Gebeliğe Hazırlık İdrar testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar düşünme stres hamileliği etkiler. İnşallah hamilesindir. Bak ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar korunmadım bekliyorum :)
Hamile kalabiliyorsn demekki inşallah bu ay sağlıkla hamile kalirsin sende stres gibi değil de zaman kaybı gibi zamanı hızlandırıp yenisine geçmek istiyorum

Hamile kalabiliyorsn demekki inşallah bu ay sağlıkla hamile kalirsin sende stres gibi değil de zaman kaybı gibi zamanı hızlandırıp yenisine geçmek istiyorum
Hahaha geçen ay bende öyleydim zaman geçsin ovulasyon döngüsü ne zaman olur diye sürekli hesap yapıyordum

14-15-16 sı ilişki olması gerekirdi gebelik için. Yani yumurtlama çatlamadan önce ilişki olmalı. Ben yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim hamile kaldığımı. Ovulasyon testleriyle gebe kaldım 2. Defa.

14-15-16 sı ilişki olması gerekirdi gebelik için. Yani yumurtlama çatlamadan önce ilişki olmalı. Ben yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim hamile kaldığımı. Ovulasyon testleriyle gebe kaldım 2. Defa.

13-15-17-18 iliski oldu. Gun asiri yani.10 gun sonra kanda mi idrarda mi ogrendiniz. Benm teslerm
Negatifti dune kdar. Umutlanmayayim mi bilemedim

13-15-17-18 iliski oldu. Gun asiri yani.10 gun sonra kanda mi idrarda mi ogrendiniz. Benm teslerm
Negatifti dune kdar. Umutlanmayayim mi bilemedim
Ben idrarda öğrendim canım ama reglin gecikene kadar hiç bir şey belli olmaz. Kafana takma çünkü takmadığın zaman oluyor Ben bu ay boşa gitti derken hamile olduğumu öğrendim, ilk bebeğim de öyle olmuştu. Sal gitsin. Sen kendini olmadıya hazırla olursa zatem sürpriz olacak senin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…