- 3 Mart 2025
- 28
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi Merveorl13
-
Ayy o kadar zorlanıyorum ki benim bebek açısından hiç bir problemim olmadı eşimde sperm sayısı nedeniyle tüp bebek yaptırdık işte benim de bir hafta oldu bugün tam ya gerçekten ben nasıl bırakacağım içtim yani transfer gününden beri günde beş tane içtim ne yazıkkiCanm ben kullanmıyorum en son transferden bigün önce içtimm bugün transferle 7. Günüm bir tane bile içmedimm içimdende gelmiyorum normaldede tiryakiydimm lütfen sende içmer bari günde bir iki taneye indirmeye çalışş
Bizde eşimden kaynaklı canm azosperm ama eşden kaynaklıda olsa sonuçta bebek senin karnında içmeyeye çlışş canmm her içeceğinde yeni söndürdüm diyerek ertele cAyy o kadar zorlanıyorum ki benim bebek açısından hiç bir problemim olmadı eşimde sperm sayısı nedeniyle tüp bebek yaptırdık işte benim de bir hafta oldu bugün tam ya gerçekten ben nasıl bırakacağım içtim yani transfer gününden beri günde beş tane içtim ne yazıkki
Pffff internetten baksana belki kutusundan bulursunn :) birde kaçıncı dkda çıktı canım 2. ÇizgiAy test markasına hic bakmadım mor bi kutuyfu attım sonra heyecandan
İlk 10 dk da çıktı canımPffff internetten baksana belki kutusundan bulursunn :) birde kaçıncı dkda çıktı canım 2. Çizgi
Normalde kan verme günüm 10 Mart dedim ya kendi kendime 10 martta kanda gördüğüm an bırakıyorum falan diyorum o gün bırakmaktı düşüncem ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum içmesem daha da stres yapacağımBizde eşimden kaynaklı canm azosperm ama eşden kaynaklıda olsa sonuçta bebek senin karnında içmeyeye çlışş canmm her içeceğinde yeni söndürdüm diyerek ertele c
Canam kaçıncı günündesin yani burda silik çıktıysa kandada çıkar bence sen bian önce git kan var inşallah pozitif görür bırakırsınNormalde kan verme günüm 10 Mart dedim ya kendi kendime 10 martta kanda gördüğüm an bırakıyorum falan diyorum o gün bırakmaktı düşüncem ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum içmesem daha da stres yapacağım
Bugün transfer gününü de sayarsak 7. Gün normalde 10 Mart test günüm ama dayanamadım yarın gidip kan vereceğim inşallah bırakırımCanam kaçıncı günündesin yani burda silik çıktıysa kandada çıkar bence sen bian önce git kan var inşallah pozitif görür bırakırsın
Ayrıca içiyorum ama sen gel bana sor her içmemdeCanam kaçıncı günündesin yani burda silik çıktıysa kandada çıkar bence sen bian önce git kan var inşallah pozitif görür bırakırsın
Ver canm inşallah pozitiftir benimde bugün transfer hariç 6. Günüm transfer gününü sayarsak 7. Gün benmde 10 mart test ama duramıycam 7 8 mart kan vercem gibi duruyorr 5. Gün çift transfer oldm hiç bi belirti yok mudum kırıldı iyiceBugün transfer gününü de sayarsak 7. Gün normalde 10 Mart test günüm ama dayanamadım yarın gidip kan vereceğim inşallah bırakırımbırakırım diye düşünüyorum görünce
Hiç idrar testi yaptın mı kaşık ağrısı bel ağrısı vajinanda ağrı falan hissettin mi benim sol kaşığım çok ağrıdıVer canm inşallah pozitiftir benimde bugün transfer hariç 6. Günüm transfer gününü sayarsak 7. Gün benmde 10 mart test ama duramıycam 7 8 mart kan vercem gibi duruyorr 5. Gün çift transfer oldm hiç bi belirti yok mudum kırıldı iyice
