- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
Ben yum. 8.gününden başkadımValla bende öyleyim adetime kadar bekliycem test yapmıycam diyorum ama dayanamıyorum
Ben yum. 8.gününden başkadım
Evdeki bütün testler bitti
Kendime ceza verdim. Testte almıyorum
Çizgi Mizgi yok cnm, ve çok erken test için. Reglini bekleKızlar selam adetime bir hafta var az önce test yaptım sizce silik çizgi varmı ve testi erken mi yaptım sizce?
Canım benimde böyleydi öğrendiğimde büyük ihtimalle hamilesin ve çok yeni sen kalbini ferah tut git bir kan testi yaptırMerhaba benim adetim 2 gün gecikti bugün sabah test yaptım silik çıktı kimyasal gebelik değildir demi bilgisi olan varmı
Bak böyleydi hatta seninkinden biraz daha silikMerhaba benim adetim 2 gün gecikti bugün sabah test yaptım silik çıktı kimyasal gebelik değildir demi bilgisi olan varmı
Çalışıyorum akşam gidicem nasipse test yaptırmayaBak böyleydi hatta seninkinden biraz daha silik
Bence de git bir an önceÇalışıyorum akşam gidicem nasipse test yaptırmayadayanamadım
Canım yaptırdın mı testÇalışıyorum akşam gidicem nasipse test yaptırmayadayanamadım
Merak ettimÇalışıyorum akşam gidicem nasipse test yaptırmayadayanamadım
Ayy gözün aydın canımm çok sevindimmEvet yaptırdım pozitif çıktı çok şükür
Canım benim çok erken yapmışsın telefondan çok net göremedim ben ama inşallah bebeğin seninledirkızlar merhabaadetime 9 gün var bende erken yaptım sanırım ama hayalet gölge gibi var gozuktu bana fotoda ckmısmı bilmiyorm bakarmısınz baya oldu bnu yapalı
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımAyy gözün aydın canımm çok sevindimm❤
amin canım insallahCanım benim çok erken yapmışsın telefondan çok net göremedim ben ama inşallah bebeğin seninledir
idrarı fazla damlatmışsın canım gözükmüyorRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımHayırlı bir evlat olsun inşallah ♥Kuzum testte siliğin hemen mi cikmisti ? Ben adete 7 gün kala 2 farklı test yaptım 2sindede 2 saat falan geçtikten sonra silik belirdi bir farklı marka daha yaptım negatifi gördüm bugün bir daha yaptım ekte o da adetime 3 gün var bilemedim hangisi doğru
Bu testler bize vallahi kafayı yedirtecekidrarı fazla damlatmışsın canım gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?