- 17 Ocak 2013
- 43
- 27
- 98
Merhaba yaklaşık 4 yıldır idrar yolları enfeksiyonu yaşıyorum ve en az yılda 4 veya 5 kere acillik oluyorum ve sürekli antibiyotiği ve çözüm yok tabi kendi çabamla arastirmalarim ile de atlattıklarım sınırsızdır yaklaşık 3 yıldır sürekli yün corap giyiyorum yazın dahil hergun Solgarin cranbery vitaminini kullanıyorum atakların başladığı dönemde sabah akşam alıyorum kızılcık marmelati yapıyorum yazın , kışın ara ara onu kullanıyorum sürekli 5000 lik c vitamini kullanıyorum ama bu yaz çok zor geçti sürekli ataklar ile kiş başlamadan kabuslarım başlamıştı atak başladığı anda 2 saatte beni her on dakikada bir wc ye götürüyor ve çalışan biri olarak o kadar zor durumda kaliyorumki tarifi imkansız hani şu cam işeme benzetmesi tam anlamıyla onu anlatıyor evim çok sıcak olduğu için bu yaz hic atlet giymedim ve camlarimiz sürekli acıktı ve hergun kalktıgımda pyoloseptil kullanmak zorunda kaldım 3 gun iyi 2 gun kötü haldeydim maalesef, çok uzattım ama son 2 aydır agrım hemen hemen hiç yok eşim birgün bobreklerini us11utuyorsun üzerin sürekli açık dedi bitmek bilmeyen bir ağrı döneminde ne kaybederimki dedim cekmecemde bildiğiniz su eski model yün korseler varya annelerimizin kullandığı ondan vardı onu taktım sabah yok obur gün yok obur gun yok ve yok tam 2 aydır kullanıyorum ve arada sadece çok dikkatsiz davrandığınmda hissediyorum ama sabaha bir şey kalmıyor hatta alış veriş sitelerinde satılan böbrek ısıtıcılar var onlardan da aldim ama bana biraz ince geldi onu yazın kullanırım diye kaldırdım çok şükür, umarım hep böyle gider denemekten bir zarar gelmez attan düşeni attan düşen anlarmış belki benimde birilerine faydam olur hepimize sağlıklı gunler
Son düzenleme: