İdrar yolu enfeksiyonu belası :((

Maria Hira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
7
2
28
5 buçuk aylık evliyim ilk dört ay eşim yeniyiz diye pek istemese de ben çok istiyodum hatta o kadar ki ayda 4-5 kez test yapıyodum ama hepsi negatifti adet olduğum zaman sinir krizleri geçiriyodum psikolojim çok bozuldu haliyşe eşiminkine bozdum sonra sırf onu üzmemek için bebek istemediğimi söledim ve korunmaya başladık idrar yolu enfeksiyonum olduğunu hatta ileri derce olduğunu öğrendiğimde anladım bebeğimin olmama sebebini hala eşime bebek istemiyorum diyorum bu seferde eşim istiyo bende istiyorum ama çok korkuyorum o yüzden istemiyomuş gibi davranıyorum ben bu illetten nasıl kurtulucam bana yardım edin ya nasıl atlatabilir ilaç tedavim yarın bitiyo ağrılarım da yok artık sağlıklı bi şekilde bebek sahibi olabilir miyim.
. BANA YARDIM EDİNNNN!!!

Tabiki saglikli bir sekilde hamile kalirsiniz.ben daha yeni enfwksiyon atlattim.bol su icin ozel bolgenizi sade suyla yikayin.daha cok gebelikte oluyor enfeksiyon.hamile kalipta enfeksiyon olmayan pek nadirdir.siz daha once tecrube sahibi olmussunuz bu konuda diye dusunun

Ben kendimi bildim bileli enfeksyn var hem de idrarım kanliymis..ve 10 haftalık hamileyim Allahn izniyle.. Enfeksyn bebeğe engel değil ki

Tatlım enfeksiyon bebeğe engel tabi ki. Ya da diyelim hamile kaldın.Düşükle sonuçlanabiliyo maalesef %100 pamuklu iç çamaşırı giymen gerek. Vajina bölgesinin ıslak kalmaması gerekiyomuş. Eğer günlük ped kullanıyosan bi süre kullanma derim. İnşaAllah geçer ve hamile kalırsın..kalırız..

kizlar bendede ayninsorun var 8.haftama giriyorum yari, doktor amoklavin antibiyotik verdi 5gun ic dedi buhun 4.gun fakat akinti devam ediyor yukarda yazilanlari okudum onlari denicem pamuklu camasir ve pet kullanmama.... insallah gecerzaten kasik sancimda cabasi,

Ben de 6 aylık evliyim. Ve evlendikten sonra bende de enfeksiyon olayı başladı. Bir kere ilaç kullandım ağrım geçti. daha sonra ağrım olmadı ama idrar im çok koyu ve cok kokuluydu. Ağrım olmadığı için kafama taKmadim. Bir ay önce hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta doktorum antibiyotik verdi ve kurtuldum şimdilik enfeksiyondan. Ama ben enfeksiyon varken bende hamile kaldım. tabi belki ileri derecede ise seninki engel olabilir hamileliğe. Inşallah kurtulursun

Mrb arkadaslar Allah hepimizin yardimcisi olsun oncelikle bende 16 haftalik gebeyim 7 aylik evliyim ilk 2 ay felan gebe kalamadim mantar vardi enfeksiyonda idrar yolunda mantar icin fitil kullndim bide tek kullanimlik bi hap aralikta adetimden sonra kullandim o ayda hamile kaldim enfeksiyon hala devam ediyo hic gecmedi zaten azda olsa var hamile kalamayan arkadasim vajinal muayneni yaptirdin mi belki sendede ayni sorun olabilir

Yok yaptırmadım ama bikaç test yaptırdım şimdi 1 hafta sonra kontrolüm var inşallah pozitif sonuç alırım

Ya ben dayanamadım yine bebek istiyorum dedim şimdi eşinimle beraber bbi bebek sahibi olmak istiyoruz streste olumsuz etkiliyo ama ben düşünmeden duramıyorum yaheleki adet dönemim yaklaştığında acaba hamilemiyim diye kafayı yicek oluyorum nolur dua edin hayırlısıyla bende bebişimi kucaklayayım artık

sevgili hira sakin kafana takma sakin canim, ben 5 ay hem kendime hem esime rrsmen kan kustirdum bebek diye diye.her ay adet oncesi tum hamilelik sendromlarini uasayip adet olunca psikolojim bozuldu sonunda.en son 1 ay ne olcaksa olsun deyip kendimi inan ise guce verdim hatta rejim falan yapıcam deyip spora bile basladim.dene bak rabbimin izniyle insallah senden de guzel haberler gelicek insalllahhhhh.tum dualarim seninle canim

Evet canim oluyo ben yine bi kac gundur cekiyorum enfeksiyon artti galiba bobreklerde agrio

Çok teşekkür ederim sizden böyle ilgi destek gelince daha bi duygusallaşıyorum tekrar deniyoruz ama kafama takmadan başka şeyler düşünerek eşimle konuşup gülerek tadına vararak düşünmemeye çalışıyorum ama adet dönemim yaklaştığında nasıl kendime mukayet olucam bilemiyorum inşallah bu sefer bi meleğim olursa ilk sizinle paylaşıcam :)

Offf dayanamıyorum ağlicam ya bebek çok istiyorum ama içimden biyerden yapma şimdi çok erken eşinle doya doya zaman geçir gez toz diyo bebek aramıza gircek birlikte olmamızı engellivekmiş gibi hissttiriyo ama yine çok çok çok istiyorum

Aynen bende öyle düşünüyorum. Nolcak halimm

Kizlar dun gece cok sancim vardi acile gittim doktormu hemsirrmi bilmiyorum ama alttan elle muayne yapti rahime mi bakti anlamadim zarari olurmu bilmiyorum tecrube edinen varmi aranizda

bendedd enfeksiyon var 4 aydir bebek istiyoruz ama olmadi henuz enfeksiyonmu engel acaba cok uzuluyorm 5 aylik evliyim henuz

Bendede vardi canim hicc gecmedi hala var stres yapma kafaya takincada olmuyo bide ben hep yumurtlama gunune odaklrdim kendimi ama bu internet hesabi ile olmuyo benim adetim biter bitmez hamile kalmisim cunki adetten bi kac gun sonra acaip gogus uclrm filn agrimaya baslamisti ilk bi kac ay bende kalamadim hamile kaldim ay olmasa da denemicem ertelicem dedim ama rabbim nasip etmisti o ay sana iliskiden sonra hemn kalkma ayaklarini bi 5 dk fln yukari kaldir ben denedim o ay hamile kldm sana tek tavsiyem enfeksiyonun gecmeden hamile kalma inanki cok cekiyorum cok korkuyo insan

Kizlar dun gece cok sancim vardi acile gittim doktormu hemsirrmi bilmiyorum ama alttan elle muayne yapti rahime mi bakti anlamadim zarari olurmu bilmiyorum tecrube edinen varmi aranizda
canim altran muayene cok gereknedikce yapilniyor bende suan grip oldum ilac kullanamiyorum bugun acile gittim bana ultrasonka bakti sonra alttan aciklik varmi bakalim dedi ben kabul etmedim

Bende cok sanci oldu korktum bide elle muayne edecegini bilmedfigim icin kabul ettim bi kac gundur suluu bi aknto var korkuyorum rahim agzi olcumu yaptirdinizmi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…