Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları İdrar yolları enfeksiyonu

canım benim annem yaşadı ama daha bütün vücudunda bişey gibiydi. düzeliyordu tekrar oluyordu. bi kadın Allah razı olsun pamağa viks sür çamarına koy demiş çok şükür kurtuldu

doktoruna bi danış ben maydonaz suyu içiyorum çok iyi gelıyor..bide bol bol günde 3 litre su iç su içince idrara cıkıyorsun ve rahatlama oluyor

Ben de çok çektim, içmediğim maydanoz suları, yemediğim dereotları kalmadı. En sonunda yendim şu illet durumu. Arzu edersen sana doktorumu önerebilirim. Çok geçmiş olsun…

Nasıl geçirmeyi başardınız ben tam geçti diyorum aniden tekrar başlıyor. Baş belası bir hastalık bu

Tamamen geçti mi acaba ? Nasıl başardınız
Tamamen geçti çok şükür. Ben üroloğum ne derse onu yaptım aslında. Yediğinin içtiğinin önemi var ama öncesinde önemi olan yaptırdığın testi doktorun doğru okuyup, doğru ilacı uygulaması. Benimki tecrübeliydi çok şükür. Doktora gitme düşüncen varsa sana doktorumu önerebilirim. Geçmiş olsun şimdiden…

Sorunları geçen var mı ? Bnmde başta enfeksiyon varmış yüksek derecede eritrosit falan vardı snra ilacla geçmiş enfeksiyonama bnm mesanede ki baskı hissi igne batma gibi his geçmedi geçiren var mu bu sorunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…