arkadaşlar geçen doktora gittim idrar yollarımda iltihap olduğunu söledi benneyaptımki ve bana hap ve fitil verdi biz bebek yapmaya karar verdik ve ben hapıda fitilide kullanmıyorum acaba nasıl yapmam lasım bebek isterken hap ve fitil zarar verip engel olurmu yada hamile kaldıktan sonra kullansam bebeğe bişi olurmu napıcam bilen varsa yardım etsin..:uhm:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
idrar yollarımda iltihap var bebek istiorum...
- Konu Sahibi berru89
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?önce idrar yolları intihabınının çaresine bak ..sonrada bebek
bir süre daha korunun..
çünki hamilelikte intihap sorun çıkartabilir sana....
bencede önce tedavini ol 2 y sonra düşün çocuğu
- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
- 163
bende de var iltihap canim. ilactansa dogal seyler öneririm. veya histeroskopiyle 1 günde tamamen kurtulabilirsin. dogal seyler kullan, ilaci kullnairken iyi güzel söküyor ama birkatiktan sonra aynen devam ediyor. ömür boyu ilac kullanmak istemiyorum diye alternatif tip tercih ettim. rahat ettim.
CANIM dktor saten sölemiş olması gerekiyo fitil ve hapı kullanırken korunman gerekiyooo
bende aynı sorundan gitmiştim bana hem iğne fitil antibiyotik vermişti iltihabım çok faslaydı çünkü bu süreç içersinde korunman gerekiyo die sölemişti
bence sende öle yapki allah korusun o sürede hamile kalırsan bebeğe zarar verebilir. geçmiş olsun
bende aynı sorundan gitmiştim bana hem iğne fitil antibiyotik vermişti iltihabım çok faslaydı çünkü bu süreç içersinde korunman gerekiyo die sölemişti
bence sende öle yapki allah korusun o sürede hamile kalırsan bebeğe zarar verebilir. geçmiş olsun
- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
Geşmiş olsun canım.Bende 8-9 aydır uğraşıyorum bu hastalıkla.Bizde bebek istiyoruz ama sana tavsiyem sistitten kurtulmadan bebek düşünme.Çünkü hem bebeğinde aynı hastalıkla doğma ihtimali yüksek hemde hamileyken düşük riski oluyormuş.şimdi havar ısındı diye biraz rahatladım.Allah hepimize şifa ve hayırlı evlat versin:Saruboceq:
- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
- 163
- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 38
öncelikle geçmiş olsun canım,.bende de varmış iltihap,bilmiyordum tabiki, benim i..şki sırasında yanma idi şikayetim, doktora gittim, sana olduğu gibi hap ve fitil verdi, şimdi kullaıyorum, tedavi sırasında ci..sel ili.ki yasak zaten, ben sana tedavini bitirdikten sonra bebiş çalışması yapmanı öneririm, hatta şunu da söyleiyim zaten iltihap varsa çocuk zor oluyoırmuş, annem bile söyledi bana, önce tedavi olmuş, sonra bana hamile kalmış,
tekrar geçmiş olsun, haplarını düzenli iç, fitili de kullan canım, sonra ALlah korusun daha kötü sonuçlar olabilir..vereliniortak
tekrar geçmiş olsun, haplarını düzenli iç, fitili de kullan canım, sonra ALlah korusun daha kötü sonuçlar olabilir..vereliniortak
idrar yolları iltahabı diye geçme ben hamileyken oldum ve 2 hafta hastanede yatmak zorunda kaldım egerki iltahabı yok etmeden hamile kalırsan daha tehlikeli düşük sebei bile olabiliyo ben şanslıydım çündü 5.5 aylıkken bıu olay başıma geldi ilk üç ay çok çok önemliii bir kaç ay ertele bebek yapma işini daha sonra üzülecegin şeyler gelmesin başına
- 11 Mayıs 2007
- 1.016
- 4
- 356
- 44
idrar yolu iltihabını doğal yollarla nasıl giderebiliriz?
soğan kürüyle cnm çok faydası var ben denedim faydasını gördüm tavsie ederim