• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İdrar testinde saatler sonra çıkan test sonucum bı bakarmisin hakileleik varmı.?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Murgiz2308

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
15
8
36
28
Kizlar bu ay ben aşılama oldum. Bugün 8.gunum ama evde idrar testi yaptım. Sabah 8de yaptıgimda çok çok az bu hayalet çizgi denilenden vardı ama belli belirsiz. Var Yok gbi yani. Bende negatif olarak yorumlayıp çöpe attım yalnz saat 5 bck 6 gbi çöpü atmak için baktgimda resimdeki gibi daha net şekilde çizgi belirmis. Sizce hamilelik soz konusu olablirmi. Başına böyle gelen varmı.?

Eklentiler

• IMG_20200814_182423.webp
    IMG_20200814_182423.webp
    7 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar bu ay ben aşılama oldum. Bugün 8.gunum ama evde idrar testi yaptım. Sabah 8de yaptıgimda çok çok az bu hayalet çizgi denilenden vardı ama belli belirsiz. Var Yok gbi yani. Bende negatif olarak yorumlayıp çöpe attım yalnz saat 5 bck 6 gbi çöpü atmak için baktgimda resimdeki gibi daha net şekilde çizgi belirmis. Sizce hamilelik soz konusu olablirmi. Başına böyle gelen varmı.?
Evet var benim ilk testimde çok silikti hiçbir şekilde görünmüyordu neredeyse pozitif oluyor Ama yarın yine tekrarlayın😊

Catlatma ignesi kullandiniz mi

Evet kullandım adetimin 3gununde gonal f iğnesi kullandım 6agustos Perşembe sabah 8de çatlatma iğnesi 7agustos cuma günüde asilama oldum
Icersinds beta hormonu var ve henuz 8 gün olmus catlatma ignesinin etkisi en erken 10. Günde gidiyor sizi yaniltmasin 2 gün sonra tekrarlayin testi daha da koyulasma varsa gebeliktir siliklesme varsa etkisi gecmeye baslamistr ignenin

Back
X