- 3 Kasım 2022
- 355
- 151
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende 5 gün once hamile oldugumi öğrendim ve idrar enfeksiyonu olmusum çok agrili geçti gecikmeden bi hastaneye gidin sonrasi daha ilerlemedenMerhabalar güzel hanımlar. Bat'a 10 gün kala affınıza sığınarak söylüyorum kahverengi su gibi leke başladı. Azalarak devam ediyor. Sık idrara çıkıyorum üşüdükçe olur bu bende ona yordum ama kesinlikle tutamıyorum acil koşuyorum wcye. Yine Bat'a 10 gün kala bazen sağ bazen sol bazen aynı adet olacakmışım gibi sızı zonklama yaşıyorum. Alt karın ağrım ve bel ağrım da oluyor. Gebelik belirtileri konusunda hapşırmayı bile belirti sayabilecek konusunda yanlış bir hissiyat içindeyim ki biliyorum çoğu kadın bu kadar erken belirti vermez diyor. Ama hemen belirtim oldu diyen de var. Benim beyin yandı kısaca var mı yardım edebilecek. Son olarak idrar yolu enfeksiyonu için öneriniz varsa dinlemek isterim. İlaç kullanmayı mümkün olduğunca tercih etmemeye çalışıyorum. Sevgiler
Çok teşekkür ediyorum size de geçmiş olsun. Belirtiler gerçekten benziyor muydu sizde de yani sizde enfeksiyon diye düşünüp gebe olduğunuzu da mı öğrendinizMerhaba öncelikle geçmiş olsun bende 5 gün once hamile oldugumi öğrendim ve idrar enfeksiyonu olmusum çok agrili geçti gecikmeden bi hastaneye gidin sonrasi daha ilerlemeden
Hayir ben gebeligi öğrendim sonraki gün afedersjniz ama idrarımı yaparken yanma oldu bende takmadim sonrasinda kanamam basladi idrarla birlikte kanamam oldu çok ağrılı geçti çok korltum bebegimden geliyor sandim ama doktor enfeksiyon kapmissin bu bebekle birlikte ortaya çıkar dedi antibiyotik verdi cok sukur geçti lütfen sizde bi gidip baktirin bekledikce ağrı ve kanama oluyor inşallah sizde Boyle olmazÇok teşekkür ediyorum size de geçmiş olsun. Belirtiler gerçekten benziyor muydu sizde de yani sizde enfeksiyon diye düşünüp gebe olduğunuzu da mı öğrendiniz
Aaa çok teşekkür ederim gideyim bende o zaman.bebekle birlikte mi ortaya çıkıyormuş ilginç. Umarım tekrar yaşamazsınız.Hayir ben gebeligi öğrendim sonraki gün afedersjniz ama idrarımı yaparken yanma oldu bende takmadim sonrasinda kanamam basladi idrarla birlikte kanamam oldu çok ağrılı geçti çok korltum bebegimden geliyor sandim ama doktor enfeksiyon kapmissin bu bebekle birlikte ortaya çıkar dedi antibiyotik verdi cok sukur geçti lütfen sizde bi gidip baktirin bekledikce ağrı ve kanama oluyor inşallah sizde Boyle olmaz
İn İnşallah nde cok sasirmistim sevinc hüzün bir aradaydi ama Allahtan şuan iyiyim doktor bebekle ortaya cikmis dedi çünkü daha oncesinde yuzme havuzuna gidiyordum ve hep test yapariz orda gözükür du oyle bir hastalığım olsaydi bebis böyle strese soktu isteAaa çok teşekkür ederim gideyim bende o zaman.bebekle birlikte mi ortaya çıkıyormuş ilginç. Umarım tekrar yaşamazsınız.
Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Dilerim ben de tüm isteyenlerde o mutluluğu tadarİn İnşallah nde cok sasirmistim sevinc hüzün bir aradaydi ama Allahtan şuan iyiyim doktor bebekle ortaya cikmis dedi çünkü daha oncesinde yuzme havuzuna gidiyordum ve hep test yapariz orda gözükür du oyle bir hastalığım olsaydi bebis böyle strese soktu iste
Hamilelik belirtileriniz nelerdi peki?İn İnşallah nde cok sasirmistim sevinc hüzün bir aradaydi ama Allahtan şuan iyiyim doktor bebekle ortaya cikmis dedi çünkü daha oncesinde yuzme havuzuna gidiyordum ve hep test yapariz orda gözükür du oyle bir hastalığım olsaydi bebis böyle strese soktu iste
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde yarın kan testi verin sonrada buraya yazin lutfenAllah sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Dilerim ben de tüm isteyenlerde o mutluluğu tadar
Haber ederim mutlaka ilginiz için ayrıca teşekkür ederimİnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde yarın kan testi verin sonrada buraya yazin lutfen
Hiç hamilelik belirtim olmadı çünkü dusunmekten beynim yanmıştı bu ay hiç dusunmicem dedim süpriz oldu . sadece öğrendiğim gün adet ağrısı gibi ağrı çektim oda geçti hemenHamilelik belirtileriniz nelerdi peki?
Şuan 5 haftalik oldum belim ağrıyor ve agzimin tadi degismisHamilelik belirtileriniz nelerdi peki?
Anladım tekrar sağ olunHiç hamilelik belirtim olmadı çünkü dusunmekten beynim yanmıştı bu ay hiç dusunmicem dedim süpriz oldu . sadece öğrendiğim gün adet ağrısı gibi ağrı çektim oda geçti hemen
Enfeksiyon ile gebelik belirtilerinin bazılarını çok benzettim ben de emin olamadım bir türlü ondan sizlere danışmak istedim. Hakikaten de benziyor:)Şuan 5 haftalik oldum belim ağrıyor ve agzimin tadi degismis
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahBende pkoluyum ama tedavisiz oldu canim zamani var onu bekliyordur fazla düşünme takma olur inşallah bu arada benim vajina kasintim vardı daha adetim geçmemişti 1 2 gün vardı adetime bunun için hastaneye gitmiştim vajina enfeksiyonu olmuşum bide test yaptırıyım dedim belki hamileyimdir hiç bir belirti yoktu ama yaptırmak istedim kan testinde Bi baktik pozitif çıktı çok sevindik Rabbım isteyen herkese versin inşallah