• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde kesinlikle negatif kanda pozitif çıkanlar

kızlar bende ayın 24 de aşılama yaptırdım , yarın kan testi yaptıracam, yanlız iki gün üst üste gebelik testi aldım ve yaptım ikiside negatif,iki gündür gögüs uçlarım ağrıyo,bide karnıma ağrı giriyo,acaba hamilemiyim sizce?

canım inşallah hamilesindir.haberlerini bekliyoruz.dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bende ayın 24 de aşılama yaptırdım , yarın kan testi yaptıracam, yanlız iki gün üst üste gebelik testi aldım ve yaptım ikiside negatif,iki gündür gögüs uçlarım ağrıyo,bide karnıma ağrı giriyo,acaba hamilemiyim sizce?

gönülyarası merhaba,

bende 24 temmuzda mikro yaptırdım ve bende yarın test yaptırıcam, tarihler aynı olunca dikkatimi çekti, bende de son 3 gündür çok fazla adet sancısı gibi ağrılar var özellikle hareket edince ve tuvaletimi yapınca oluyor, resmen adet olucakmışım gibi bie ağrı korkuyorum ama hiçbişey yapmıyorum beklemekten başka çare yok, dün akşam dayanamayıp bende evde test yaptım çok silik şekilde çıktı ikinci çizgi, o an silikte olsa çok sevindim ama bu testi dikkate almamam gerekiyormuş sanırım, idrar testinde silikte olsa çift çizgi çıkması hamile olduğuma delalet olmayabilirmiş, biraz canım sıkıldı ama yarını bekliyorum ? benim gibi idrar testinde silik çıkıpta kan testinde hamile olduğunu öğrenen varmı arkadaşlar ?

gönülyarası merhaba,

bende 24 temmuzda mikro yaptırdım ve bende yarın test yaptırıcam, tarihler aynı olunca dikkatimi çekti, bende de son 3 gündür çok fazla adet sancısı gibi ağrılar var özellikle hareket edince ve tuvaletimi yapınca oluyor, resmen adet olucakmışım gibi bie ağrı korkuyorum ama hiçbişey yapmıyorum beklemekten başka çare yok, dün akşam dayanamayıp bende evde test yaptım çok silik şekilde çıktı ikinci çizgi, o an silikte olsa çok sevindim ama bu testi dikkate almamam gerekiyormuş sanırım, idrar testinde silikte olsa çift çizgi çıkması hamile olduğuma delalet olmayabilirmiş, biraz canım sıkıldı ama yarını bekliyorum ? benim gibi idrar testinde silik çıkıpta kan testinde hamile olduğunu öğrenen varmı arkadaşlar ?

ayyy inşallah hamilesindir canımmmma.s.

gönülyarası merhaba,

akyammm inşallah gebelik haberini veririsin tatlımmmmmsırnaşık şey

canım bugün kan testi yaptırdım aşılamam tutmamış,sonuç negatif,hayırlısı olsun..evet çok üzüldüm ama ümidimi hiç kaybetmedim,pes etmek yok yola devam....:emir_bebek::emir_bebek:

çok güçlüsün gönül hayırlısı olsun bende üzüldüm en güzeli ümidini kaybetmemiş olman.çabalarımızın karşılığını elbet bir gün görecez.önemli olan inanmak:teselli:

çok güçlüsün gönül hayırlısı olsun bende üzüldüm en güzeli ümidini kaybetmemiş olman.çabalarımızın karşılığını elbet bir gün görecez.önemli olan inanmak:teselli:

canım zaten önemli olan ayakta dimdik durmak,ümidi kaybetmemek,rabbim inşallah bize hayırlı bi kapı açacaktır.senin neyin var canım?:emir_bebek:

canım zaten önemli olan ayakta dimdik durmak,ümidi kaybetmemek,rabbim inşallah bize hayırlı bi kapı açacaktır.senin neyin var canım?:emir_bebek:

canım benim tüplerimin 1 i kapalı biride yarım kapalı nisanda tüp bebek denedik olmadı:1no2:inanamadım çok
yıprandım sen gibi güçlü değildim ben, ama zamana bıraktıktan sonra ister istemez toparladım.merkez bakıyorum ve havaların biraz serinlemesini bekliyoruz bu arada 10 gündür adetim geçikti idrar testi yaptım çıkmadı:1no2:hayırlısı olsun .gün gelecek inşallah bizlerde bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz :dance:

Efsanecim merhaba,
Bende olmadım hala bekliyorum, yaa senin adetlerin düzenliydi değilmi :uhm:
neden kan testi yaptırmıyosun ben bile bazen kendimi zor tutuyorum yaptırmamak için adetlerim düzensiz, 45-50 günde olduğu haldesenağlama
Haberlerini bekliyorum, sevgilera.s.

