foto yukle bı bakalım canım sılıkse gebelık olabılır gunun gectımıidrar testindeki control çizginin silik çıkması bozuk olduğu anlamına mi gelir bilenler var mi
Test sonucunun altındaki çizgi değil ama tekrar yapmalımıyim test bilemedimfoto yukle bı bakalım canım sılıkse gebelık olabılır gunun gectımı
Bozuktur dene baska bıdaha tatlımTest sonucunun altındaki çizgi değil ama tekrar yapmalımıyim test bilemedim
Yarın tekrar la hamilesin büyük ihtimalle canım
Hamile gibi gözüküyorsun canım tekrarla yada kan testi yap istersen
Yani hamilesin diyemez kimse değilsin de diyemez test yaptın mı adet olmayınca belli olmaz kiKızlar bi soru soruyorum cevaplarmisiniz son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yokcevaplarmisiniz
Sen hangi gun adet oldun ve kac gunde bir adet oluyosn oda onemliKızlar bi soru soruyorum cevaplarmisiniz son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yokcevaplarmisiniz
En son 29 ocak da oldum normalde 28 günde oluyorum yumurta çatladı gün ilişki oldu o günden itibaren saydım şuan 18 çi günümdeyim internette araştırma yaptım yumurta catladikdan sonra kaç gün sonra adet olunur diye bi doktor sitesine girdim yaklasik 12 -14 gun sonra yazmis bi doktor dogrumuSen
Sen hangi gun adet oldun ve kac gunde bir adet oluyosn oda onemli
Hayır canım olmadım ya benimde karışık pazartesiye kadar bekliycem :)Subatta adet olmadin mi sen ? Ay kafam karisti :) insallah hamilesindir canim benim
Inşallah canım ya ilk gebeliğim olucak çok istiyoruz :)Hayır canım olmadım ya benimde karışık pazartesiye kadar bekliycem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?