- 25 Mayıs 2022
- 1.240
- 299
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Merhaba, dün gündüz idrar yolu enfeksiyonum başladı yani sistit. Soğuk aldığımda hep başıma gelir. Önceki günde soğuk almıştım. Neyse dün gündüz birkaç saat sürdü ve sıcak su torbası iyi geldi rahatlattı bir küçük kan pıhtısı geldi ben hamilelik beklediğim için adetime 1 hafta kaldığı için yerlesme kanaması olabilir diye düşündüm diğer hamileliklermde de olmuştu neyse geçti hatta ondan sonra dışarı falan bile çıktım hicbiseyim yoktu. Ama gece baş donme ve mide bulantısı oldu. Bu sabah erkenden uyandım lavaboya fırladım ve sadece yine birkaç damla idrar geldi. Kasık bölgemde bir ağırlık hissi. Ped vardı aniden gelirse diye bı baktım bikac damla idrar ve kan pıhtısı bu sefer daha büyük... Çok korktum acaba bu vajinadan mi yoksa mesane den mi geliyor diye düşündüm. Ve ayna karşısında banyoda dikkatlice baktım kanın geldiği yeri bulmak için idrar yolundan bı pıhtı daha fırladı o zaman. Çok korktum başına böyle bişey gelen varmı? Bu ay korunmasız gebelik için ilişki yaşadım. Hamilelik istiyorum açıkçası doktora gitsem muhtemel antibiyotik diyecek napmaliyim başına gelen var mij