Kan uyuşmazlığıniz var mı?Adetim 2 gün geç geldi ve 4 gün surdu çok yoğun sonr birden siyaha döndü . Aşırı kasiklarimda ağrı var adet olcakmisim gibi ve midem öyle bulanıyor öyle yanıyor ki.. benim 1 de kürtajim var dis gebelikti bu 3.
Kan uyuşmazlığıniz var mı?
Kan uyuşmazlığında kanama olunca dra başvurmanız önemli olabiliyor.Ama sizin herhangi bir kan grubundan negatif esinizin pozitif olması durumunda oluyor.Asıl problem 2. Çocukta oluyor.Bende gebeligimi kanama ile öğrendim ondan sordum.Benim 1. Çocuğum 8 yaşında. Yok hiç bir porblem
Kan uyuşmazlığında kanama olunca dra başvurmanız önemli olabiliyor.Ama sizin herhangi bir kan grubundan negatif esinizin pozitif olması durumunda oluyor.Asıl problem 2. Çocukta oluyor.Bende gebeligimi kanama ile öğrendim ondan sordum.
Kan uyuşmazlığında kanama olunca dra başvurmanız önemli olabiliyor.Ama sizin herhangi bir kan grubundan negatif esinizin pozitif olması durumunda oluyor.Asıl problem 2. Çocukta oluyor.Bende gebeligimi kanama ile öğrendim ondan sordum.
Merhaba hayırlı olsun . adet oldum drmişsınz bende bu ay 3 gun baya adet oldm bırden kesıldı bende gebelik planloyrm normalde boyle olmazdı ve erken oldum sız arasındakı farkı nasıl anladnz benm de mide bulantım vae ve surekli baş agrısı ve tansıynm düşüyo eşimde ısrarlı bi şekilde dr götrmüyo bişey yok dıyor bende artk sıcaktan dedm saldmVe hamileymişim o adet normal adet degilmis
Merhaba ben korunmuyordum adet olmayacağım diye düşünürken oldum ama normal adetlerimden çok çok farklıydı dedim kesin hamil3 kalcam vücut kendini hazırlıyor adetten önce ilişki yaşadıysanız adeti olup sonra hamile kalıyorsunuz diger adeti bekleyin varsa çıkacakMerhaba hayırlı olsun . adet oldum drmişsınz bende bu ay 3 gun baya adet oldm bırden kesıldı bende gebelik planloyrm normalde boyle olmazdı ve erken oldum sız arasındakı farkı nasıl anladnz benm de mide bulantım vae ve surekli baş agrısı ve tansıynm düşüyo eşimde ısrarlı bi şekilde dr götrmüyo bişey yok dıyor bende artk sıcaktan dedm saldm
Teşekkürler canm ben düzenli ilişki denıydm gecen aysa bunaysa ama arada aksamlr oldu bende deim sanırm tutmadı hatta adet oşmdn geve bile ilşki oldu cünkü hiç adet belirtsi yoktu hayırlısı baklm bu ay görüvez artıkMerhaba ben korunmuyordum adet olmayacağım diye düşünürken oldum ama normal adetlerimden çok çok farklıydı dedim kesin hamil3 kalcam vücut kendini hazırlıyor adetten önce ilişki yaşadıysanız adeti olup sonra hamile kalıyorsunuz diger adeti bekleyin varsa çıkacak
Kusura bakma yazım hatam olmşMerhaba ben korunmuyordum adet olmayacağım diye düşünürken oldum ama normal adetlerimden çok çok farklıydı dedim kesin hamil3 kalcam vücut kendini hazırlıyor adetten önce ilişki yaşadıysanız adeti olup sonra hamile kalıyorsunuz diger adeti bekleyin varsa çıkacak
Bende adet gelmeyince ilişkiye girdik akşam adet oldumTeşekkürler canm ben düzenli ilişki denıydm gecen aysa bunaysa ama arada aksamlr oldu bende deim sanırm tutmadı hatta adet oşmdn geve bile ilşki oldu cünkü hiç adet belirtsi yoktu hayırlısı baklm bu ay görüvez artıkilk gebelikte ben yerlşme kanamsı falan yasamdm ikinci de olmaz dıye düşünüyrm , olma ıhtımali var mı acaba ?
Teşekkürler bekleyelm bakalmBende adet gelmeyince ilişkiye girdik akşam adet oldumo yüzden o adete güvenme diğer adetten öncede çıkmaz ben kızımda da olmuştum üstüne görme gibi bildiğim adettim 2.ay olmayinca anlamsitim buda aynı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?