• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Idrar yolu enfeksiyonu olanlar acil yardım

bende kronik olarak idrar yolları enfeksiyonu var her ay olurum nerdeyse
ama ellerimde uyuşma olmadı vücutta inanılmaz halsizlik yapıyor hatta 2 sefer bayıldım okadar etkiliyor vücudu bence ellerindeki uyuşmanın sebebi olabilir ama sen yinede bir kez daha bir doktora görün ben buscopan kullanıyorum ama belki doktor sana farklı bir ilaç verir
Merhaba bende de aynı durum var son durumunuz nedir acabaa çözüm bulabildiniz mii

meraba arkadaslar benm son 2 aydır elimde uyusma bas agrısı bas dömesi mide bulantısı sikayetim var bu yüzden cocuguma bakamıyorum doktoro gittim emar cektiler ve neticesinde cok sükür bisey yok idrar tahlili verdim idrar yollarımla iltahap cıktı idrar yolu enfeksiyonunda bu sikayetler oluyomu basına gelen varsa yorumunuzu bekliyorum hangi ilacı kullandınız nasıl tedavi oldunuz ....
İdrar yolu enf. Basit bir hastalık gibi görünüyor ama yorumlardan da anlaşılacağı üzere öyle değil herşeyin sebebi olabilir çok ciddi bir tedavi almadan da geçmiyor benim ki kronikleşmişti geçen yaz başka bir hastalığım için yoğun bir tedavi uygulandı o tedavi idrr yoluna da iyi geldi geçti cok şükür 🌸 haftada 2gün ozon tedavisi gördüm onunla temizlendi vücudum

Back