İdrar testinde silik çıkıp, kan testinde negatif

Hadi bakalım inş güzel haberlerini bekliyorum hiç forumu tavaf etme ben ettim bazı yazılar üzücü kafana takarsın ister istemez başka şeyleri düşün çok yorma kendını sonucu 3 gün sonra öğrenırız

Konu sahibi bir arkadaşımızın daha böyle oldu konusu da var hatta. Kesinlikle her test güvenilir değil. Loboquick erken gebelik testiyle öğrendim ben. Doktor da sordu hatta oda markayı beğendiğini kendi eşinin de aynı şekilde öğrendiğini söyledi.

Predektor bu testin markası. Bakalım 3 - 4 gün mevbur bekleyeceğim

Bende de oldu. LaRisaCca da yaşadı aynı şeyi. Bu ay ne böyle bu ya hepimizi mahvetti bu testler.
Evet kuzum ben de 3 gün önce predictor ile test yaptım silik çıktı sonra kan verdim 2 den küçük bir değer çıktı. Ertesi gün sabahı çizgide koyulaşma olacak mı diye testi tekrar ettim tertemiz bir negatif çıktı

ohoo bu çizgi ne ki benim bildiğin kopkoyu ıkıncı cızgı cıktı ertesı gunu heyecanlanıp kan verdım negatıf cıktı.

İdrar testinde çıkıp kanda çıkmaması mümkün değil. Çünkü önce kanda çıkar. Kanda belli bir değere ulaştığı zaman idrar testleri göstermeye başlar. Test hatalıdır. Tam tersi mümkün, kanda çıkıp idrar testinde gözükmeyebiliyor hassasiyete bağlı olarak.

bendede öyle olmuştu kanda nagatif çıkmıştı testlerde bazen öyle olabiliyormuş koruma çizgisi hatta benimki daha netti

Canım yazılanları okumadım direk paylaşmak istedim predictor de aynı şeyi yaşadım reglime 3 gün falan varken test yaptım anında senin testinde olan gibi çizgi çıktı mutluluktan ağladım havalara uçtum hemen kan vermeye koştum ama hamileyim diye çok emindin eşime nasıl süpriz yaparım diye düşünüyorum o kadar yani.
Kan sonucum bi çıktı resmen hüsrana uğradım..
Predictorün lanet olsun ki böyle yanıltması var ve bu sıra herkes bu dertten müzdarip.

Sizde ne var tam anlayamadım. Kan testi ne zaman yaptırdınız siz? İdrarı ne zaman yaptınız?
Pko yani polikistik over sendromu yumurtalar tam gelişip catlamadigi için düzensiz adet ve bebek isteyenlerin zorlandığı bir durum adetlerim hep düzensizdi testte çok silik ikinci çizgi çıkınca umutlandık ama boşunaymış:)

Eklentiler

• 20200718_131610.webp
    4 KB · Görüntüleme: 115
Bu ay klomen kullandım 5 gün boyunca cuma gitcem catlatma içiniğne verecekmiş inşallah bu ay hamile kalabilirim

Arkadaşlar bende polikistik over veya herhangi başka bir durum yok. Adet düzensizliğim ve kist te yok. Bakalım hala beklemedeyim.

Ben kan ve idrar testini erken yaptım adete 1 haftaya yakın vardı. Bir arkadaşım o tarihte cıkmayacagını adet gecikmesinden 5 gün sonra yapmamı söyledi. Daha önce tecrübem olmadıgı için hiç bir fikrim yok fakat kan testinde cıkar diye düşünüyordum. Cıkmadıgına göre yoktur diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı hala adet olmadım.

Arkadaşlar bende polikistik over veya herhangi başka bir durum yok. Adet düzensizliğim ve kist te yok. Bakalım hala beklemedeyim.
Birde benim şüphelenmemin en buyuk sebebi her gün bulantım ve kusmam oldu anlık bir anda öğürtü ve kusma geliyordu. Günde belki 3 defa oluyordu. Bu sebeple şüphelendim. Silikte çıkınca ister istemez umutlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…