18 gun degil 10 yada 11 gun gecmiyor oluyor. Oda soyle cift cizgiden sonra siliklesmeye baslayinca 12-24 saat icinde catliyor demekse ya 17 yada 18inde catladi.yani ya 10 ya 11 gun gecti uzerindenn. Catlamann ustune 18gun geçtiyse çıkması gerekmez miydi
Bu kacinci actigim konu bilmiyorum guncel olsun istedim15-16 ovulasyon cift cizgi gordum 17 siliklesti. 17 de catlamis oluyor sanirim yada 18de catladi. Adetim normalde 33 gunde bir olur ama gecen ay 30. Da oldugum icin kestiremiyorum. Ya 2 gunum ya da 5 gunum kaldi adete. Dun ve dunden once bi kac gun test yaptim hepsi negatif. Catlamanin uzerinden 11 gun gecmis oluyor bugun. Hala bi umit var midir testlerde cikmama ihtimali vs?
Benimde sizin gibi yaklaşık 4/5gunum var dün yaptım ama çıkmadı cumartesi sabah yapmaya karar verdim çıkmazsa artık yoktur zatensiz test yaptiniz mi. Benim agrilarim basladi ama hayirlisi olsun
Benim bu ay hiç ağrım yok artık psikolojik bile kaşık ağrısı yaşamıyorum 8.ayda demekkisiz test yaptiniz mi. Benim agrilarim basladi ama hayirlisi olsun
biraz bekle derim donguyle alakali olabilirBu kacinci actigim konu bilmiyorum guncel olsun istedim15-16 ovulasyon cift cizgi gordum 17 siliklesti. 17 de catlamis oluyor sanirim yada 18de catladi. Adetim normalde 33 gunde bir olur ama gecen ay 30. Da oldugum icin kestiremiyorum. Ya 2 gunum ya da 5 gunum kaldi adete. Dun ve dunden once bi kac gun test yaptim hepsi negatif. Catlamanin uzerinden 11 gun gecmis oluyor bugun. Hala bi umit var midir testlerde cikmama ihtimali vs?
Benim de 4 günüm var ama bence cts yapmayın bekleyin. Adetinizi en azından 2 gün geciksin. Bir arkadaşımın adeti geciktiği hakde çok silik çıkmıştı o yüzden :)Benimde sizin gibi yaklaşık 4/5gunum var dün yaptım ama çıkmadı cumartesi sabah yapmaya karar verdim çıkmazsa artık yoktur zaten
Catlamanin ustunden 13gun geçmiş olur cts ,çıkmayabilir MikiBenim de 4 günüm var ama bence cts yapmayın bekleyin. Adetinizi en azından 2 gün geciksin. Bir arkadaşımın adeti geciktiği hakde çok silik çıkmıştı o yüzden :)
Benim bu ay hiç ağrım yok artık psikolojik bile kaşık ağrısı yaşamıyorum 8.ayda demekki
Benim de 4 günüm var ama bence cts yapmayın bekleyin. Adetinizi en azından 2 gün geciksin. Bir arkadaşımın adeti geciktiği hakde çok silik çıkmıştı o yüzden :)
Pazar yapayım ,negatifse pazartesi ağlayarak işe gitmek zor olurbence bekleyin bir kaç gün daha yada sonra tekrar test yaparsınız. Çıkmayabiliyor bazen ben o yüzden bir kaç gün daha bekleyeceğim
Sizin karışıkgecen ay ovulasyonda 14.gun cift cizgi gordum 30.. adet oldum.bir yildir ilk defa 30.da oluyorum. Normalde 33 dongum.Smdi 16sinda gorduysem yine 33 unde mi adet olucam demek acaba. Eger oyleyse testler icin cok cok erken oluyo. Kendimi umutlandiriyim
Oyleyse
Ben beklemek istiyorum inşallah çarşambaya kadar hasta olmazsam bekleyebilirim. Aslında dün cumaya kadar bekleyeceğim diyordum ama bugün çarşamba diyorum hayırlısıPazar yapayım ,negatifse pazartesi ağlayarak işe gitmek zor olur
Çok belirgin belirtiniz varsa bekleyemiyorsanız yapın testi ama beklemeniz daha iyi olur :)gecen ay ovulasyonda 14.gun cift cizgi gordum 30.. adet oldum.bir yildir ilk defa 30.da oluyorum. Normalde 33 dongum.Smdi 16sinda gorduysem yine 33 unde mi adet olucam demek acaba. Eger oyleyse testler icin cok cok erken oluyo. Kendimi umutlandiriyim
Oyleyse
Hamile değilsem keşke hemen adet olsam da şu olaydan kurtulsamBen beklemek istiyorum inşallah çarşambaya kadar hasta olmazsam bekleyebilirim. Aslında dün cumaya kadar bekleyeceğim diyordum ama bugün çarşamba diyorum hayırlısı
Bu kadar düşünme stres hamileliği etkiler. İnşallah hamilesindir. Bak ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar korunmadım bekliyorum :)Hamile değilsem keşke hemen adet olsam da şu olaydan kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?