İdrar testleri pozitif kan testi negatif çıkıyor

Yldzyldz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
175
30
48
Merhaba hanımlar pkosluyum bu ay adet olsaydım aşılamaya başlanacaktı . Reglim 4-5 gün gecikti . 2 tane days doctor 1 tane de duratest marka erken gebelik testi yaptım . Hepsi silik çizgi . 15 ocakta kan verdiğimde 2.0 çıkmıştı . 17 ocakta da özelde kan verdim 0.816 çıktı . Değerler negatif biliyorum ama nedem idrar testleri pozitif anlamıyorum hemen çıkıyor çizgiler bekleyipte gördüğüm çizgiler değil . 0.816 olan değer için hastaneden bilgi vermek için aradılar ilk negatif dediler sonradan tekrar aradılar değer yükselebilir dış gebelikte kimyasal gebelikte olabilir falan dediler . Şehir hastanesine gittim muayene oldum yine bişey çıkmadı . Sizce gebelik varmıdır geç döllenme olabilir mi kafam çok karışık

Eklentiler

• image.jpg
    178 KB · Görüntüleme: 82
  • C743FD65-6956-4661-B315-62C2F85CD3BB.jpeg
    132,2 KB · Görüntüleme: 72
  • E424C64D-6361-4382-8C26-6BF1A281608C.jpeg
    150 KB · Görüntüleme: 70
  • ABF50D04-A6B4-4C6F-A9BF-00D235FBBFAB.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 67
Geç döllenme olabilir. En iyisi bira daha bekle ve testleri yenile

Reglinizde 4-5 gün gecikme varsa çok net gormeliydiniz bu derece silikle olmazdı ayrıca geç döllenmeyse bile değeriniz bu siliklikle 15-20 cikmaliydi testleriniz bozuktur muhtemelen

Reglinizde 4-5 gün gecikme varsa çok net gormeliydiniz bu derece silikle olmazdı ayrıca geç döllenmeyse bile değeriniz bu siliklikle 15-20 cikmaliydi testleriniz bozuktur muhtemelen
Haklısınız ama pkosluyum 2 gün önce alttan muayene oldum gecikmemin 4 yada 5.günü hala yumurtam vardı doktorum 2 gün sonra tekrar test yap dedi ilk önce idrarda sonra kanda çıkan var mı bilmiyorum

Haklısınız ama pkosluyum 2 gün önce alttan muayene oldum gecikmemin 4 yada 5.günü hala yumurtam vardı doktorum 2 gün sonra tekrar test yap dedi ilk önce idrarda sonra kanda çıkan var mı bilmiyorum
Alttan muayene ile zaten en fazla rahim duvarı kalınlığını söyleyebiliyorlar belli bir değere kdr olsaydı görünürdü diyemeyiz ama bı bekleyin bakalım birkaç gün sonra tekrar bir test yapın rengi koyulasacakmi testinizin madem.pcos var

Evet hatta bu ay klomen kullandın mı hala çatlamaya hazır yumurtan var dedi . Bu ay da bal hurma poleni ve narçıl meyvesi kullanmıştım klomen falan kullanmadım yani. İnşallah hamileyimdir aşılamaya hiç gerek kalmaz

Havuç yiyin ozaman çatlayacak kadar buyuduyse yumurtanın hatta suyunu için birkaç gün havucun

Aaa biliyordum bunu hiç aklıma gelmedi mutlaka yapıcam çok teşekkür ederim
Rica ederim yumurta çatlamasına birebir hatta bende emriyo gelişmesine bile etki etti diyebilirim havuç suyu ama tabi kalp atışini duyamadan kürtaj olmak zorunda kaldım ne yazikki

Merhaba. Birazdan tekrar test yapacağım demişsiniz yaptınız mı acaba, merak ettim

Rica ederim yumurta çatlamasına birebir hatta bende emriyo gelişmesine bile etki etti diyebilirim havuç suyu ama tabi kalp atışini duyamadan kürtaj olmak zorunda kaldım ne yazikki
Ayın 15inde sabah ilk idrarla yaptım 10 Saniye geçmeden çıktı ikinci çizgi fakat başka markayla da yaptım silik çıktı

Eklentiler

• 1000019636.jpg
    181 KB · Görüntüleme: 66
Neden ilerlemedi peki teşhis koydular mı bu arada kaç dakika kaynatıyorum havuçları yardımcı olur musun

Neden ilerlemedi peki teşhis koydular mı bu arada kaç dakika kaynatıyorum havuçları yardımcı olur musun
Ben tüp bebekle hamile kalıyorum bir kızım var şükür ikinci emriyom çift koydurdum kalitesi düşüktü düşük olan tutunmaya çalıştı olmadı ne yazikki hayır kaynatmayin suyunu sıkıp için eğer makinaniz yoksa yiyin havuçları işlem yapmadan

Ayın 15inde sabah ilk idrarla yaptım 10 Saniye geçmeden çıktı ikinci çizgi fakat başka markayla da yaptım silik çıktı
Çok net ikinci cizginiz çıkmış markası önemli birazda bazı markalar yalancı pozitif ne yazikki ayrıca kaç gün var reglinize 4 gün geçmiş eğer başka markayı yaptığınızda silik çıktıysa dahada koyulasmadiysa kimyasal yaşıyor olabilirsiniz

Adete 6 gün var

Kuzucum seni üzmek istemem ama 17/18 aydır her ay 10 test yapan biri olarak bu çizgiler maalesef pozitif değil diyebilirim pozitif oldıgunda daha pembe ve belirgin yüzeye yansıyan bir çizgi çıkıyor bunlar kuruma gibi ortadaki testte en belirgin o da muhtemelen artımed ya da daysdoctordur…
Hadi bu yorumda yanılmış olayım inşallah
Allah bekleyen isteyen herkese , bize tez vakitte kolaylıkla ve sağlıkla nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…