Efsanecim merhaba,
Bende olmadım hala bekliyorum, yaa senin adetlerin düzenliydi değilmi :uhm:
neden kan testi yaptırmıyosun ben bile bazen kendimi zor tutuyorum yaptırmamak için adetlerim düzensiz, 45-50 günde olduğu haldesenağlama
Haberlerini bekliyorum, sevgilera.s.

merhaba elalı bende olmadım 12. gün bugün. dün dr gittim kan testi istedi ama malesef negatif çıktı yumurtayı atamamışım ilaç verdi benim ilk defa düzensiz olunca şüphelenmiştim fakat olmadı.senağlamasenağlamainşallah senden güzel haber alırız varmı belirti falan?unutmadığın için teşşekkürler canım

merhaba elalı bende olmadım 12. gün bugün. dün dr gittim kan testi istedi ama malesef negatif çıktı yumurtayı atamamışım ilaç verdi benim ilk defa düzensiz olunca şüphelenmiştim fakat olmadı.senağlamasenağlamainşallah senden güzel haber alırız varmı belirti falan?unutmadığın için teşşekkürler canım

üzüldüm efsanecim ama napalım vardır bunda da bi hayır, sıkma canını:teselli:
elbet bigün bizde meleklerimize kavuşacağız.
benimde bugün lekelenmem oldu hep adetim gelirken böle olurdu, bir iki güne kadar olurum yani :1no2:
Seni çok öpüyorum cnm kendine iyi bakŞeniz

arkadaşlar şunu unutmayın ki idrar testinde ikinci çizgi çıkıyor fakat çok silikse bu gebeliğin daha çok yeni olduğunu gösterir negatif olduğunu değil...fakat asıl sorun daha sonra değerlerinizin düşmemesidir ki buna da biyokimyasal gebelik denir ve bunun için bebeğinizin kalp atışlarını duyana kadar kesin gebe kaldığınız söylenemez embriyolar önce tutunup sonra kendilerini bırakabilir benim hem kanda hem idrarda pozitif çıkmıştı tabi sevinçten uçtum ve herkese söyledim fakat 2gün sonra yani transferden sonraki 11.günümde kanamam oldu ve değerler düştü sonuç negatif...bu yüzden siz siz olun bence sevinmek için de sevdiklerinizle paylaşmak için de acele etmeyin :(

arkadaşlar şunu unutmayın ki idrar testinde ikinci çizgi çıkıyor fakat çok silikse bu gebeliğin daha çok yeni olduğunu gösterir negatif olduğunu değil...fakat asıl sorun daha sonra değerlerinizin düşmemesidir ki buna da biyokimyasal gebelik denir ve bunun için bebeğinizin kalp atışlarını duyana kadar kesin gebe kaldığınız söylenemez embriyolar önce tutunup sonra kendilerini bırakabilir benim hem kanda hem idrarda pozitif çıkmıştı tabi sevinçten uçtum ve herkese söyledim fakat 2gün sonra yani transferden sonraki 11.günümde kanamam oldu ve değerler düştü sonuç negatif...bu yüzden siz siz olun bence sevinmek için de sevdiklerinizle paylaşmak için de acele etmeyin :(

ayyyyyyy biliomusun ben de de aynı sorun oldu yani biokimyasal gebelik oldu ama benim normal yolla oldu cnm çok kötüydüm hala etkisindeyim bunun nedeni ne biokimyasal ebeliğin acaba?bilio musun?

Kızlar selam sizce bu yaptığım gebelik testi pozitif mi daha adetime 4 gün var. 5 gun kala da yine oncomed ile test yapmıştım o zaman çizgi Görmemişim tim ama 1 gun sonra tekrar baktığımda ışığa tutunca hayalet çizgi var. Bu arada predictor 6 gün önce testini yaptım kabak gibi negatif. İçimden bi ses hamile olduğumu söylüyor.. ama bu testler neden net değil.. uzun zamandır bebek istiyoistiyoruz yarın kan tahlili vericem negatif çıkmasından çok korkuyorum :KK43:

Eklentiler

• 20150709_201432.jpg
    20150709_201432.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 1.362
hanımlar merhaba benim sorunum adetim 6 gün geçti hasta olacağıma dair hiçbir belirti yok dr.umu aradım hemen test yap dedi idrar testi yaptım ikinci çizgi silik bile değilsenağlama acaba kan testinde pozitif çıkarmı böyle bişi yaşayan arkadaşlar varmı yazabilirlermi bana sevgiler...............
17132793749948627321225274765226.jpg

Back