Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm elimde test yok yakınlarda eczanede yokKiz bi test yapsana ay nasil rahat duruyosun ay yap yaaaa bende meraklandim haydeeee :))
Ayyy valla iyi duruyonuz kiz insallah vardir varsada büyük yani 1 ay adet olmamissin haber ver olur muCanimm elimde test yok yakınlarda eczanede yokeşime diyorum al diye oda bekle bekle sonra hayal kırıklığına ugruyosun diyo :)
Sende varmı bebişCanimm elimde test yok yakınlarda eczanede yokeşime diyorum al diye oda bekle bekle sonra hayal kırıklığına ugruyosun diyo :)
Tamam canım kesin vericemAyy
Ayyy valla iyi duruyonuz kiz insallah vardir varsada büyük yani 1 ay adet olmamissin haber ver olur mu
Sende varmı bebiş
Eee sen ne duruyosun asil sende yap test :)Valla bu gun adet olmam lazimdi daha olmarim bekliyem :)
Yaaaa peki agrin falan varmı ne zamandı adet gununYok 3 gun gecsin oyle 2 gun once yaptim negatif![]()
Benimde adet ağrılarımı bi kaç gün önce hissettim şiddetli bida da ağrım olmadıEn son 5 subatta adet oldum bu gundu ama daha olmadim bakalim agrim var iste
Bakalim agrim geluyo kesiluyo geliyo kesliyoBenimde adet ağrılarımı bi kaç gün önce hissettim şiddetli bida da ağrım olmadı
Olur canımBakalim haberleselim olur mu