- Konu Sahibi MeryemZehra
-
Merhaba kizlar lutfen bilgisi olanlar cevaplarmisiniz........20gundur adetim gecikti arada yapdigim testler negativdi dun ve bugunku testler cooookkk silik cikti..resmi yerlesdiremiyorum ama sordugum o ki,ben adet sokturu kullaniyorum bugun 9cu gunu o ilacin etkisinden silik ola bilirmi?? hamileliyin hormonu prolaktin diye biliyorum kullandigim ilac utrogestan bunun etkisinden ola bilirmi yoksa hamilemiyim????
bende adet söktürücü kullanmıştım adet olmayınca test yaptım biraz silik çıkmıştı 4 defa yapmıştım gittikce koyulaşmıştı canım inş hamilesindir az da olsa yanıltabilme ihtimali var kan testide yaptır derim ben :)
sagolun kizlar yazmissiniz...test o kadar netdiki cok inanmistim kocaya nasil duyeceyimi planladim hatta ama ertesi gun 3 tane test yaptim negativ 3u de..pazarertesiye randevu var gificem..bu ara da 2ci kez ilacim bitti ama hala tik yok..ruyamda gelinlik giymiwdim
canım hayırlara vesile olsun gelinlik evliliğe mutluluğa isarettir.hayırlısı insallah
sagolun kizlar yazmissiniz...test o kadar netdiki cok inanmistim kocaya nasil duyeceyimi planladim hatta ama ertesi gun 3 tane test yaptim negativ 3u de..pazarertesiye randevu var gificem..bu ara da 2ci kez ilacim bitti ama hala tik yok..ruyamda gelinlik giymiwdim
Meryemzehra bende hamile kaldığım ay ablamın gelinlik giydiğini görmüştüm hatta abimin eşide hamile kaldı geçen ay o da benim gelinlik giydiiğimi görmüş rüyasında ..gelinlik rüyaları güzel tabir edilir.hayırlı zamanda hayırlı evlatlar kucağımızı doldursun inşallah :)
yok canim benim testler negativ artik onlar neden silikti anlamadim.daha cok sorgularsam kafa gidecek...neyse artik pazartesine kadar sabr..bakalim ne cikacak INWALLAH kist falan yoktur..olsa acirdi dimi hiss ederdim kisti..ama hic biweyim yokmus gibi 3gun de dayana bilsem ya da 3gune adet olsammmi kiiii...ne isteyeceyimi wawirdimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?