• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gününde test yapıpta negatıif çıkan sonradan hamile oldugunu ögrenen varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde aynı canım ama belirti aramamak en iyisi sonra psikolojik olarak her belirtiyi kendimizde var zannediyoruz deiğer sorun içinde bekletince bişey değişirmi bilmiyorum ama bence bekletmeden yap

seninle aynı günmüş tarihimiz makbercimkaydirigubbakcemile5inşallah hamileyizdir,sen,ben,kadrişcim ve tabiiki,isteyen dileyen tüm arkadaşlarımız,birar birer versek burdan haberlerimizi,sonra hamileliğimizi konuşsak,sonra bebeklerimizi,isteyen diğer arkadaşalara umut olsak,ne güzel olurdu,Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın...:Saruboceq:

neguzel dua etmişsisn sen oyle kız agzına sağlık repimde kalmadıkı sana vereyım şimdi :)

malesef benimde kalmamış 24 saat beklemem gerekiyormuş ama dolunca vericem heinize

YA BISORUM OLCAK BİDE SİZE HANİ SABAH İDRARINIZLA YAPIN DIYORLARYA
BEN SAbh namazına kalkınca illa tuvalete gıderım idrarımı ozman ypsam da bekltesem testaldıktan sonra beklettıgım idrarla yapsam olurmu.bekledıgı içim hormonalr olmuşmu olur yada hiçbişey -yemededn eczaneler açılınca hemn giidp alsamda mı yapsam uff yaa kafm karıştı şimdi

canım şimdi alabiliyosan eğer test,üç-dört saat bişey yiyip içmeden durduktan sonra yapabilirsin testi,eğer şimdi alamıyosan,mecbur yarın yine böyle yapmak zorunda kalıcan,yani sabah elinde test olmadan tuvalete çıkmış olacağın için yine bişey yiyip içmeden beklemen gerekebilir canım.

ben adet günümden 15 gün geçtikten sonra öğrendim hamile olduğumu o zaman kadar çıkmadı yaptığım testlerde kan verdim tahlilde çıktı..

evet en az 3 saat idrara çıkmadıysan şimdi de yapabilirsin.e zaten gidip alıp gelene kadar da bi yarım saat de...yap bence yaaa ama sen bilirsin yinede.

haklısın yelizcim bazılarında kanda bile belli olmuyor ben o yüzden hiç güvenmiyorum test kitlerine

amcamın gelınınde bihaftamı gecmişti kandada idrarda da çıkmadı nerdeyse 25gun sonra kı idrar testınde silik bi çızgı çıktı sonra kanda test yaptırdı ozman çıktı doktor gecdollenme demiş.bide o adet sokturucu bile içmişti adetı gelmiyor diye.1"ayı kaldı onunda dogum yapacak. benım 10 15gun gecıktı ama ole biilaç içmedim hıç içmemde zatn yoksada kendılıgındne gelemsını beklerim.rabbımdne umit kesilmez napalım beklıyccez.şimdi cuma oturmasına gıdcem gecbile kaldım test alamya gidemem belkı eşim alır eglir akşama yarınyaparım yada ayrın sabh kendım gider alirim benim aldıgım test 2bucuk ytl idi acaba testın kalıtesındne de farkedermi çıkıp çıkmması

tamam canım benim inşallah güzel haberler alıcaz senden aslında çıkacak olduktan sonra ucuz testlerde de çıkar ama erken öğrenmek isteyenler içinde var heralde erken gebelik testleri diye geçiyor

bugunude bıtırdım arkadaşlr bakalım yarına allahulalem

hadi hayırlısı bitanem inşallah güzel haberler yazarsın benimde bugün geçti ama yarın geçer mi bilemiyorum günüm yarın :(((

[ı]hadi hayırlısı bitanem inşallah güzel haberler yazarsın benimde bugün geçti ama yarın geçer mi bilemiyorum günüm yarın :((([/ı]

sağlıklagelsı bebişin canım duamdasın tıckerınden anladıgım kadrıyla 10 aydır mı denıyosunz 10ay erken değilmi be gulum

amin canım sende benim duamdasın..canım 10 aydır denemiyorum o evlilik takvimim henüz yeni evli sayılırım..aslında benim durum baya karışık ben evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullanıyodum düzensizlik için aslında bırakmayada niyetim yoktu ama adetim iyice kesilmeye başlamıştı 2-3 ayda bir oluyodum evlendikten 3 ay sonra bıraktım ilacı kasımda hamile olduğumu öğrendim malesef 2 gün sonra kanamam başladı düşük dediler sürekli tahliller yapıldı 2 günde bir hcgye baktılar tam düşüyor derken yükseldi dış gebelikten şüphelendiler ve laparaskopi oldum malesef hem bebeğimi hemde tüpümü kaybettim.şimdi de o yüzden bu kadar çok istiyorum

ArkadŞlar bugun 7.gÜnÜm geln gıden yok dokotrumla gÖrustum salı gunu hastanedymıŞ kan testı yapalım dedı pazartesı gÜnÜ hastande deĞılmıŞ :( bakalım beklrım.buay ne hıkmetse bırahatlık var ıÇımde rabbım hayra Çıkarsın ınŞ

canım inşallah hamilesindir iyi haberlerini bekliyorum :Saruboceq:

benım geldı kırmızılar.buayda gectı bakalım doktoru arıycaz nezman gel derse gıdıcez artık

benimde geldi malesef canım ama üzülmek yok inşallah bidahaki ay

ewet ben adet günümde test yaptım cıkmadı iki gün gecti tekrar yaptım cıktı.kiminin cıkıyo ama benim adet günümde cıkmadı cok üzülmüştüm sonrda cok sewindim tabiiki darısı tüm isteyenlerin basına

bugün adet olmam gerekiyordu,test yaptım negatif:(((
moralim çok bozuk arkadaşlar.bikaç gün sonra pozitif olur muki:((

Back