Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik kaç dk içinde cıktıMerhaba. Adetime 3 gün var. Bugün idrar testi yaptığımda silik çıktı. Akşam üstü kan testi yaptırdığımda negatif çıktı. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
Olabılır de geç döllenme ise adetiniz gecikir ve hcg oranı hızla katlanırKan testi 0.100 çıktı.3 dakika sonraki fotoğraf bu attığım. Kimyasal gebelik hakkında bir bilgim yok. Adeti bekleyeceğim teşekkür ederim
Çok yazı okudum bu beta test sonuçları hakkında ve okuduğum kadarıyla 10 değeri ve üstü hamile kabul ediliyor benım 5 gün kala (salı kan testi pazartesi adet günü) 23,7 çıkmıştı tabı herkeste bir olacak değil geç döllenme de var( benımkı geç döllenme degil sanırım ondan kaynaklı da olabılır yumurtlama gününden önce olmus ☺ Hersey kısmet Allah’dan geliyor mucıze )adetinizin gecikmesine bağlı bir durum bence hiç strese sokmayın kendınızı eğer var ise olacak ise tutundu mu tutunuyor bebek
Peki bu 0.100 oranı normalde negatif anlamına mı geliyor yoksa değer düşük anlamındamı bilginiz varmıOlabılır de geç döllenme ise adetiniz gecikir ve hcg oranı hızla katlanır
Benimde silik çıkmıştı doktoruma da gösterdim kan ver dedi kanda bisey çıkmadı pko var bende boşuna umutlanmıştımçok teşekkür ederim açıklamalı yazdıgınız için. Hayırlısı bekliyorum adet günümü bakalım gecikme olursa testi tekrarlayacagım. Tabi ister istemez merak ediyor insan
tabiki ister istemez ben kaç tane test aldım bilmiyorum tuhaflık var diye. Stres en büyük düşman ıkı gün öncesine kadar değerim kaç oldu arttı mı telaşına da düştüm bi ara ama sonra kendımı rahatlattım olursa zaten olur stres olmak aksine kötülük anne ve bebek için. Ne hamileler var olacağı yiyeceği ekmek varsa tutunuyor bebek oluyor.Gönlümden geçen inşallah hayırlısı olur hakkınızda ve sağlıklı bebişleriniz olurçok teşekkür ederim açıklamalı yazdıgınız için. Hayırlısı bekliyorum adet günümü bakalım gecikme olursa testi tekrarlayacagım. Tabi ister istemez merak ediyor insan
Sizin negatifmi nasıl yaşadınız
Suanlık gebelık değil ama yükselebilir de geç döllenmeden kaynaklı bekleyin 3 gün kalmış hiç strese girmeyinPeki bu 0.100 oranı normalde negatif anlamına mı geliyor yoksa değer düşük anlamındamı bilginiz varmı
Bekleyeceğim cok iyi geldi yardımcı oldugunuz için cok teşekkürlerSuanlık gebelık değil ama yükselebilir de geç döllenmeden kaynaklı bekleyin 3 gün kalmış hiç strese girmeyin
Vallahi benim de konum var etiketleyeyim sizi.Sizin negatifmi nasıl yaşadınız
Evet böyle zamanlarda herkesin söylediğinden insan etkileniyor. Adetim gecikirse ve testler olumlu cıkarsa tekrar yazacagım. Rahat olmak en iyisi. Kafaya takınca adet bile gelmiyor. Ama şöylede bir durum paylaşacagım sizinle. 1 haftadır her gün kusuyorum miğde bulantısıyla birlikte. Hiç beklemediğim birşeydi hamilelik ama kusmalar olunca aklıma girdi ve sorgulamaya basladım ama erken basladımHerkes bir değil siz ne tam oldu yada olmadı diye düşünmeyin bat gelınce zaten belli olacak gecıkırse test yaparsınız. Mısal kımısının değeri 2 ye katlıyor kimisi %60 artıyor her hamılelık her anne-bebek aynı değil ( dr bana söylediği en az %60 ılk artış beklıyoruz o yeterli ) çünkü biri bana az artmış dedi nasıl moralım bozuldudr a sordum aklıma taktım kaç gün
![]()