• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testinde Silik cizgi cikti sizce bu ne demek

Kan testine pazartesi gidecem biraz misafirlerden fırsat bulamadım ama tekrar bi idrar testi aldım farklı bir markanın ilk kullandığım red plus du silik çıkan ikinci bugün yaptığım pyro clinic bunda çıkmadı ama internette bu son yaptığımın markasının taklit bir ürün olduğu yazıyor kararsız kaldım iyice :(

Kan testine pazartesi gidecem biraz misafirlerden fırsat bulamadım ama tekrar bi idrar testi aldım farklı bir markanın ilk kullandığım red plus du silik çıkan ikinci bugün yaptığım pyro clinic bunda çıkmadı ama internette bu son yaptığımın markasının taklit bir ürün olduğu yazıyor kararsız kaldım iyice :KK43:[/QUOTE:110: ilginç, ne dicegimi bilemedim...

Bence sen sabah aç karnina al yine yap inşallah vardir belli çünkü

Ama farkli bir markanın testini yaptım bunda çıkmadı cidden artık psikolojim bozuldu
Olsun sen ümidini yitirme hep olcak gibi rabbim hayırlısı ise nasip eder vakti zamanın da benim içim ferah sen sabah git ordakilere de iyi bitane daha al dua et bol bol sağlık Olsun herşey olur sabah mucizen olur

Canim benim bes gun gecikmem oldu adet gunu boyle cikti sonra kanda 8 cikti ve uc gun oncede kanama basladi kimyasal gecirmisim o yüzden bekle bakalim adetini sonrada kan verirsin

SONUC KOCAMAN BIR NEGATIF KIZLAR COK ÜZÜLDÜM YAZAMADIM
üzülme yaa hakkında hayırlısı olsun. Allahım sanada en yakın zamanda nasip etsin. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ama her negatif gördüğünde bi tecrübe daha ediniyosun. daha bilinçli oluyosun. Yani bende öyle olmuştu. İnşallah en yakın zamanda sende mutlu haberi alırsın canım...

Back