• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testinde 1saat sonra çıkan çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Refik-i hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
1.270
985
123
İlkten tertemiz bir negatifti. 1Saat sonra böyle oldu, pek güvenemiyorum açıkçası.. Adetime 3gün var

Eklentiler

• PicsArt_10-03-10.06.27-1.png
    PicsArt_10-03-10.06.27-1.png
    313,9 KB · Görüntüleme: 1.823
Canim uzmek istemem boyle iki kez basima geldi sevindim ama yokmus bebek. İnsallah senin vardir sabahbilk idrarla yarin tekrar dene

Markası nedir testin bazı tesler nagatifse 3 beklese bile ikinci cizgi yine belirmiyor

İnşallah vardır canım

Bidefa benimde başıma geldi ama malesef sonra regl oldum

Yarın kan vericem inşaallah
Canim seni umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeligim kimyasaldi. Ve adetim 15gun gectikten sonra kan testim negatifti. Cıldıracaktim. Doktor tarlusal verdi kullandım hala olmadim. Gecikmenin 20.ci günü hamile oldugumu ögrendim... Meger adet günümde yumurtlamisim... Ama malesef düstü bebegim
Insallah sende hamilesindir

Laboquick canim. Gecen ay ayni markadan birsuru yapmistim ama boyle cikmamisti hic..
Bilmiyorum nasip bakalim pek umudum yok ama hayirlisi

Canım ven geçsennay 10 adet lab. Testten yaptıp hepsi negatif verdi yani bu markanın dogruluguna güveniyorum inşallah dogrudur bu günse yapsaydın keşke test

Canım ven geçsennay 10 adet lab. Testten yaptıp hepsi negatif verdi yani bu markanın dogruluguna güveniyorum inşallah dogrudur bu günse yapsaydın keşke test
Evet bende bu markaya cok guveniyorum ama belli olmuyo iste. Internette arastirdim sonradan cikan cizgiler buharlasma cizgisi faalan diyolar... Yarin tekrar yapacam insallah :)

Canim seni umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeligim kimyasaldi. Ve adetim 15gun gectikten sonra kan testim negatifti. Cıldıracaktim. Doktor tarlusal verdi kullandım hala olmadim. Gecikmenin 20.ci günü hamile oldugumu ögrendim... Meger adet günümde yumurtlamisim... Ama malesef düstü bebegim
Insallah sende hamilesindir
Herkesin hamileliği farklıdır

• Beğen
Reactions: Ss1
laboquick güvenli test hatta pozitif gibi çıkmış bayagı benimde 2 günüm var henüz test yapmadım geçmesini bekliyorum sende bekle

ben sana söyleyim hiç bekleme tekrarla testni yarın sabah il idrarınla benimde böyle çizgi vardı labaquik kullanıyordum hep sonradan koyulaştı çizgilerim çünkü adetime 6 gün vardı 5 gün kala kan verdim değerim 29 çıktı hayırlı olsun

bence testi tekrarlamaktansa kan ver ;) ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten 10 gün sonra bende de böyle çıkmıştı kan verdim 11 çıktı değerim. sonra kimyasal olduğu için düşük yaptım.. inşallah sizin sağlıklı bir bebişiniz olur:dua:

Back