idrar testinde silik çizgi

kodama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
56
18
98
arkadaşlar günaydın,

benim durumumda olan bir arkadaş var mı diye çok araştırdım ama bulamadım. Konu ile alakalı bilginiz, tecrübeniz varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ayın 23 ünde normal kanama ile regl oldum. normalde 6 gün ve üzeri sürer reglim. 4. günde bitti. ama yoğunluğu gayet fazlaydı. Adet olmadan önce idrar testi yapmıştım ve negatif sonuçlarını görünce, üzerine bir de regl olunca, kısmet önümüzdeki aya artık demiştim.

Dün akşam, bel ağrımdan ve yorgunluğumdan şüphelenip evde bulunan erken gebelik testimi yaptım. ikinci çizgi silik şekilde belirdi. açıkçası çok şaşırdım. Çünkü, ne göğüslerimde ne de başka bir yerde belirgin bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum. Konu ile ilgili bir bilgisi olan var mı? $DSC_0026.webp

aslında bu test baya guvenılır bı test geç dollenme olabılır senın durumun ama bıraz sabret adetın gectuyse saglık ocagına gıdıp kan testı yaptır cokta umutlanma bence sonra ınsan cok uzuluyo her duruma hazırlıklı ol umarın ıstedıgın sonucu alırsın bende ılk testı yaptıgımda hıc belırtı yoktu ama bendekı cızgı cok nettı

aslında bu test baya guvenılır bı test geç dollenme olabılır senın durumun ama bıraz sabret adetın gectuyse saglık ocagına gıdıp kan testı yaptır cokta umutlanma bence sonra ınsan cok uzuluyo her duruma hazırlıklı ol umarın ıstedıgın sonucu alırsın bende ılk testı yaptıgımda hıc belırtı yoktu ama bendekı cızgı cok nettı

cevabın için çok teşekkür ederim. kan tahlili yaptırıp, kesin öğreneyim.

benim de çizgim çok silik çıkmıştı. bununla ilgili şunu biliyorum; gebelik olduğu zaman negatif gösterebiliyor ama gebelik olmadığında pozitif göstermesi mumkun degil. çizgi silik de olsa. o çizgi sadece gebelik hormonu ile çalışabiliyor :) ben şu anda 9. ayıma giriyorum darısı başınıza.

benim de çizgim çok silik çıkmıştı. bununla ilgili şunu biliyorum; gebelik olduğu zaman negatif gösterebiliyor ama gebelik olmadığında pozitif göstermesi mumkun degil. çizgi silik de olsa. o çizgi sadece gebelik hormonu ile çalışabiliyor :) ben şu anda 9. ayıma giriyorum darısı başınıza.

umarım iyi bir haber alırım :) kan testini, haftasonu olması dolayısı ile mecburen pazartesi yaptıracağım. açıkçası heyecanlanmadım desem yalan söylemiş olurum :) iyi haber alırsam mutlaka paylaşacağım. ilginize çok teşekkürler.

canım benim yaptığım ilk testte silikti hemde sadece ışıkta belli oluyordu:) silik çıkması hamile olduğunu gösterir. hayırlı olsun:)

canım benim yaptığım ilk testte silikti hemde sadece ışıkta belli oluyordu:) silik çıkması hamile olduğunu gösterir. hayırlı olsun:)

Ondan sonra 2 idrar testi de negatif. Sanırım ilk yaptığım test yanlıştı. %1 lik yanılma payı bana denk geldi herhalde.

kızlar benm adetlerim cpk duzensız 35 günde bir oluyorum adetten bır hafta önce normalde hep 0.01 cıkan değerlerim 1.20 cıktı ama gebelık yok dendi. şimdi test yaptım ikinci cizgiyi görür gibiyim bnm gibi olan var mı aranızda değeri yükselen sonradan :(Eki Görüntüle 795922

kızlar benm adetlerim cpk duzensız 35 günde bir oluyorum adetten bır hafta önce normalde hep 0.01 cıkan değerlerim 1.20 cıktı ama gebelık yok dendi. şimdi test yaptım ikinci cizgiyi görür gibiyim bnm gibi olan var mı aranızda değeri yükselen sonradan :Eki Görüntüle 795924
:(

kızlar benm adetlerim cpk duzensız 35 günde bir oluyorum adetten bır hafta önce normalde hep 0.01 cıkan değerlerim 1.20 cıktı ama gebelık yok dendi. şimdi test yaptım ikinci cizgiyi görür gibiyim bnm gibi olan var mı aranızda değeri yükselen sonradan :(Eki Görüntüle 795922

Canım merhaba benim iki gebeliğimde de çok erken yaptığım için ikiside silik çıktı :) hayırlısı olsun

Canım merhaba benim iki gebeliğimde de çok erken yaptığım için ikiside silik çıktı :) hayırlısı olsun

canım allah senden razı olsun bir sen cvp yazdın kafayı yemek üzereyim 1 yıldır cocuk diye yandım tutuştum :( sen görebiliyosun değil mi silik çizgiyi yani ben kafayı yemedim :(

canım allah senden razı olsun bir sen cvp yazdın kafayı yemek üzereyim 1 yıldır cocuk diye yandım tutuştum :( sen görebiliyosun değil mi silik çizgiyi yani ben kafayı yemedim :(

bence git bir an önce kan testi yaptır cunku bu testler adama kafayı yedırtır

yaptırdım canım adetten 1 hafta önce 1.2o çıktı şimdi tkrr salı günü gidecem. Adetim şuan 3 gün gecikti bilmiyorum hayal mi görüyorum yaa

canım en iyisi doktora git kan testi en ıyı sonucu verir bende ıkıncı cızgının silik oldugunu gördüm hadı ınsallahhhh hayırlısı olur hakkındaaaaa :) güzel haberlerını beklıyoruzzzz

canım en iyisi doktora git kan testi en ıyı sonucu verir bende ıkıncı cızgının silik oldugunu gördüm hadı ınsallahhhh hayırlısı olur hakkındaaaaa :) güzel haberlerını beklıyoruzzzz

canım peki şuan benm çzgiyi görüyomusun yoksa ben hayal mi görüyorum :) hastane bana uzak eşim asker saglık ocagıda 10dan sonra yapmıyo

kızlar benm adetlerim cpk duzensız 35 günde bir oluyorum adetten bır hafta önce normalde hep 0.01 cıkan değerlerim 1.20 cıktı ama gebelık yok dendi. şimdi test yaptım ikinci cizgiyi görür gibiyim bnm gibi olan var mı aranızda değeri yükselen sonradan :Eki Görüntüle 795924
:(
maalesef burda sılık çizgi görunmuo kı foto da mı çıkmadı
acaba benım ole oldu yukseldı soradan ama ben testı çok erken yaptırmıstım :26:

maalesef burda sılık çizgi görunmuo kı foto da mı çıkmadı
acaba benım ole oldu yukseldı soradan ama ben testı çok erken yaptırmıstım :26:

canım aslında görünüyo ama fotoda belli olmadı bir türlü ama ben görüyorum bende kan testini erken yaptım 1 hafta kala işte 1.20 çıkt senin kaç çıkmıştı bide fotoya biraz yakınlaş istersen

Back
X