• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları İdrar yolları enfeksiyonu

carax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
37
7
1
28
Pazar gününden beri geçmek bilmeyen dakikada bir idrara çıkma , hiç geçmeyen idrar hissi mesaneye yapılan baskı sonucunda belime ve bacaklarıma vuran ağrı sebebiyle Bakırköy eğitim araştırma hastanesine gittim bugün ve kan idrar ve ultrason istedi doktor ve idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı urispas verdi ve piyoleceptly kullanıyodum bikaç gündür ona da Devam et dedi ama ilaçlar hiçbi işe yaramıyor arkadaşlar sinirden ağlamak üzereyim gece uyuyamıyorum , yürürken zorlanıyorum ve dışarı çıkamıyorum çünkü sürekli sıkışıyorum idrarı yaparken bile çok yapsam bile tamamen mesaneyi boşaltamıyorum hissi var gerçekten oturup ağladım yanı Doktor ilaç bitince gel dedi bitmesine daha 20 gün var 20 gün böyle Nasıl geçicek bilmiyorum doktora dedim ki aktif mesane olabilir mi falan dediki idrarında enfeksiyon olduğu için aktif mesane olamaz . Offf valla anlamadım yanma falan da yok saçma sapan bişey geçmeyen sıkışıklık hissi

Bana da sık sık olur bir numaralı ilacı purinol

Ama siz yine de dr unuza danısın

Pazar gününden beri geçmek bilmeyen dakikada bir idrara çıkma , hiç geçmeyen idrar hissi mesaneye yapılan baskı sonucunda belime ve bacaklarıma vuran ağrı sebebiyle Bakırköy eğitim araştırma hastanesine gittim bugün ve kan idrar ve ultrason istedi doktor ve idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı urispas verdi ve piyoleceptly kullanıyodum bikaç gündür ona da Devam et dedi ama ilaçlar hiçbi işe yaramıyor arkadaşlar sinirden ağlamak üzereyim gece uyuyamıyorum , yürürken zorlanıyorum ve dışarı çıkamıyorum çünkü sürekli sıkışıyorum idrarı yaparken bile çok yapsam bile tamamen mesaneyi boşaltamıyorum hissi var gerçekten oturup ağladım yanı Doktor ilaç bitince gel dedi bitmesine daha 20 gün var 20 gün böyle Nasıl geçicek bilmiyorum doktora dedim ki aktif mesane olabilir mi falan dediki idrarında enfeksiyon olduğu için aktif mesane olamaz . Offf valla anlamadım yanma falan da yok saçma sapan bişey geçmeyen sıkışıklık hissi
20 gun cok uzunmus gecmezse tekrar git 1 hafta icinde bence. Idrar kulturunde ciktiysa enfeksiyon demek ki... Ilaclarini tarif edildigi gibi kullanmaya dikkat et. Cok gecmis olsun.

Ben de yeni geçirdim böbreklerime vurdu ağrısı yanma vardı bende sık sık çıkıyordum. Acıyırdu yaparken. Lökosit erosit hepsi vardı .Doktor buscopan ve antibiyotik verdi iğne yaptılar geçti çok şükür.

Gecmiyorsa tekrar dr.ye gidin.Bir az zor hastalik .gecmis olsun.

bi ara kronikleşmişti bende. ama şimdi çok şükür olmuyor uzun zamandan beri. purinol etkili ama zaten ilaçların etki göstermesi için bi süre daha kullanacaksın. bilirim o pislik ağrıyı.. geçmiş olsun.

İlaçların tamamen bitmesi gerekiyor geçmesi için. Ben de çok çektim. Mide bulantısı da yaptı mi size? Bana yapıyordu.

Çok geçmiş olsun...

