Kızlar kasmayın bir vakti vardır ve o vakitte gelecektir inşAllah. Hayatın keyfini çıkarın gebelik zorlu bir süreç sonrası dahada meşakkatli. Anlıyorum insan adeta çatlıyor kafayı yiyor, acaba olacak mı bi problem mi var, yoksa hiç evlat sahibi olamayacak mıyım? Ama inanın o stresle olmuyor, zamana bırakmak lazım. Diğer arkadaş gibi bende ne zaman umudu kestim hatta artık olmaz deyip dra bile gittim adetimin 2.gününü bekliyordum hormon testi için. Bu süreçte önceden hastalandığımda antibiyotik falan kullanmak için adetimi beklerdim hamileysem zararı olmasın diye, bu kez umudum yok ya kullandım ilacı. Eşimle uludağa gittik, ilkkez gitmiştim ve düşmelerimin haddi hesabı yoktu. Neyse geldik ilaçta dokundu vücudumda döküntü oldu bıraktım. Bir gün yataktan belim bıkınım çok ağrıyarak kalktım adet oldum sandım olmamıştım. Evdede netten toplu aldığım testlerden vardı :) öylesine deneyeyim dedim ki ne göreyim silikte olsa çift çizgi... İnanamadım ertesi gün tekrarladım sonuç aynıydı ve gittim kan verdim. Şimdide 20haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin inşAllah.