- 12 Kasım 2021
- 175
- 30
- 48
- Konu Sahibi Yldzyldz11
-
Geç döllenme olabilir. En iyisi bira daha bekle ve testleri yenileMerhaba hanımlar pkosluyum bu ay adet olsaydım aşılamaya başlanacaktı . Reglim 4-5 gün gecikti . 2 tane days doctor 1 tane de duratest marka erken gebelik testi yaptım . Hepsi silik çizgi . 15 ocakta kan verdiğimde 2.0 çıkmıştı . 17 ocakta da özelde kan verdim 0.816 çıktı . Değerler negatif biliyorum ama nedem idrar testleri pozitif anlamıyorum hemen çıkıyor çizgiler bekleyipte gördüğüm çizgiler değil . 0.816 olan değer için hastaneden bilgi vermek için aradılar ilk negatif dediler sonradan tekrar aradılar değer yükselebilir dış gebelikte kimyasal gebelikte olabilir falan dediler . Şehir hastanesine gittim muayene oldum yine bişey çıkmadı . Sizce gebelik varmıdır geç döllenme olabilir mi kafam çok karışık
Yaaa geç döllenme de böyle mi oluyorGeç döllenme olabilir. En iyisi bira daha bekle ve testleri yenile
Haklısınız ama pkosluyum 2 gün önce alttan muayene oldum gecikmemin 4 yada 5.günü hala yumurtam vardı doktorum 2 gün sonra tekrar test yap dedi ilk önce idrarda sonra kanda çıkan var mı bilmiyorumReglinizde 4-5 gün gecikme varsa çok net gormeliydiniz bu derece silikle olmazdı ayrıca geç döllenmeyse bile değeriniz bu siliklikle 15-20 cikmaliydi testleriniz bozuktur muhtemelen
Alttan muayene ile zaten en fazla rahim duvarı kalınlığını söyleyebiliyorlar belli bir değere kdr olsaydı görünürdü diyemeyiz ama bı bekleyin bakalım birkaç gün sonra tekrar bir test yapın rengi koyulasacakmi testinizin madem.pcos varHaklısınız ama pkosluyum 2 gün önce alttan muayene oldum gecikmemin 4 yada 5.günü hala yumurtam vardı doktorum 2 gün sonra tekrar test yap dedi ilk önce idrarda sonra kanda çıkan var mı bilmiyorum
Evet hatta bu ay klomen kullandın mı hala çatlamaya hazır yumurtan var dedi . Bu ay da bal hurma poleni ve narçıl meyvesi kullanmıştım klomen falan kullanmadım yani. İnşallah hamileyimdir aşılamaya hiç gerek kalmazAlttan muayene ile zaten en fazla rahim duvarı kalınlığını söyleyebiliyorlar belli bir değere kdr olsaydı görünürdü diyemeyiz ama bı bekleyin bakalım birkaç gün sonra tekrar bir test yapın rengi koyulasacakmi testinizin madem.pcos var
Havuç yiyin ozaman çatlayacak kadar buyuduyse yumurtanın hatta suyunu için birkaç gün havucunEvet hatta bu ay klomen kullandın mı hala çatlamaya hazır yumurtan var dedi . Bu ay da bal hurma poleni ve narçıl meyvesi kullanmıştım klomen falan kullanmadım yani. İnşallah hamileyimdir aşılamaya hiç gerek kalmaz
Aaa biliyordum bunu hiç aklıma gelmedi mutlaka yapıcam çok teşekkür ederimHavuç yiyin ozaman çatlayacak kadar buyuduyse yumurtanın hatta suyunu için birkaç gün havucun
Rica ederim yumurta çatlamasına birebir hatta bende emriyo gelişmesine bile etki etti diyebilirim havuç suyu ama tabi kalp atışini duyamadan kürtaj olmak zorunda kaldım ne yazikkiAaa biliyordum bunu hiç aklıma gelmedi mutlaka yapıcam çok teşekkür ederim
Ayın 15inde sabah ilk idrarla yaptım 10 Saniye geçmeden çıktı ikinci çizgi fakat başka markayla da yaptım silik çıktıRica ederim yumurta çatlamasına birebir hatta bende emriyo gelişmesine bile etki etti diyebilirim havuç suyu ama tabi kalp atışini duyamadan kürtaj olmak zorunda kaldım ne yazikki
Neden ilerlemedi peki teşhis koydular mıRica ederim yumurta çatlamasına birebir hatta bende emriyo gelişmesine bile etki etti diyebilirim havuç suyu ama tabi kalp atışini duyamadan kürtaj olmak zorunda kaldım ne yazikki
Hayır henüz alamadım eşimi bekliyorum yapınca sizinle de paylaşırımMerhaba. Birazdan tekrar test yapacağım demişsiniz yaptınız mı acaba, merak ettim
Hadi inşaAllah güzel sonuçlar olsunHayır henüz alamadım eşimi bekliyorum yapınca sizinle de paylaşırım
Ben tüp bebekle hamile kalıyorum bir kızım var şükür ikinci emriyom çift koydurdum kalitesi düşüktü düşük olan tutunmaya çalıştı olmadı ne yazikkiNeden ilerlemedi peki teşhis koydular mıbu arada kaç dakika kaynatıyorum havuçları yardımcı olur musun
Çok net ikinci cizginiz çıkmış markası önemli birazda bazı markalar yalancı pozitif ne yazikki ayrıca kaç gün var reglinize 4 gün geçmiş eğer başka markayı yaptığınızda silik çıktıysa dahada koyulasmadiysa kimyasal yaşıyor olabilirsinizAyın 15inde sabah ilk idrarla yaptım 10 Saniye geçmeden çıktı ikinci çizgi fakat başka markayla da yaptım silik çıktı
Adete 6 gün varÇok net ikinci cizginiz çıkmış markası önemli birazda bazı markalar yalancı pozitif ne yazikki ayrıca kaç gün var reglinize 4 gün geçmiş eğer başka markayı yaptığınızda silik çıktıysa dahada koyulasmadiysa kimyasal yaşıyor olabilirsiniz
Markası ne pekiAdete 6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?