Gebeliğe Hazırlık İdrar testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
idrar testindeki control çizginin silik çıkması bozuk olduğu anlamına mi gelir bilenler var mi

Son düzenleme:
Evet test bozuk prospektusunde yazar zaten gecersiz diye baska bi test alin bence.

Hanimlar selam reglime 3 4 gun var uzun suredir yaklasik 2.5 senedir ugrasiyorhz esim ve bende de hic sorun yok en son bu ay rahim filmi cekildim onda da sorun yok neyse 3 4 gun var reglime idrar testi yaptim negatid cikti bende cope attim copu atarken bi kac saat sonra bi silik izgi daha cikmis sizce gebe olabilirmiyim fotosunu eklicem ilk defa bole bisi goruyorum

Bende hamile izlen ilk on saniyede çıkmıştı canım . Sonuç ne acaba yazarsan seviniriz inşallah hayırlı haberler verirsin

Kızlar bi soru soruyorum cevaplarmisiniz son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yokcevaplarmisiniz

Yani hamilesin diyemez kimse değilsin de diyemez test yaptın mı adet olmayınca belli olmaz ki

Sen
Sen hangi gun adet oldun ve kac gunde bir adet oluyosn oda onemli

Sen

Sen hangi gun adet oldun ve kac gunde bir adet oluyosn oda onemli
En son 29 ocak da oldum normalde 28 günde oluyorum yumurta çatladı gün ilişki oldu o günden itibaren saydım şuan 18 çi günümdeyim internette araştırma yaptım yumurta catladikdan sonra kaç gün sonra adet olunur diye bi doktor sitesine girdim yaklasik 12 -14 gun sonra yazmis bi doktor dogrumu

Subatta adet olmadin mi sen ? Ay kafam karisti :) insallah hamilesindir canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…