İdrar testi

Merveorl13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
28
8
1
27
Merhabalar bugün transfer gününü sayarsak 6. Saymazsak 5. Günüm.Dayanamadım idrar testi yaptım bir çizgi silik çıktı sadece ben mi görüyorum anlayamadım resmi ekleyeceğim beşinci gün dondurulmuş embriyo transferim ilk denemem.

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 108
Merhabalar bu sabah da test yaptım böyle çıktı ama anlamadım cevap verirseniz sevinirim böyle olan var mı henüz kan testi yaptırmadım

Eklentiler

• 6DA8B354-A5C1-48A9-B318-900D0986F3BF.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 68
12 haftalık olduk. O stres ve heyecanla bekleme hiç bitmiyor tüp bebek anneleri olarak en baştan alışıyoruz gerçi beklemelere
Şimdi bu teste göre hamileysem kanda betanın dusuk çıkıp hamile olmama olasılığım yine var ama değil mi yani testte pozitif görüp kanda negatif olabilir mi acaba

Şimdi bu teste göre hamileysem kanda betanın dusuk çıkıp hamile olmama olasılığım yine var ama değil mi yani testte pozitif görüp kanda negatif olabilir mi acaba
Yok yok bu çizgiye kanda negatif görmezsiniz kesin pozitif :)) sadece 2 gün sonra artışa bakacak, beta 2 katı veya %60 artarsa sağlıklı ilerliyor demektir. ( ki benim bir değerim %50 lerde artmıştı onda bile şükür sorun olmadı)
Evet, transfer günü hariç 7.gün betam 58di. Bence gayet güzel ilerleyecek merak etmeyin, bekliyoruz güzel haberleri

Kızlarr
Merhabalar bu sabah da test yaptım böyle çıktı ama anlamadım cevap verirseniz sevinirim böyle olan var mı henüz kan testi yaptırmadım
Kızlar ikinizdede 2. Çizgiyi gördüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Testlerin markası neydi birde kaçıncı dkda çıktı

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için inşallah güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti

Kızlar aranızda sigara kullanan var mı bu süreçte gerçekten çok stres oldum ben içiyorum günde beş tane falan kan testi henüz vermedim ama idrarda pozitif gözüktüğü halde çat diye bırakamadım sigarayı gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum

Canm ben kullanmıyorum en son transferden bigün önce içtimm bugün transferle 7. Günüm bir tane bile içmedimm içimdende gelmiyorum normaldede tiryakiydimm lütfen sende içmer bari günde bir iki taneye indirmeye çalışş

Ben de transfere giderken son sigaramı içmiştim, o günden beri hiç içmedim. 1-2 ye düşürsen süper olur bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…