• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Idrar yolu enfeksiyonu olanlar acil yardım

İdrar yolu enfeksiyonu ben de geçirdim.Bahsettiğiniz belirtiler olmadı hiçkimsede de duymadım.Başka doktorlarla görüşün derim.Tuvalete çıktığınızda yanma, kanlı idrar vb . durumlar bu enfeksiyonda görülüyor siz de bunlar yoksa nasıl bi enfeksiyon anlamadım.Tedavisi kolay gerçi verilen ilaçları kullanın ve çok bol su için.Geçmiş olsun...

idrar yanması zaten var yanı sıradaa bunlar oluyor bendee sizin gibi düsündüm acaba baska bişe mi var dedim hiç bişe cıkmadı cok sükür sadece idrar enfeksiyonu cıktı internetten belirtilerini okudugumda bende olan hersey yazıyodu zatn tahlil sonucuda bunu gösterdi cnm

tatlım bana o dört ilacın adını verebilirmisin bende doktora yaxdıraym simdiden tesekkürler

Kurtuldugum gun attim ilaçlari zaten herkezn ayni deqildir 3 4kere idrar tahlili werdim degistirdi ilaclarimi gecmeynce direncli bakteri war dedi 2antbytk birden werdi ins senin hemen geçerde o kadar antbytk kullanmazsn doktorun werdqi ilaci kullan burdakilern dediqini deqil

Kurtuldugum gun attim ilaçlari zaten herkezn ayni deqildir 3 4kere idrar tahlili werdim degistirdi ilaclarimi gecmeynce direncli bakteri war dedi 2antbytk birden werdi ins senin hemen geçerde o kadar antbytk kullanmazsn doktorun werdqi ilaci kullan burdakilern dediqini deqil

tekrar gitmem gerek bende önceden vardı ama dogum yapalı 5 ay oldu 5 aydır daha fazla

parmaklarımın ucu buz gibi oluyo peki nasıl geldi ilac

Benim parmak uçlarım morarıyordu. Ağustos ayında elektrikli battaniye ve 2 yorganla beni ısıtmaya çalışıyordu ailem. Ki bende idrar yaparken yanma,ağrı gibi birşey de yoktu. 3 doktor baktı; tomografi, röntgen, ultrason hepsi çekildi. Sonra teşhisi koydular.
İlaç 3. günden itibaren etki ediyor, ağrıların da kesiliyor üşümen de...

Son düzenleme:
Benim parmak uçlarım morarıyordu. Ağustos ayında elektrikli battaniye ve 2 yorganla beni ısıtmaya çalışıyordu ailem. Ki bende idrar yaparken yanma,ağrı gibi birşey de yoktu. 3 doktor baktı; tomografi, röntgen, ultrason hepsi çekildi. Sonra teşhisi koydular.
İlaç 3. günden itibaren etki ediyor, ağrıların da kesiliyor üşümen de...

benmde muhakkak tekrar gitmem lazım bide konumuzla bi alakası yokta bu mesaj sonuna hareket eden simgeler koyuyosunuz ya o nerden yapılıo ben daha yeniyimde fransız kaldım ıcıcıkk:):)

bise dicem su alta ömrümle ewleneli su kadar gün oldu yazıo ya onu nasıl yaptın nerden yapılıo ben daha yeni üyeyimde:)

Kadın doğum ve ürolojiye randevu al git, ultrasonda da baksınlar tahlillerini de yapsınlar, doktor sana en uygun ilacı verir..
İfadeler de mesaj panosunun altında var =)

Kizlar idrar yolu iltihaplanmasina limon suyu iyi geliyor ilik veya yakmayacak derecede bir bardak sicak suya bir tane limonu sikin birazda seker atin afiyetle icin :40: bu sizin mesanenizin bakterilere karsi koruyor yanma hissini aliyor agriniz olmasa bile icin. Birde karnibaharin bayanlarda mesaneye iyi geldigini duymuştum.

meraba arkadaslar benm son 2 aydır elimde uyusma bas agrısı bas dömesi mide bulantısı sikayetim var bu yüzden cocuguma bakamıyorum doktoro gittim emar cektiler ve neticesinde cok sükür bisey yok idrar tahlili verdim idrar yollarımla iltahap cıktı idrar yolu enfeksiyonunda bu sikayetler oluyomu basına gelen varsa yorumunuzu bekliyorum hangi ilacı kullandınız nasıl tedavi oldunuz ....

elinizde uyuşma varsa özellikle geceleri boyundan agrı hissediyorsanız büyük ihtimal sinir sıkışmasıdır çünkü benimde öyle başladı gecen sene tedavi gördüm genellikle elleriyle iş yapan insanlarda oluyor mesela dantel,kazak örmek bahce işleriyle çook haşır neşir olmak

meraba arkadaslar benm son 2 aydır elimde uyusma bas agrısı bas dömesi mide bulantısı sikayetim var bu yüzden cocuguma bakamıyorum doktoro gittim emar cektiler ve neticesinde cok sükür bisey yok idrar tahlili verdim idrar yollarımla iltahap cıktı idrar yolu enfeksiyonunda bu sikayetler oluyomu basına gelen varsa yorumunuzu bekliyorum hangi ilacı kullandınız nasıl tedavi oldunuz ....

idrar yolu enfeksiyonunda mide bulantısı olabilir enfeksiyon antibiyotik tedavisiyle geçer.ama elinizdeki uyuşma ve baş ağrısı dönmesi nörolojik bi durum nöroloji uzmanına gittiniz mi?

Kizlar idrar yolu iltihaplanmasina limon suyu iyi geliyor ilik veya yakmayacak derecede bir bardak sicak suya bir tane limonu sikin birazda seker atin afiyetle icin :40: bu sizin mesanenizin bakterilere karsi koruyor yanma hissini aliyor agriniz olmasa bile icin. Birde karnibaharin bayanlarda mesaneye iyi geldigini duymuştum.

bir deneyeyim tatlım :)

elinizde uyuşma varsa özellikle geceleri boyundan agrı hissediyorsanız büyük ihtimal sinir sıkışmasıdır çünkü benimde öyle başladı gecen sene tedavi gördüm genellikle elleriyle iş yapan insanlarda oluyor mesela dantel,kazak örmek bahce işleriyle çook haşır neşir olmak

yok tatlım karıncalanma gibi oluyo

evet gittim emar cekildim temz tek idrar yolu enfeksiyonu mevcut cnm
Merhaba son durumunuz nedir kimse inanmıyor ama bende idrar yolu enfeksiyonu olduğumda el parmaklarım uyuşuyor ayrıca ayak parmaklarım buz gibi oluyor yanma yok sadece kusma ve halsizlik oluyor ve sürekli tekrar ediyor siz ne yaptınız çözüm buldunuz mu acaba teşekkürler

Ciprasid kullandım günde 2 defa.Hala da kullanıyorum.
Aynı sendeki gibi bende de uyuşma oluyordu, hatta parmaklarımda morarma bile... Hepsi enfeksiyondan korkma.
Çözğm buldunuz mu acaba bende de aynı belirtiler oluyor, ve sürekli tekrarlıyor

Back