- 30 Mayıs 2015
- 14.274
- 13.937
- 298
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Kızlar tekrar test yaptim ve yine sonradan coook silik bir cizgi cıktı yaa.. Umutlansammi
Böyle konuşarak niye insanları kırıyorsun güzel bi dille söyleyebilirsin ama dimiKullanma kılavuzunda da yazıyor.. 10 dk sonra çıkan çizgiyi dikkate almayınız..
B
Böyle konuşarak niye insanları kırıyorsun güzel bi dille söyleyebilirsin ama dimi
İster 2 ister 10 saat sonra oluşsun ikinci çizgi hamile olmayan bi insanda ikinci çizgi çıkmaz
5 dakikadan sonra çıkan sonuç gecersizdir. .İlkten tertemiz bir negatifti. 1Saat sonra böyle oldu, pek güvenemiyorum açıkçası.. Adetime 3gün var
5 dakikadan sonra çıkan sonuç gecersizdir. .
Aslında yazıyor öyle olduğu ,sanırım gözden kaçırmışlar ..anlatamıyorum!
Tesadüf diyelim biz ona ..Hadi 5 dakikadan sonra çıkan çizgi geçersiz boşuna çıkmaz ikinci çizgi
Geç döllenme YSE eğer ikinci çizgi çıkar
Çünki benim arkadaşımda test yaptı ikinci çizgi 1 2 saat sonra çıktı hamile
Aslında yazıyor öyle olduğu ,sanırım gözden kaçırmışlar ..
Umarim tez vakitte bebek sahibi olursun ..sen ve tüm isteyenler ..testın markası ne ?bazı markalat byle cıkınca hamıle oluyor bazı markalarda byle cıknca guvenılmıyor ınsallah hamılesındır gecen hafta bende yaptım asılama yaptrmıstım yarım saat snra byle cıkmıstı aksamına regl oldum
Miratechtestın markası ne ?bazı markalat byle cıkınca hamıle oluyor bazı markalarda byle cıknca guvenılmıyor ınsallah hamılesındır gecen hafta bende yaptım asılama yaptrmıstım yarım saat snra byle cıkmıstı aksamına regl oldum
Madem bişey bilmiyorsunuz yazmaayın
Aynen öyleKizlar birbirimizi kirmayalim lütfennn... Bende biliyorum 5dk sonrasi gecersiz diye ama umut fakirin ekmegi iste.. Bekleyip görecez bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?