Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adet gününde test yapıpta negatıif çıkan sonradan hamile oldugunu ögrenen varmı?
benim adet günü kanamam geldi hafiften ve 1 saat sonra kesildi ertesi sabah ters yaptığımda silik çizgi çıktı ve kan tahlili yaptırdık hamileydim :çok üzgünüm:hamileydim diyorum çünkü malesef bebeğimi kaybettim 2 aylıkken
olur arkadaşım bizimde korunmadan geçirdiğimiz ilk ayımızdı adetim 1 gün gecikince hemen test yaptım çıkmadı ve hemen ardından çok hafif kanamam geldi kanamam kesilince tekrar test yaptık ve çokk silik 2 çizgi çıktı dünyalar benim olmuştuu inanamayıp 1 tane daha test yaptık yine silik 2 çizgi gece gece soluğu hastanede aldık kan testi için ve hamileydim ama malesef meleğimi kaybettim hayırlısıyla bebeğine kavuşursun seni çok bekletmez inş
merhaba kizlar guzel dileklerim sizinle bugun regl gunum ama olmadim mide bulantim var halsizum test yaptim ama negatif diger test icin ne kadar daha beklemeliyim ??
Ay kızlar bugün adet günüm ve müthiş bir bel ağrısı 1 haftadır uyku halim ve sadece gogus uçlarında ağrı var bende yumurtalık tedavisi gördüm ama olmadı.insallah bu ay normal yoldan hamiş olurum yoksa asilama yapilacak