- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilesin çünkü hamile olmasan hiç çıkmazdı ikinci çizgiCuma günü tekrarlayacam insaallah vardir..
Insallah canım benim ya..Bence hamilesin çünkü hamile olmasan hiç çıkmazdı ikinci çizgi
Yarın kan vericem inşaallahInsallah canım benim ya..
Sen naptin kan verdin mi
Laboquick canim. Gecen ay ayni markadan birsuru yapmistim ama boyle cikmamisti hic..Markası nedir testin bazı tesler nagatifse 3 beklese bile ikinci cizgi yine belirmiyor
Evet bir arkadasiminda basina geldi o da regl oldu. O yuzden inanmiyorum hicİnşallah vardır canım
Bidefa benimde başıma geldi ama malesef sonra regl oldum
Canim seni umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeligim kimyasaldi. Ve adetim 15gun gectikten sonra kan testim negatifti. Cıldıracaktim. Doktor tarlusal verdi kullandım hala olmadim. Gecikmenin 20.ci günü hamile oldugumu ögrendim... Meger adet günümde yumurtlamisim... Ama malesef düstü bebegimYarın kan vericem inşaallah
Laboquick canim. Gecen ay ayni markadan birsuru yapmistim ama boyle cikmamisti hic..
Bilmiyorum nasip bakalim pek umudum yok ama hayirlisi
Evet bende bu markaya cok guveniyorum ama belli olmuyo iste. Internette arastirdim sonradan cikan cizgiler buharlasma cizgisi faalan diyolar... Yarin tekrar yapacam insallah :)Canım ven geçsennay 10 adet lab. Testten yaptıp hepsi negatif verdi yani bu markanın dogruluguna güveniyorum inşallah dogrudur bu günse yapsaydın keşke test
Herkesin hamileliği farklıdırCanim seni umutlandırmak istemem ama benim ilk gebeligim kimyasaldi. Ve adetim 15gun gectikten sonra kan testim negatifti. Cıldıracaktim. Doktor tarlusal verdi kullandım hala olmadim. Gecikmenin 20.ci günü hamile oldugumu ögrendim... Meger adet günümde yumurtlamisim... Ama malesef düstü bebegim
Insallah sende hamilesindir
Bence umutlan testin resmi varmıKızlar tekrar test yaptim ve yine sonradan coook silik bir cizgi cıktı yaa.. Umutlansammi