• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gününde test yapıpta negatıif çıkan sonradan hamile oldugunu ögrenen varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim adet günü kanamam geldi hafiften ve 1 saat sonra kesildi ertesi sabah ters yaptığımda silik çizgi çıktı ve kan tahlili yaptırdık hamileydim :çok üzgünüm:hamileydim diyorum çünkü malesef bebeğimi kaybettim 2 aylıkken

bugün adet olmam gerekiyordu,test yaptım negatif:(((
moralim çok bozuk arkadaşlar.bikaç gün sonra pozitif olur muki:((

olur arkadaşım bizimde korunmadan geçirdiğimiz ilk ayımızdı adetim 1 gün gecikince hemen test yaptım çıkmadı ve hemen ardından çok hafif kanamam geldi kanamam kesilince tekrar test yaptık ve çokk silik 2 çizgi çıktı dünyalar benim olmuştuu inanamayıp 1 tane daha test yaptık yine silik 2 çizgi gece gece soluğu hastanede aldık kan testi için ve hamileydim ama malesef meleğimi kaybettim hayırlısıyla bebeğine kavuşursun seni çok bekletmez inş

Ben adet gecikmesinden once cikan testlerden aldim kan testinde degerim 1000 iken silik cizgi cikti :)) idrar testine negatifse guvenmeyin derim

canım ıkıncı çizgi varsa silikte olsa hamilesindir aynısını bende yaşadım ikinci bi çizginin silikte olsa olması gebe olduğun anlamına gelir

19 mayısta regl olmam lazım.. dayanamadım test yaptım negatif..:( hala umut var mı sizce kızlar?

merhaba kizlar guzel dileklerim sizinle bugun regl gunum ama olmadim mide bulantim var halsizum test yaptim ama negatif diger test icin ne kadar daha beklemeliyim ??

Ay kızlar bugün adet günüm ve müthiş bir bel ağrısı 1 haftadır uyku halim ve sadece gogus uçlarında ağrı var bende yumurtalık tedavisi gördüm ama olmadı.insallah bu ay normal yoldan hamiş olurum yoksa asilama yapilacak
20190430_152510.jpg

Ben adet günü test yaptım bembeyazdı silik çizgi bile yoktu, 3 gün geçinde hayalet çizgi vardı çok zor görünen kan verdim 9du, geç döllenmiş meğer

Back