- 3 Ocak 2015
- 7
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi Maria Hira
5 buçuk aylık evliyim ilk dört ay eşim yeniyiz diye pek istemese de ben çok istiyodum hatta o kadar ki ayda 4-5 kez test yapıyodum ama hepsi negatifti adet olduğum zaman sinir krizleri geçiriyodum psikolojim çok bozuldu haliyşe eşiminkine bozdum sonra sırf onu üzmemek için bebek istemediğimi söledim ve korunmaya başladık idrar yolu enfeksiyonum olduğunu hatta ileri derce olduğunu öğrendiğimde anladım bebeğimin olmama sebebini hala eşime bebek istemiyorum diyorum bu seferde eşim istiyo bende istiyorum ama çok korkuyorum o yüzden istemiyomuş gibi davranıyorum ben bu illetten nasıl kurtulucam bana yardım edin ya nasıl atlatabilir ilaç tedavim yarın bitiyo ağrılarım da yok artık sağlıklı bi şekilde bebek sahibi olabilir miyim.
. BANA YARDIM EDİNNNN!!!
Yok yaptırmadım ama bikaç test yaptırdım şimdi 1 hafta sonra kontrolüm var inşallah pozitif sonuç alırımMrb arkadaslar Allah hepimizin yardimcisi olsun oncelikle bende 16 haftalik gebeyim 7 aylik evliyim ilk 2 ay felan gebe kalamadim mantar vardi enfeksiyonda idrar yolunda mantar icin fitil kullndim bide tek kullanimlik bi hap aralikta adetimden sonra kullandim o ayda hamile kaldim enfeksiyon hala devam ediyo hic gecmedi zaten azda olsa var hamile kalamayan arkadasim vajinal muayneni yaptirdin mi belki sendede ayni sorun olabilir
Çok teşekkür ederim sizden böyle ilgi destek gelince daha bi duygusallaşıyorum tekrar deniyoruz ama kafama takmadan başka şeyler düşünerek eşimle konuşup gülerek tadına vararak düşünmemeye çalışıyorum ama adet dönemim yaklaştığında nasıl kendime mukayet olucam bilemiyorum inşallah bu sefer bi meleğim olursa ilk sizinle paylaşıcam :)sevgili hira sakin kafana takma sakin canim, ben 5 ay hem kendime hem esime rrsmen kan kustirdum bebek diye diye.her ay adet oncesi tum hamilelik sendromlarini uasayip adet olunca psikolojim bozuldu sonunda.en son 1 ay ne olcaksa olsun deyip kendimi inan ise guce verdim hatta rejim falan yapıcam deyip spora bile basladim.dene bak rabbimin izniyle insallah senden de guzel haberler gelicek insalllahhhhh.tum dualarim seninle canim
Aynen bende öyle düşünüyorum. Nolcak halimmOfff dayanamıyorum ağlicam ya bebek çok istiyorum ama içimden biyerden yapma şimdi çok erken eşinle doya doya zaman geçir gez toz diyo bebek aramıza gircek birlikte olmamızı engellivekmiş gibi hissttiriyo ama yine çok çok çok istiyorum
canim altran muayene cok gereknedikce yapilniyor bende suan grip oldum ilac kullanamiyorum bugun acile gittim bana ultrasonka bakti sonra alttan aciklik varmi bakalim dedi ben kabul etmedimKizlar dun gece cok sancim vardi acile gittim doktormu hemsirrmi bilmiyorum ama alttan elle muayne yapti rahime mi bakti anlamadim zarari olurmu bilmiyorum tecrube edinen varmi aranizda