Sizde ne var tam anlayamadım. Kan testi ne zaman yaptırdınız siz? İdrarı ne zaman yaptınız?Benimde silik çıkmıştı doktoruma da gösterdim kan ver dedi kanda bisey çıkmadı pko var bende boşuna umutlanmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde ne var tam anlayamadım. Kan testi ne zaman yaptırdınız siz? İdrarı ne zaman yaptınız?Benimde silik çıkmıştı doktoruma da gösterdim kan ver dedi kanda bisey çıkmadı pko var bende boşuna umutlanmıştım
Hadi bakalım inş güzel haberlerini bekliyorum hiç forumu tavaf etme ben ettim bazı yazılar üzücüEvet böyle zamanlarda herkesin söylediğinden insan etkileniyor. Adetim gecikirse ve testler olumlu cıkarsa tekrar yazacagım. Rahat olmak en iyisi. Kafaya takınca adet bile gelmiyor. Ama şöylede bir durum paylaşacagım sizinle. 1 haftadır her gün kusuyorum miğde bulantısıyla birlikte. Hiç beklemediğim birşeydi hamilelik ama kusmalar olunca aklıma girdi ve sorgulamaya basladım ama erken basladım![]()
Predektor bu testin markası. Bakalım 3 - 4 gün mevbur bekleyeceğimKonu sahibi bir arkadaşımızın daha böyle oldu konusu da var hatta. Kesinlikle her test güvenilir değil. Loboquick erken gebelik testiyle öğrendim ben. Doktor da sordu hatta oda markayı beğendiğini kendi eşinin de aynı şekilde öğrendiğini söyledi.
Predictor pardonPredektor bu testin markası. Bakalım 3 - 4 gün mevbur bekleyeceğim
Oda iyi aslında. Geç döllenme de olabilir bekle biraz bencePredektor bu testin markası. Bakalım 3 - 4 gün mevbur bekleyeceğim
Bekleyeceğim heyecanla bakalım size haber veririmOda iyi aslında. Geç döllenme de olabilir bekle biraz bence
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırızBekleyeceğim heyecanla bakalım size haber veririm![]()
Evet kuzum ben de 3 gün önce predictor ile test yaptım silik çıktı sonra kan verdim 2 den küçük bir değer çıktı. Ertesi gün sabahı çizgide koyulaşma olacak mı diye testi tekrar ettim tertemiz bir negatif çıktı
bendede öyle olmuştu kanda nagatif çıkmıştı testlerde bazen öyle olabiliyormuş koruma çizgisi hatta benimki daha nettiMerhaba. Adetime 3 gün var. Bugün idrar testi yaptığımda silik çıktı. Akşam üstü kan testi yaptırdığımda negatif çıktı. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
Pkoda neden böyle oluyor ki testlerBenimde silik çıkmıştı doktoruma da gösterdim kan ver dedi kanda bisey çıkmadı pko var bende boşuna umutlanmıştım
Pko yani polikistik over sendromu yumurtalar tam gelişip catlamadigi için düzensiz adet ve bebek isteyenlerin zorlandığı bir durum adetlerim hep düzensizdi testte çok silik ikinci çizgi çıkınca umutlandık ama boşunaymış:)Sizde ne var tam anlayamadım. Kan testi ne zaman yaptırdınız siz? İdrarı ne zaman yaptınız?
Bu ay klomen kullandım 5 gün boyunca cuma gitcem catlatma içiniğne verecekmiş inşallah bu ay hamile kalabilirimPko yani polikistik over sendromu yumurtalar tam gelişip catlamadigi için düzensiz adet ve bebek isteyenlerin zorlandığı bir durum adetlerim hep düzensizdi testte çok silik ikinci çizgi çıkınca umutlandık ama boşunaymış:)
Bir bilsem.. her ay gecikme yaşayıp umutlanmak çok zorPkoda neden böyle oluyor ki testler
Arkadaşlar bende polikistik over veya herhangi başka bir durum yok. Adet düzensizliğim ve kist te yok. Bakalım hala beklemedeyim.Pko yani polikistik over sendromu yumurtalar tam gelişip catlamadigi için düzensiz adet ve bebek isteyenlerin zorlandığı bir durum adetlerim hep düzensizdi testte çok silik ikinci çizgi çıkınca umutlandık ama boşunaymış:)
Ben kan ve idrar testini erken yaptım adete 1 haftaya yakın vardı. Bir arkadaşım o tarihte cıkmayacagını adet gecikmesinden 5 gün sonra yapmamı söyledi. Daha önce tecrübem olmadıgı için hiç bir fikrim yok fakat kan testinde cıkar diye düşünüyordum. Cıkmadıgına göre yoktur diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı hala adet olmadım.Evet kuzum ben de 3 gün önce predictor ile test yaptım silik çıktı sonra kan verdim 2 den küçük bir değer çıktı. Ertesi gün sabahı çizgide koyulaşma olacak mı diye testi tekrar ettim tertemiz bir negatif çıktı![]()
Birde benim şüphelenmemin en buyuk sebebi her gün bulantım ve kusmam oldu anlık bir anda öğürtü ve kusma geliyordu. Günde belki 3 defa oluyordu. Bu sebeple şüphelendim. Silikte çıkınca ister istemez umutlandımArkadaşlar bende polikistik over veya herhangi başka bir durum yok. Adet düzensizliğim ve kist te yok. Bakalım hala beklemedeyim.