meraba arkadaslar benm son 2 aydır elimde uyusma bas agrısı bas dömesi mide bulantısı sikayetim var bu yüzden cocuguma bakamıyorum doktoro gittim emar cektiler ve neticesinde cok sükür bisey yok idrar tahlili verdim idrar yollarımla iltahap cıktı idrar yolu enfeksiyonunda bu sikayetler oluyomu basına gelen varsa yorumunuzu bekliyorum hangi ilacı kullandınız nasıl tedavi oldunuz ....
meraba arkadaslar benm son 2 aydır elimde uyusma bas agrısı bas dömesi mide bulantısı sikayetim var bu yüzden cocuguma bakamıyorum doktoro gittim emar cektiler ve neticesinde cok sükür bisey yok idrar tahlili verdim idrar yollarımla iltahap cıktı idrar yolu enfeksiyonunda bu sikayetler oluyomu basına gelen varsa yorumunuzu bekliyorum hangi ilacı kullandınız nasıl tedavi oldunuz ....
İdrar yolu enfeksiyonunun eldeki ağrı ile ne ilgisi var acaba? Onun icin baska bir doktora görünmekte fayda var.
Elinde uyusma varsa nboyun mr i ve elinden emg cektirmelisin bence.beyin ve sinir cerrahisi dr una gitmen gerekir.
Idrar yolu enfeksiyonundan cok cekmis biri olarak da,mide bulantisi yapabilir.uroloji dr una gidersen uygun antibiyotigi verir kurtulursun.sakin ihmal etme.enfeksiyon vucuduna ysyilmadin.ates vs yapar cektirir cok.
sana bir şey diyeceğim. lütfen dikkate al. idrar yolu enfeksiyonun varsa. eşini kocanı çocuğunu bırak kendini bakıma al. kendine çok dikkat et kesinlikle kendini yorma, evine ve kişisel temizliğine çok dikkat et ve aslaaa ihmal etme.
Çünkü ben idrar yolu enfeksiyonunu ihmal edip 20 gün komada yatmış bir insanım. herkes öleceğimi sanıyordu. sadece bu kadar söylüyorum.
bir senedir çekiyodum gecen ay gittiğim doktor 2 antibiyotik 4 ilaçla gecirdi saolsun dirençli bi bakteri olduğu içi tekrarlıyomus iyi bi doktor bul tedavini ol bende yüksek ateş 1 hafta kalkmadan yattıgımı bilirim mide bulantısı kusma bas dönmesi vardı kurtuldum sonunda umarım seninde gecer Allah şifa versin
Üroloji doktoruna git sana antibiyotik versin,geçer. Aynı derdin çilesini 2 aydır çeken biriyim bende. 4 gün hastanede 39 derece ateşle yattığımı da bilirim battaniyelere sarınacak kadar üşüyüp morardığımı da =) Herkes böbreklerimde taş var diye düşünürken,enfeksiyon kaptığım ortaya çıktı. Ultrasonda baktılar, içimde mikroplar yüzüyor resmen
Sıkma canını geçer, yeter ki ilaçlarını aksatma..
Geçmiş olsun ayrıca..
tatlım bana o dört ilacın adını verebilirmisin bende doktora yaxdıraym simdiden tesekkürler
bende birkaç önce bütün gün mide bulantısı ve istiğfar etmem sonucu hastanelik oldum
sonuç olarak idrar enfeksiyonunun mide bulantısı istigfar gibi belirtilerinin olduğuna ilk defa şahit oldum
ölüyordum resmen istiğfar etmekten
şimdi bir antibiyotik ağrı kesici ve suda eriyen bir ilaç verdi onları kullanıyorum
bitmeye yakın ise doktordan randevu alacağım bakalımm..
gerçekten hiç ihmale gelmeyen bir durummuş
bende kronik olarak idrar yolları enfeksiyonu var her ay olurum nerdeyse
ama ellerimde uyuşma olmadı vücutta inanılmaz halsizlik yapıyor hatta 2 sefer bayıldım okadar etkiliyor vücudu bence ellerindeki uyuşmanın sebebi olabilir ama sen yinede bir kez daha bir doktora görün ben buscopan kullanıyorum ama belki doktor sana farklı bir ilaç verir
tesekkür ederm hangi ilacları kullandn acaba
İdrar yolu enfeksiyonuna hep aynı bakteri neden olmaz, türü farklıdır, ilacı farklıdır.
Aman sağdan soldan duyup ilaç yazdırmayın, sağlığınızla oynarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?