İdrar testleri pozitif kan testi negatif çıkıyor

Üzgünüm ama oluşan çizgiler kuruma çizgisine benziyor. Bir de Days Doctor hani eşime bile yalancı pozitif çıkaracak o teste güvenmeyin.

Üzgünüm ama oluşan çizgiler kuruma çizgisine benziyor. Bir de Days Doctor hani eşime bile yalancı pozitif çıkaracak o teste güvenmeyin.
Canım doğru söylüyorsun bende güvenmemem gerektiğini anladım fakat bir tek Days doctor yapmadım hepsi silik çizgi yaptıklarım

Sen bilirsin ama yine böyle soluk silik çizgi çıksa bu defa yine belirsizlik olacak
Hiç bişey çıkmadı hamile değilim duphastona başlayacağım adet olup hastaneye gitmem lazım

Eklentiler

• F403671A-6074-446C-AFBD-86A277D4B520.jpeg
    355,3 KB · Görüntüleme: 12
Merhabalar ben 2. Aşılamamı oldum ocak 6 da . 10. Gün erken gebelik test yaptım silik çıktı ikinci çizgi . Bu gün ayın 20 si kan verme günümdü ve verdim. Sonuç beklemeden test yaptım anında iki kırmızı çizgi çıktı ama kan sonucum maalesef <0.2 çıktı. Böy olup hamile kalan var mı. 7 yıllık evliyim hiç bir sorunujuz yokmuş.

Bu güzel çizgiye nasıl negatif kan bence birkaç gün sonra tekrarlayın kanı

Bu güzel çizgiye nasıl negatif kan bence birkaç gün sonra tekrarlayın kanı
Bilmiyorum aklım çok karıştı, psikolojik belirti yaşıyor gibiyim de. Allah'ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Adet günümü bekliyeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…