C vitamini iyi gelir
mutlaka yabanmersini de ye.çok iyi geliyor inan
ve madensuyu iç.kolay çıkarsın idrara
elimde su şişeleri evde çeşit çeşit otlar amann amann yarabbim bu maydanoz suyunu denicem uff bide çalışınca çok kötü oluo ya koşa koşa tuvalete gitmekten bıktım artıkne kadar sinir bozucu bişeyy ya doktorlarda hiç bi çare bulamıo :/
Turkcellin bedava msjlarını ben klozet üstünde bitirdim
sıcak su torbasını karnına koy
tavsiyelerime kulak verirsen atlatırsın.bi de genital bölgeni sirkeyle sil
hepsi tarafımdan denenmiştir
sıcak su çok iyi geliyoo bende denedim ama sirkeyi hiç duymamıştım yanmıyomu pekii :S
Benim de aynı dert başıma bela,bir senedir ara ara tekrar ediyor,o nasıl bir sancıdır öyle,insanın benzi sararıyor..evet bütün doktorlar aynı ilaçları yazıyor..ilaç yazıyorlar,bol bol su iç filan diyorlar..maydonoz suyu iyi geliyor gerçekten..geçen sene bu dert yüzünden dışarı çıkmaya korkuyordum sancılar başlayacak diye,bahar şenliklerine katılamamıştım(...üşütmemeye dikkat et canım,bu hastalık genelde ayaktan geliyor ayağını sıcak tut sıkı giyin..
bir parça peçeteye dök,idrar deliğini sil.biraz bekle duşunu al ki koku kalmasın.yanma olmuyor ve bu bana çok iyi geliyor
ayrıca 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı sirke koyup iç
bende de kronikleşen üriner sistem enfeksiyonu var ve çok sık taş düşürürüm. bu sebeple hastanede bile yattım.
iltihabı-enfeksiyonu atmanın yolu çok sık idrara çıkmak, o yüzden bu dönemde bol bira içerim
alkol kullanmıyorsan alkolsüz bira içebilirsin, hamilelerin bile içebildiğinden.[/QUO
uff taş çok fena geçmişş olsunn canımm
vala alkol içeri ben ya bol bol bira içeyim barii alkolik olurum artık heheheh
öle böle değil bu illet benim sinirlerimi çok bozdu artık normal ınsanlar gıbı tuvalete gıtmek ıstıyorumm
düdüklüde arpayı su ile iyice haşlayın sonra süzün pet şişesine doldurun için ne taş nede iltihap kalırbende de kronikleşen üriner sistem enfeksiyonu var ve çok sık taş düşürürüm. bu sebeple hastanede bile yattım.
iltihabı-enfeksiyonu atmanın yolu çok sık idrara çıkmak, o yüzden bu dönemde bol bira içerim
alkol kullanmıyorsan alkolsüz bira içebilirsin, hamilelerin bile içebildiğinden.
sanırım iki farklı hastalık karıştırılmış
idrar yolu enfeksiyonu idrar yollarıyla alakalı bi durum
sık idrara çıkmak
idrar yaparkenm yanma
idrar duygusuyla beraber idrar yapamıyormuş hissi...
tedavi antibiyotik ve bol bol su içmektir.
diğeri vajinayla alakalı bi durum
yapışkan akıntılı
kokulu
genellikle hastalar tarafından iç çamaşırı lekelenmesi olarak tarif edilen durum
bu hastalık mantar enfeksiyonu yada vajinit olarak tanımlanır
antibiyotik yerine antifungal ilaçlarla tedavi edilir
benim sancım falan olmuyo çok sadece afedersiniz idrar yaptıgınız yerde hani tuvaletiniz cok gelır ya öle bi şışıkma hissi sürekli yanma falan yok ama idrar yaparken evde ayaklarımda yün ev botlarım var dısardada ugg gıyıorum hep zaten ıcı yun daha napcagımı sasırdım ama yazın hıc olmuo yaklasık 2 aydır bole dr gdıorum cozum yok antıbıyotık bıtınce gene baslıyo cok kötü ya
canım bende ikinci belirtiler hiç yok birincisi var zaten doktorda demişti ordan biliorum
hemen geçmiyor illet zaten..acaba neden üşütüyorsun bir dikkat et bakalım..benim ki biraz ileri boyuttaydı canım aman dikkat et senin ki de ilerlemesin..yataktan sadece lavaboya gitmek için kalkıyordum ki ne kalkma o kadar sıkışmama rağmen hiç bir şey olmuyordu,sadece acıyordu..doktorların yazdıgı ve çok iyi gelen bir ilaç var eminim sana da yazmışlardır..özelden yazayım istersen doktoruna danış iki günde baya bir etkisini görürsün çok su içmek de lazım tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?