Kan testine pazartesi gidecem biraz misafirlerden fırsat bulamadım ama tekrar bi idrar testi aldım farklı bir markanın ilk kullandığım red plus du silik çıkan ikinci bugün yaptığım pyro clinic bunda çıkmadı ama internette bu son yaptığımın markasının taklit bir ürün olduğu yazıyor kararsız kaldım iyice[/QUOTE ilginç, ne dicegimi bilemedim...
Ama farkli bir markanın testini yaptım bunda çıkmadı cidden artık psikolojim bozulduBence sen sabah aç karnina al yine yap inşallah vardir belli çünkü
Çok isteyince üzülmeyin diye ne kadar cabalasamda elimde değiluzulme cnm
Olsun sen ümidini yitirme hep olcak gibi rabbim hayırlısı ise nasip eder vakti zamanın da benim içim ferah sen sabah git ordakilere de iyi bitane daha al dua et bol bol sağlık Olsun herşey olur sabah mucizen olurAma farkli bir markanın testini yaptım bunda çıkmadı cidden artık psikolojim bozuldu
Hiç testle ugraşma bence kan ver garanti kafan rahat etsinAma farkli bir markanın testini yaptım bunda çıkmadı cidden artık psikolojim bozuldu
Bu böyle olunca cesaretim kırıldı iyice OfHiç testle ugraşma bence kan ver garanti kafan rahat etsin
Öyle hemen moral bozmak yok Allah büyüktür :)Bu böyle olunca cesaretim kırıldı iyice Of
Rabbim çok büyük biliyorum ama çok istiyorum bu yüzden moralim hiç kalmadıÖyle hemen moral bozmak yok Allah büyüktür :)
Bakalım 3 gün kaldı adetimeCanim benim bes gun gecikmem oldu adet gunu boyle cikti sonra kanda 8 cikti ve uc gun oncede kanama basladi kimyasal gecirmisim o yüzden bekle bakalim adetini sonrada kan verirsin
SONUC KOCAMAN BIR NEGATIF KIZLAR COK ÜZÜLDÜM YAZAMADIMtebrikler :) hamilesin
üzülme yaa hakkında hayırlısı olsun. Allahım sanada en yakın zamanda nasip etsin. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ama her negatif gördüğünde bi tecrübe daha ediniyosun. daha bilinçli oluyosun. Yani bende öyle olmuştu. İnşallah en yakın zamanda sende mutlu haberi alırsın canım...SONUC KOCAMAN BIR NEGATIF KIZLAR COK ÜZÜLDÜM YAZAMADIM
Olmadım Halen strestendr diye düşünüyorumAdet oldun mu peki, belki geç döllenmedir
Geç döllenme nasıl oluyorAdet oldun mu peki, belki geç döllenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?