İdrar testleri ısrarla pozitif çıkarken kan testi negatif çıktı sizce neden?

maviucurtmaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
39
17
18
33
Merhaba lütfen bir akıl verin sinirim bozuldu.21 kasım da 5. Gün embriyo transferi oldum bugün test günüydü.Fotoğrafta gördüğünüz gibi dün ve bugün yaptığım days comfort erken gebelik testleri hep pozitif çıktı bugün kan verdim ve sonuç negatif hatta en alttaki testi negatif sonucu öğrendikten sonra yaptım ve daha yaptığımın 1. Dk sında 2. Çizgi çıktı. Hemşire ile dönüşü konuşurken bu durumu anlattım cumartesi tekrar edelim kan testini dedi.Bu durumu yaşayan var mı?

Eklentiler

• C2E9F67C-9142-49CA-99E5-1451B5C120D5.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 340
Benim de erkem gebelik testim kopkoyuydu. Gitsen keseyi görürsün o derece. Ama gebelik falan yoktu tabi ve diğer testlerim de negatifti. Burda hep pozitif, bilemedim.

Aynı marka ile yanıldım bende.. hep pozitif çıktı kan testi verdim ve 1.2 yani negatifti.. farklı bir marka test alın ve onunla deneyin... umarım tutunmustur bebeğiniz.

Şimdi denedim testi suya tuttum silik de olsa resmen pozitif çıktı

Eklentiler

• F2FBEB58-4196-4219-9F3F-F54C3BF4C7EE.jpeg
    171,9 KB · Görüntüleme: 326
Aynı marka zaten denemek için yeni kullanılmamış testi suya tuttum sonuç böyle pozitif çıktı
Hmmm simdi anladim. O zaman testin kendi cizgisi belli oluyor galiba, testler bozuk olabilir
Farkli marka alma imkaniniz varsa alip deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…