6 hafdada kılcal damar şeklinde kan

Firdevsfhm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
343
98
18
hanımlar
6+4 de ilk olarak ilişkiden sonra kılcal damar şeklinde bı kan geldi incecik rengi bile tam belli olmamakla beraber kırmızı değildi .
bugün tekrardan ara sıra görmek şartı ile tekrardan incecik kıl gibi gördüm.
kontrol tarihim 13 gün sonraydı fakat korktuğum için yarın doktora gideceğim sizce tehlikeli midir başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önceden çok korktum

9.haftaya kadar lekelenme ile geldim, lekelenme ya da kanama gören çok var, doktora gitmekle iyi yapıyorsun, kanama alanın falan varsa ilaç başlaman gerekebilir, sağlıkla gelişir inşallah

hanımlar
6+4 de ilk olarak ilişkiden sonra kılcal damar şeklinde bı kan geldi incecik rengi bile tam belli olmamakla beraber kırmızı değildi .
kontrol tarihim 13 gün sonraydı fakat korktuğum için yarın doktora gideceğim sizce tehlikeli midir başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önceden çok korktum
Merhabalar benim tüp bebekle hamile kaldım 4 haftadan itibaren kahverengi lekeler arada sizin dediğiniz gibi ince damar kıl gibi kahverengi geldi peçeteye sildikçe kanama alanım varmış 7+2 haftalık olduk hayla devam ediyor ilaç kullanıyorum iğne kullanıyorum bol bol yatıyorum inşallah bir sorun yoktur 🙏🏻

Merhabalar benim tüp bebekle hamile kaldım 4 haftadan itibaren kahverengi lekeler arada sizin dediğiniz gibi ince damar kıl gibi kahverengi geldi peçeteye sildikçe kanama alanım varmış 7+2 haftalık olduk hayla devam ediyor ilaç kullanıyorum iğne kullanıyorum bol bol yatıyorum inşallah bir sorun yoktur 🙏🏻
benim bugün daha kırmızıya doğru kahverengi geldi pembe gibi de of ya 😢 bilmiyorum ne oluyor

benim bugün daha kırmızıya doğru kahverengi geldi pembe gibi de of ya 😢 bilmiyorum ne oluyor
Bende aynılarını yaşadım canım hatta geçen hafta kan pıhtıları düştü aklımı kaybettim bebeğim gitti diye ama çok şükür iyidi asla korkup panik yapma doktorunla iletişime geç hemen doktora git ben progestan kullanıyorum günde 2 tane göbekten 5 günde 1 defa kalçadan allahın izniyle hiç bir şey olmaz 🙏🏻

hanımlar
Geçmiş olsun canım. Maalesef ben de yaşadım ve hâlâ devam ediyor. Progestan fitil kullanıyorum. Doktora gitme kararın yerinde olmuş. Bir sorun varsa (inşallah bir şey çıkmaz) ilaç verirler en azından. İlk haftalarda cinsel ilişkiyi önermiyorlarmış genelde. Bana da yasakladılar. Doktoruna iyice sor. İçin rahat etsin.

Back
X