• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yolları enfeksiyonu sonrası gebe kalma ihtimali

yildizyildizyildizyildizz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
61
26
18
34
Merhaba kızlar
4aydır gebe kalmaya çalışıyordum kasıklarımda agrı vardı hatta gebe olabilirim diye her ay şüpheleniyordum idrar yolları enfeksiyonu geçiriyormusum şimdi iğne oluyorum çevremdekilerin dediğine göre bu iğnelerden sonra genelde gebelik oluyormus enfeksiyon temizlendiği için muhtemelen başına böyle birsey gelen varmı

Merhaba kızlar
4aydır gebe kalmaya çalışıyordum kasıklarımda agrı vardı hatta gebe olabilirim diye her ay şüpheleniyordum idrar yolları enfeksiyonu geçiriyormusum şimdi iğne oluyorum çevremdekilerin dediğine göre bu iğnelerden sonra genelde gebelik oluyormus enfeksiyon temizlendiği için muhtemelen başına böyle birsey gelen varmı
Genellikle idrar yolu enfeksiyonu tedavisi geçirdikten sonra gebe kalma ihtimali artar derler
Bu arada bol sıvı tüketin idrar yolu enfeksiyonunu bu gün aşırı ilişikilerden artırıyormuş canım 🥺bende yaşadım ama daha gebe değilim belirtilerinde neler vardı

Genellikle idrar yolu enfeksiyonu tedavisi geçirdikten sonra gebe kalma ihtimali artar derler
Bu arada bol sıvı tüketin idrar yolu enfeksiyonunu bu gün aşırı ilişikilerden artırıyormuş canım 🥺bende yaşadım ama daha gebe değilim belirtilerinde neler vardı
Gün aşırı ilişkilerle ne alaka kasık agrım var ateslendim mide bulantısı

Doğru evet ilişki sıklığından dolayida oluşabiliyormus.buarada ayaklarınızı sıcak tutun bu aralar çorapsız gezmeyin idrar yolu enfeksiyonu soğuğu sever yaparsanız karın bölgenizi ince şal yada benzeri ile sarın ev içinde sıcak tutsun.geçmis olsun

Gün aşırı ilişkilerle ne alaka kasık agrım var ateslendim mide bulantısı
Gebelik düşündüğünüzü düşünce o sebeble oldugunu düşündüm bende 2aydır yaşadım idrar yolu enfeksiyonunu ilaç kullandım bol sıvı aldım doktor da ilişikiden kaynaklı oldugunu söyledi geçmiş olsun

Back