Bana da sık sık olur bir numaralı ilacı purinol

Ama siz yine de dr unuza danısın
bu mesaja sonuna kadar katiliyorum ancak ilk olarak bol su icin. bol sudan lastim gercekten bol. kopuklu bir siseyi arindirmak gibi dusunun bu sicakta sacma ama kendinizi sicak tutun. corapsiz gezmeyin. ic camasirinizi sik degistirin pamuklu ic camasiri giyin mumkunse beyaz olsun ve utuleyin ic camasirinizi

İlaçların izi kullanın.ne kadar zordur bilirim.bendede yanma olmaz.baska belirtilerden anlarım.birde çok wcye gidiyorum diye si icmemezlik yapmayın.gerekirse tuvalette yaşayın ama o suyu için.gecmis olsun

Bende yanma yok ama hani genelde enfeksiyonlarda böyle sık sık idrara çıkarsın ve damla damla gelir ya bende öyle değil gayet fazla bi şekilde yapabiliyorum ama bir türlü tamamen boşaltamıyorum hissi . Gerçekten 10 dakkada bir idrara çıkmaya tamam ama şu ağrı olmasın ya hani baskıdan belim böbreklerime Ağrı'lar giriyo

bu mesaja sonuna kadar katiliyorum ancak ilk olarak bol su icin. bol sudan lastim gercekten bol. kopuklu bir siseyi arindirmak gibi dusunun bu sicakta sacma ama kendinizi sicak tutun. corapsiz gezmeyin. ic camasirinizi sik degistirin pamuklu ic camasiri giyin mumkunse beyaz olsun ve utuleyin ic camasirinizi
Evet hiç su içmez hale geldim korkudan ama içicem

Canm su anda ayni durum bendede var ates mide bulantisi bacak agrisi ..... 10 gun suda eriyen bir antibiyotik kullandim gecmedi prunol kullandim fln ama buna ragmen su anda 37 38 derece atesle duruyorum bol bol su ic idrara cik yanma azaliyo en azindan birde kaynar suya oturuyorum ben iyi geliyo

Canm su anda ayni durum bendede var ates mide bulantisi bacak agrisi ..... 10 gun suda eriyen bir antibiyotik kullandim gecmedi prunol kullandim fln ama buna ragmen su anda 37 38 derece atesle duruyorum bol bol su ic idrara cik yanma azaliyo en azindan birde kaynar suya oturuyorum ben iyi geliyo
Canım çok geçmiş olsun :/ bende yanma yok ama hiç geçmeyen sıkışıklık hissi var çok beter o Ağrılar ya Allah yardımcımız olsun

Ya bana nerdeyse aynisi oldu. Enfeksiyon dediler. Ilac ise yaramadi uzun sure. Cok sonra duzeldi. 2 ay daha duzgun gitti.

Sonra tatli bir kasık agrisi esliginde ayni sorun :/ ve en fenasi o bitmemis hissi...

Farkli bir hastaneye gittim. Daha once kac kez tas dusurdun dediler.

Cevabi hic oldu.

Meger tasim varmis, tek bir tane ve mesane girişine kadar dusmus.

1 hafta beklediler, dusmez ama yinede deneyelim dedik.

Sonra ameliyatla aldilar.

2.5 yildir hic sorun yasamadim.

Ya bana nerdeyse aynisi oldu. Enfeksiyon dediler. Ilac ise yaramadi uzun sure. Cok sonra duzeldi. 2 ay daha duzgun gitti.

Sonra tatli bir kasık agrisi esliginde ayni sorun :/ ve en fenasi o bitmemis hissi...

Farkli bir hastaneye gittim. Daha once kac kez tas dusurdun dediler.

Cevabi hic oldu.

Meger tasim varmis, tek bir tane ve mesane girişine kadar dusmus.

1 hafta beklediler, dusmez ama yinede deneyelim dedik.

Sonra ameliyatla aldilar.

2.5 yildir hic sorun yasamadim.
İlaç işe yaramadı uzun süre çok sonra düzeldi dedin ya peki o arada ilaç kullandın mı ? Bende 2-3 gün önce ilk evin yanındaki özel bi hastaneye gittim hani çok kötü oldum artık diye oradaki doktorda tahlil yaptı mesela bugün tahlil yapan doktor dediki iltihap 3 gün öncesine kadar azalmış ama hala devam ediyo . ama benim sancılarımda hiçbi değişiklik olmadı yani Nasıl oluyo anlamadım

Back