Belki herkesin vücudunda farklıdır canım belki hiç belirti olmaz ama bi rest yaparsın pozitif herkesin vücudu farklı canım umutsuzluğa kapılmaHiç idrar testi yaptın mı kaşık ağrısı bel ağrısı vajinanda ağrı falan hissettin mi benim sol kaşığım çok ağrıdı
Aynı gün transfer olduk biz sanırsam ben 26 Şubat bahçeci tüp bebekde oldum ilk denememVer canm inşallah pozitiftir benimde bugün transfer hariç 6. Günüm transfer gününü sayarsak 7. Gün benmde 10 mart test ama duramıycam 7 8 mart kan vercem gibi duruyorr 5. Gün çift transfer oldm hiç bi belirti yok mudum kırıldı iyice
Comfort galiba mor kutuPffff internetten baksana belki kutusundan bulursunn :) birde kaçıncı dkda çıktı canım 2. Çizgi
Bende ilk denemem canm taze miydi donmuşmuydı bnm taze oldu…Aynı gün transfer olduk biz sanırsam ben 26 Şubat bahçeci tüp bebekde oldum ilk denemem
Benim dondurulmus 5.gün embriyosuydu canımBende ilk denemem canm taze miydi donmuşmuydı bnm taze oldu…
Bnde ankara alifeda canm
sol kasığında iki günde bir ağrı değilde böyle batma gibi daha önce böbrek taşı düşürmüştüm ona benzer bi ağrı hafif hafif vurup geçti canm başka bişey olmadı dün ve bugün yaptım çok çok silik çıktı ama test güvenemiyorum çnki genelde yalancı pozitif çıkarıyor yazmışlar belirtide olmayınca canm inşallah olumlu olurr cuma cumartesi direk kan veriyim dşyorum yaa yarın sen verince yazar mısın burayadaHiç idrar testi yaptın mı kaşık ağrısı bel ağrısı vajinanda ağrı falan hissettin mi benim sol kaşığım çok ağrıdı
Ben 27 şubat canmAynı gün transfer olduk biz sanırsam ben 26 Şubat bahçeci tüp bebekde oldum ilk denemem
Yazarım yazarım ama umutsuzluğa kapılma benim de öyle batma gibi oldu mesela bugün ağrım oldu kesildi saatlerdir yok böyle olunca bende diyorum kendi kendime acaba bir şey mi oldu diye ama öyle düşünme çünkü herkeste farklı baksana sende de silik çıkmış ben 4. Günümde de test yapmıştım aşırı silik çıkmıştı aynı seninki gibidir eminim yani sakın umutsuz olma sende yaz buraya canım kaç yaşındasın 2 transfer mi oldun benim birdisol kasığında iki günde bir ağrı değilde böyle batma gibi daha önce böbrek taşı düşürmüştüm ona benzer bi ağrı hafif hafif vurup geçti canm başka bişey olmadı dün ve bugün yaptım çok çok silik çıktı ama test güvenemiyorum çnki genelde yalancı pozitif çıkarıyor yazmışlar belirtide olmayınca canm inşallah olumlu olurr cuma cumartesi direk kan veriyim dşyorum yaa yarın sen verince yazar mısın burayada
İnşallah canm bazen böylee pozitif düşünüyorum bazen böyle bi olumsuzluk kaplıyor beni canm ama silik çizgi 15 20 dk sonra çıktı bi kaç saat sonra daha belirgindi ama hiç güvenilir gelmedi yanii canm beni tatmin etmedi :))) bilmiyorum ne olur inşallah güzel olur hakkımızda hayırlısı herkes dondurulmuş transfer olmuş oda dikkatini çekti ben taze oldum buda biraz benimdüşürdü sanırım canmm. 29 yaşımdayım çift yapıldıYazarım yazarım ama umutsuzluğa kapılma benim de öyle batma gibi oldu mesela bugün ağrım oldu kesildi saatlerdir yok böyle olunca bende diyorum kendi kendime acaba bir şey mi oldu diye ama öyle düşünme çünkü herkeste farklı baksana sende de silik çıkmış ben 4. Günümde de test yapmıştım aşırı silik çıkmıştı aynı seninki gibidir eminim yani sakın umutsuz olma sende yaz buraya canım kaç yaşındasın 2 transfer mi oldun benim birdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?