- 28 Aralık 2014
- 1.583
- 1.844
- 333
valla ya benmkide hafif gölgeli kesn yumurtlamadan öyle cktı bi ckıyo bi ckmıyo kafayı yicemBu testler bize vallahi kafayı yedirtecek
Aynı şekilde ama benim yumurtlama bitmiştir diye tahmin ediyorum bat 23 temmuz dualarinizi bekliyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirimvalla ya benmkide hafif gölgeli kesn yumurtlamadan öyle cktı bi ckıyo bi ckmıyo kafayı yicem
Canım 5 dakikada çıkması lazım 2 saat felan gecersizRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımHayırlı bir evlat olsun inşallah ♥Kuzum testte siliğin hemen mi cikmisti ? Ben adete 7 gün kala 2 farklı test yaptım 2sindede 2 saat falan geçtikten sonra silik belirdi bir farklı marka daha yaptım negatifi gördüm bugün bir daha yaptım ekte o da adetime 3 gün var bilemedim hangisi doğru
Teşekkür ederim canım benimCanım 5 dakikada çıkması lazım 2 saat felan gecersiz
Biraz görür gibiyim ama bilemedim canımkızlar merhabaadetime 9 gün var bende erken yaptım sanırım ama hayalet gölge gibi var gozuktu bana fotoda ckmısmı bilmiyorm bakarmısınz baya oldu bnu yapalı
amin canım inşallahh benim bide kalbi durdu nisanda düşük yaptım çok üzülüyorum hala unutamıyorum gene kalsam saglıkla kucagıma alsam acım ancak öyle hafifler unutulmuyo malesefAynı şekilde ama benim yumurtlama bitmiştir diye tahmin ediyorum bat 23 temmuz dualarinizi bekliyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim♥
evet canım hafif gölge var ama daha erken adetimede cok var bende emin olamadım umutlanıp sonradan üzülmekte istemiyorum beklemekten başka carem yok hayırlısı herşey rabbimdenBiraz görür gibiyim ama bilemedim canım
Herşey de bir hayır vardır canım benimamin canım inşallahh benim bide kalbi durdu nisanda düşük yaptım çok üzülüyorum hala unutamıyorum gene kalsam saglıkla kucagıma alsam acım ancak öyle hafifler unutulmuyo malesef
Canım bence adetin bekle bende sen gibi erken yapıp az bir çizgide hevesleniyordum sonra olmayınca çok üzülüyordum akışına bırak bekle bakalım adet gününü umarım her şey gönlünce olur en kısa zamanda kavuşursun bebişinekızlar merhabaadetime 9 gün var bende erken yaptım sanırım ama hayalet gölge gibi var gozuktu bana fotoda ckmısmı bilmiyorm bakarmısınz baya oldu bnu yapalı
inşallah canım Allah rağzı olsunCanım bence adetin bekle bende sen gibi erken yapıp az bir çizgide hevesleniyordum sonra olmayınca çok üzülüyordum akışına bırak bekle bakalım adet gününü umarım her şey gönlünce olur en kısa zamanda kavuşursun bebişine❤
inşallah canımm içimdeki umut var oldukça pes etmiycem rabbim hepimizin kucagını doldursun insallahHerşey de bir hayır vardır canım benim ♥ Rabbim yüzünü en kısa sürede güldürsün inşallah ☺ hiç üzülme♥
merhaba canım, gebelik imzanı gördüm. hayırlısıyla anne ol inşallah.bu testleri yaptığında gebe miydin acaba . benzer çizgilerim var cevaplarsan sevinirimKızlar selam adetime bir hafta var az önce test yaptım sizce silik çizgi varmı ve testi erken mi yaptım sizce?
Evet canım hamileymişim bu testleri Yaptıgımda ama erken oldugu için çıkmamış zaten bu testten 2-3 gün sonra tekrarladım çıktı. Eğer testinin fotoğrafını atabilirsen bakayım Bimerhaba canım, gebelik imzanı gördüm. hayırlısıyla anne ol inşallah.bu testleri yaptığında gebe miydin acaba . benzer çizgilerim var cevaplarsan sevinirim
Canım bende silik gördüm ikinci çizgi ama ne kadar sürede belirdi o çizgi. Bide ben adetime, 3 gün kala öğrendim. O zaman bile çok hafifti
Yumurtlaman ne zmandi insallah var silik gibi gorunuyor ama
Canım bende silik gördüm ikinci çizgi ama ne kadar sürede belirdi o çizgi. Bide ben adetime, 3 gün kala öğrendim. O zaman bile çok hafifti
Tabi ki canım Allahtan ümit kesilmez ilk 5 ya da 10 dakikada çıktıysa varcanım sabah ilk idrarla ilk 5 dakikada falan bilemedin 10 dak belirdi. benim şöyle sat 15 ağustos 26-27-28 ağustos ovüde pik gördüm 29 çatladı. döngüm 28 gün. belki olur diye ümitliyim. 26 ve 29 ağustoa değerlendirdim iki gün.
sağol canım güzel dileklern için inşallahTabi ki canım Allahtan ümit kesilmez ilk 5 ya da 10 dakikada çıktıysa varinşallah vardır ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Eğer varsa da haber et merak ederim şimdii
Amin canım Allah razı olsun darısı sana olsun inşallah hayırlı akşamlarsağol canım güzel dileklern için inşallahhaber ederim burdan hayırlısıyla kucağına al bebişini sen de :) hamişlerin duası kabul olurmuş inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?